Robus Group AS (ROBUS)

Kaalulangetusel küll mingi lint ei toimi. Selleks tuleb ikkagi kardiotrenni teha. Praha maratonil on ilus slogan: "All runners are beautiful". Ja täpselt nii ongi. Kui soovid ilusat slim fit'i, siis hakka jooksma.
"tauts"
Kaalulangetusel küll mingi lint ei toimi. Selleks tuleb ikkagi kardiotrenni teha. Praha maratonil on ilus slogan: "All runners are beautiful". Ja täpselt nii ongi. Kui soovid ilusat slim fit'i, siis hakka jooksma.

ma pean kurvastama, sest kõik allikad viitavad, et trenniga kaalu ei langeta, seda saab teha toitumisega vaid. KUI ülekaaluline hakkab jooksma, siis on tulemuseks ainult löhutud liigesed jne.
Õige toitumine käib ka loomulikult asja juurde, aga jabur on ka väita, liikumine energiat ei kuluta. Ja suur väärarusaam on tihti ka see, et pööratakse tähelepanu vaid kaalu numbrile, mitte kehakoostisele, st lihaste ja rasvade suhtele. Siis ongi nii, et hakatakse ennast vaid näljutama, aga lihased on ikka välja arendamata. Sellist inimest ei ole ikka ilus vaadata ja füüsilist trenni on ka vaimselt kordades lihtsam teha, kui ennast vaid näljutada.
https://marathon100.com/uudised/vaata/kui-palju-tuleb-joosta-50-grammist-rasvast-lahti-saamiseks
1000 kcal maha treenida on ikka tükk tegemist, samas selle söömiseks läheb aga ainult 5-10 minutit ning käib imelihtsalt. Ja nii päevast päeva.
"You can't outrun your mouth"
92 korda jooksmas käinud septembrist. Max kaal hommikul ärgates 82->77, on ka 74,2 vilksatanud. Õlut joon rohkem kui enne, sest saan seda endale lubada : )
Nagu ma ütlesin, siis spordi eesmärk ei ole vaid rasva/süsivesikute vähendamine, vaid lihaste osakaalu suurendamine. Solkkütuse mittetarbimine on elementaarne.
"tauts"
Nagu ma ütlesin, siis spordi eesmärk ei ole vaid rasva/süsivesikute vähendamine, vaid lihaste osakaalu suurendamine. Solkkütuse mittetarbimine on elementaarne.

veelkord jah sa võid lihaste osakaalu suurendada, AGA ilma toitumist muutmata ja jälgimata kehakaalu ei langeta. Jah, kukud trenni tegema, siis esimese hooga võib organism shokis olla ja kaal langeb, aga varsti on treenitus parem, organism kohaneb ja kaal on taas endine.
[quote="madis43"][b]
"White Nigga"

"White Nigga", kui tuled avalikus ruumis kedagi isiklikult ründama, ole vähemalt piisavalt mees, et tee seda oma päris nime alt. Taaskord, null sisulist argumenti, tuim lahmimine. Ei ole mõtet vastata. Pigem küsiks Sult, et Kalle, mis tunne on olla Eesti investeerimismaastiku esi heitimisinfluencer? Sisulist, konstruktiivset panust pole seni Sinu sulest veel märganud, et miks miski võiks hea investeerimisidee olla...

No nüüd sa maksid mulle minu nime välja tuues küll karmilt kätte... :D Oh, vaeseke, ära võta seda isiklikult, see ei ole sinu personaalküsimus - ma pean totaalseks jobuks igat siberi rahabossi, kes tuleb foorumis Ukraina toetamisega hüppama kuid pärast tuleb välja et üle 300 tugriku ei pigista kuidagi välja. See, KUI sa tänu minu provotseerimisele lõpuks oma rahakotiraudu rohkem avasid - see oligi mu eesmärk, et sinusuguseid targutajaid mitte lasta liiga odavalt endale lunastust osta. Mission accomplished, rohkem pole mul sinuga mitte kunagi mitte millesti enam rääkida, nii et proovi ennast ohjata ja mitte vastata sellele - mine pea parem loenguid sellest, kuidas ennast rahaahnusest ja meelepimendusest nii kinni investeerida, et raske on leida isegi sente heategevuseks
"shogun"
Lintide enda mure on olnud, et nendega on väga ebamugav treenida ning seetõttu pole varasemalt saanud optimaalset raskust kasutada. Robus GymBars muudab need aga tunnetuses sarnaseks hantlitega

Selle mure saab paari euriga lahendada: https://www.aliexpress.com/item/1005001609798127.html

Hmmm... ma tükk aega mõtlesin, millepärast see 300euromadise jutt nii tuttav ette tuli:

"ettepanek LHV'le, siinse pa*atootmise vähendamiseks. Võiks täitsa kaaluda oma päris nimede alt kirjutamist. Vähemalt nende sisutühjade lahmijate ja ründajate puhul. Ja ka plusside-miinuste ladujate nähtavaks tegemist. Tahaks näha, kes siin oma nime alt sellisele jamale kaasa plaksutavad. Muidu jääbki siinne kasvuettevõtete arutelu täiesti õ kategooria lahmimiseks ja arukatel pole pointi kirjutada. Jälle isiklik rünnak ja grupimõtlemise gängsterid huilgavad kaasa."

