ruttu rikkaks!!!

Yhe6naga tahtsin teada yht et kas on v6imalik 100k teha 100%. Sain yhtse vastuse, et kaotada v6i v6ita antud summat on suhe enamv2hem 1:1 le. See t2hendab, et n8 minusugusele "asja sees" mitte olevale inimesele oleks tegemist ligil2hedaselt kasiinos m2ngupokri taga m2ngimisega kus summat v6ita v6i kaotada on yhtemoodi v6rde v6imalus.

Kuid olgu peale... mida ma siis peaksin j2lgima v6i mida teadma et umbkaudu aktsia t6usu langust ennetada?
Mida soovitate... st. kuidas peaksin ennast harima, et asjast sotti saada.
Leia endale mingi lahe "sober", kes sind konsulteerib...loomulikult vaikese lisatasu eest :) koige kergem.
Loid
Et olla tasemel mingis valdkonnas selleks inimesed õpivad aastaid.
Kas siis koolipinki nühkides või elukoolis endas.
Ei ole see ka siin teistmoodi.

Seega on Sul kaks varianti.
Kas alustada omal käel ja arvestada et mõni aasta võib minna enne kui asja selgeks saad.
Või pöörduda kellegi poole kes on asja sees ja hoolitseb et Sinu raha ikka kasvaks mitte ei kahaneks.
ruttu rikkaks - unusta ära....
...kui Sa just hull mängur ei ole

Kristjan, kuidas Sina võtad raha vastu?
Mis summad ja mis tingimustel kui üldse?
Hei LOID! Kyigepealt vennas ytle millega sa tegeled, sest siis mina ning mu vennad ja yed oskame sulle anda vastavaid soovitusi. Kas sa ingliskeelt oskad, palju sa tead turundusest, econoomikast, raamatupidamisest jne. anna teada ning siis me aitame sul alustada.65% oled sa juba vyitnud sest sul asja vastu huvi! Viimased 35% on veel jyynud ning sa oled- out of rat race! Selline on lihtsalt ytlus!
Ahhaa,siin on tegemist väga lihtsa küsimusega.Inimene on kogemata kala kinni püüdnud ning nüüd uurib,kuidas ühest kalast teha mitu.Tuleb kala maha müüa ning saadud raha eest osta õng...
1:1 v6iduv6imalusega mänge ära mängi!

eile nimega baaris kuulsin huvitavat vaidet:
kui v6iduv6imalus on 1:1 siis on see sulle kahjulik, kuna kaotatud raha väärtus on suurem kui v6idetud.

kui sul on sada eeku, ja mangid sellega,
siis 100 eegu kaotamine on suurem katastroof kui 200 eegu omamine r66mu toob..

ehk iga jargneva 100eegu väärtus sulle omab yha vahem tahtsust, ja mida vahemaks raha jaab, seda rohkem vaart on jarelejaanud raha.

pealegi kipub koik voidetud papp ära kuluma..
riq - sinu kirjeldatud olukord vastab riskist hoiduva investori heaolukõverale - iga lisanduv kroon valmistab suhteliselt vähem heaolu, kui eelmine lisandunud kroon.
Riq viitab tavalisele (raha) piirkasulikkuse v2henemise seadusele. Ideelilselt toob iga j2rgnev rahayhik rahakotis sulle v2hem kasulikkust (s.t. esimesed kulutatud kroonid kuluvad k6ige rohkem kasulikkust toovatele hyvedele)
Paraku ei saa mikroökonoomika seaduspärasusi investeerimise juures alati kasutada. Nii võib elu väga igavaks muutuda!

Aga miks ei ole veel keegi soovitanud: Et Loid kui sa asja veel ei jaga miks sa ei proovi kasvukontot...

Aga sel juhul vist ei ole mõtet rääkidagi ruttu rikastumisest?

Äkki keegi soovitab mingeid infoallikaid kus oleks võimalik lugeda investeerimis terminite ja muu säärase kohta?
Loid - vaidlen vastu; oma postis 1. märtsil ma soovitasin küllalt konkreetselt pooleaastase investeerimisperioodi jaoks aktsiad jms mitte kasutada.

Kasvukonto - kui su horisont oleks natukenegi pikem, siis võiksid selle peale mõelda. Samas saan ma aru, et sa tahaksid kogu summa koheselt investeerida ja mitte regulaarselt koguda. Seega võiksid
a) läbida riskitesti
b) vaadata sulle sobiva kasvukonto strateegia portfelli
c) osta samad aktsiad/osakud ise tavalisele investeerimiskontole

Infoallikaid on alajaotuses "Kool" päris mitu. Kui on küsimusi, siis võid ka meili saata:
robert.kitt@lhv.ee
Kõige lihtsam variandi rikastumiseks leiate aadressilt www.willhill.com
Pange kõik oma raha ManU kodumängudesse ja saategi rikkaks!