Ja - voila:

UNITED NATIONS, April 6 (Reuters) - Russia has warned countries at the United Nations that a yes vote or abstention on a U.S. push to suspend Moscow from the Human Rights Council will be viewed as an "unfriendly gesture" with consequences for bilateral ties, according to a note seen by Reuters on Wednesday.
White Nigga, su jutud Ukraina teemal kisuvad rõvedaks. Kui sa arvad, et teisi suvaliselt putinistideks sõimamine on kuidagi kasulik, siis sa eksid. Reaalsuses oled sina täna see, kes ühiskonna sidusust lõhub nende väljaütlemistega. See su viimane väljaütlemine on ausalt öeldes juba sellisel tasemel, et tasuks ehk võtta nädalavahetus järele mõtlemiseks vms.

Isegi need emotsioonapursked kõrvale jättes on päris kummaline kellelegi ette heita seda, et ta on jooksvalt Ukraina teemalisi annetusi suurendanud. Mina olen ka. See ongi normaalne, kuna konflikt on pikaajaline ja raha on vaja pikema aja jooksul, mitte ühekordse indulgentsina, millega osta endale ühiskonna lugupidamine (nagu meil siin käis suur kuulutamine, et kes palju andnud on). See ei ole kellegi asi, palju keegi andnud on ja kohe kindlasti ei ole see uhkustamise või klientide/respekti võitmise koht.
Jah - sul on õigus, Invictus, võtan puhkenädala. Ei meeldi mulle endale ka see liigne negatiivsus
Uskumatult mõttetu ja asjakohatu lahmimine käib nüüdseks siin. Lisan, et Robus võiks lisada antud teemale täpsema kirjelduse ja statistika, mis toodangust jutt käib. Ilusate nägude ja pildi alusel ei saa kahjuks investeerimis otsust langetada
Kodus treenimisest. Nõuab meeletut tahtejõudu, et tulemusi saavutada. Koroona ajal, kui jõusaalid kinni olid, sai ka proovitud. Tõstsin hantleid, tegin kätekõverdusi, tõmbasin lõuga. Vaimselt raske, ebamugav, ja on ka ette teada, et efektiivsus on madal. Nüri värk ühesõnaga.
Jõusaali lähed otse töölt, ei teki üldse küsimust, kas minna või mitte. Efektiivsust palju lihtsam saavutada. Mitte et tulemuslik treenimine lihtne oleks, aga vahendid on seal selleks olemas.

Jooksmine on väga hea, kaalulangetamisel asendamatu. Aga tõsist jõusaali trenni + tõsist jooksmist on raske kombineerida, keha ei pea vastu. Samuti ei ole see vähemalt minule talvel külmaga võimalik.
Jõusaalis leidub kardio masinaid, mille kasutamisel põlved suurt koormust ei saa.

Seda kummide asja hindaks - parem kui mitte midagi; aga ei valiks, kui paremad alternatiivid saadaval.
Robusest sai Paide Linnameeskonna ametlik üldfüüsilise ettevalmistuse partner.

https://www.paidelinnameeskond.ee/paide-linnameeskond-alustas-koostood-eesti-spordiidu-robusega%E2%80%AF/

https://investor.postimees.ee/7496137/borsi-alternatiivturule-purgiv-robus-hakkab-tegema-koostood-eesti-tippklubi-paide-linnameeskonnaga

"White Nigga"
Jah - sul on õigus, Invictus, võtan puhkenädala. Ei meeldi mulle endale ka see liigne negatiivsus

LHV poolt palume puhkenädalal järele mõelda kuidas tulevikus saaks teiste foorumikasutajate osas viisakas olla ja mitte isiklikult rünnata. Vastasel juhul oleme sunnitud omalt poolt läbi postituste keelamise puhkust pikendama.
"Sander Pikkel"
"White Nigga"

LHV poolt palume puhkenädalal järele mõelda kuidas tulevikus saaks teiste foorumikasutajate osas viisakas olla ja mitte isiklikult rünnata. Vastasel juhul oleme sunnitud omalt poolt läbi postituste keelamise puhkust pikendama.

Paari päeva sees teine kord kus foorumikasutaja teise kasutaja aliase taga oleva pärisnime avaldab. Ei paista ka, et mode selle (võiduka?) paljastuse kustutaks. On nii ikka õige?
WN ju kaitses end isikliku rünnaku vastu
"opex"
"Sander Pikkel"
"White Nigga"

Paari päeva sees teine kord kus foorumikasutaja teise kasutaja aliase taga oleva pärisnime avaldab. Ei paista ka, et mode selle (võiduka?) paljastuse kustutaks. On nii ikka õige?

just, Sander, miks see foorumi kasutaja nimi ikka veel nähtav on? Ja miks neid delikaatseid isikuandmeid avaldavad isikud ei saanud isegi noomitust, jala puhkamisest rääkimata?
Eemaldasin isikunime. See konflikt algas juba Ukraina teemas veebruari lõpus. Foorumikasutajatel soovitan julgesti "Teata ebasobivast postitusest" nuppu vajutada kui midagi ebasobivat leiate.