Reformierakond

kuidagi väga sarnane “muster” tundub

Venemaa föderaalne julgeolekuteenistus (FSB) teatas kriminaalasja algatamisest ärimehe Mihhail Hodorkovski ja teiste välismaal viibivate tuntud Kremli kriitikute vastu, süüdistades neid vägivallaga võimu haaramise vandenõus.

Parvel Pruunsilda on mingil põhjusel peetud julgeolekuohuks Eesti vabariigi põhiseaduslikule korrale

6 Likes

Reformierakond jahib lastelaagritelt käibemaksu

2 Likes

kui käibemaksukohuslane pole, siis ei maksa nii või naa

1 Like

Kui läks keeruliseks, siis kes on riigis võimul ja kelle haldusalas on EMTA?

2 Likes

EMTA võtab ise vastu seaduseid ja annab maksude kogumiseks suuniseid?
Tundub, et peaksid ise vähem peale võtma ja reaalsusesse naasma.

7 Likes

Sellele võiks aasta huumori auhinna välja anda

1 Like

MTA plaanib lastelaagrite korraldamise käibemaksustada. Michal: täiendavat maksustamist ei tule

Kiidan nii Michalit kui ka Kallast, et vajadusel muudetakse ka seadust. Noortel peab tekkima liikumisharjumus ning seda tuleb igati soosida ja ka rahaliselt toetada. Mida rohkem inimesed ennast liigutavad, seda tervemad nad on, koormates seeläbi vähem meditsiini.

1 Like

Ei, sind ma ei mõista. Tõmbaks nüüd joone alla, mina sind rohkem “ravida” ei viitsi.

1 Like

Hea otsus Michali poolt.
Aga egas siis sama keha üks käsi jäta kõri pigistamast :smiley:
Täielik skiso riik.

MTA selle hinnanguga ei nõustu. „Võib olla oma majandustegevuse planeerimisel tuleks silmas pidada, et kas see 40 000 euro piirmäär täitub või mitte. Sest rääkides sotsiaalsetest teenustest, millele see maksuvabastus kohaldub, siis laagrite osutamisele see ei kohaldu, aga see kohaldub näiteks erinevatele huviringide osutamisele, näiteks rühmatreeningute osutamisele,“ lausus maksu- ja tolliameti käibemaksu osakonna juhataja R. Kirves ERR-ile.

Pole päris esimene kord, kus riigiasutusel on teemast teistsugune arusaam kui mõnel poliitikul.

Kõrvaltvaatajana kahtlustan, et küsimus taandub õigusloome kvaliteedile. Järjest kobareelnõud erakondlike suuniste järgi läbi hääletades ei pruugigi Toompeal aru saada, mis ühe või teise seaduse päris mõju on.

Ametnik loeb paragrahvi ikkagi tõenäoliselt täpselt ja tõlgendab nii, nagu kirjas on, mitte nii nagu keegi väidetavalt võib-olla mõtles.

4 Likes

Michal: Täiendavat maksustamist ei tule.

Loomulikult praegu ei tule, valimised ju. Uued maksud tulevad peale valimisi.
Inimesed ikka veel ei taipa, et praegu käib halb politsei - hea poltsei mäng.

3 Likes

Just! Ta ei saa seda ju öelda.

Nüüd on puudu veel Ligi, kes mõistab selle hukka, aga ütleb, et ega ta tegelikult ei tea riigi rahaasjadest midagi.

3 Likes

Huvitavad faktid Jüri Mõisalt. Käis enne eelmisi kov valimisi pakkumas ennast reformile aga Michal ei võtnud vastu kuna Mõis on liiga sõnakas. Kui seejärel tegi Sõõrumaaga oma valimisliidu siis Michal tuli tagasi kutsuma aga lubadus Sõõrumaale oli juba antud. Ilmselt siis sellest õppetunnist kutsuti nüüd Sõõrumaa tuppa.

https://www.err.ee/1609830219/mois-see-ei-ole-kunagi-valijat-huvitanud-kas-poliitikul-on-kriminaalne-taust-voi-mitte

1 Like

Veel üks huvitav fakt](Eesti keelas neljal Läti parlamendi liikmel valimisteni riiki sisenemise | Eesti | ERR)
Mida arvata inimestest, kes tegid valimisliidu Ivanova ja Savisaarega?

Kuna nad on kõige immigr soosivam ja peale suruv ühendus, siis juhuslik tweet Rootsist:

Sweden’s crime wave has gone so off the rails that estate agents are now advertising apartments with "no recent explosions.”

Malmö ranks more dangerous than Baghdad - yes, the one in Iraq - and in Stockholm, bombings are almost a daily occurrence.

In one recent case, a teen shooter casually killed a gang leader in a shopping mall, then ordered a cab - like he’d just finished brunch.

Why so bold? Because under current laws, under-21s can’t get real prison time, even for murder. Sweden’s gang leaders know it - and they’re recruiting kids to pull the trigger.

See ka huvitav detail, et kasutavad alla 21a, neid kinni niivõinaa ei panda.

Prime Minister Ulf Kristersson put it bluntly: “We have no control.”

Keldo, vajame rohkem immigr, mosleme jne võõra sobimatu kultuuri esindajaid! See vaid rikastab ja kasvatab sallivust. Tagurlased on ksenoon tuledega pimestatud ebameeldiv element meie pühas missioonis.

4 Likes

Varem või hiljem oleme moslemite võimu all. Selge see, et põhjustajaks reformierakond koos oma valijatega. Ainuüksi Pakistanis elab 250 miljonit inimest. Küll tuleb aeg kui nad tulevad oma vendasid kaitsma valge rassi eest.

4 Likes

Ilmselgelt oleme kui see valge mees ise selle võimu omal maal käest annab.

1 Like

On varemgi tsivilisatsioone maakera pealt igaveseks kadunud. Ma ise olen igaljuhul immigratsiooni pooldaja ja seda pragmaatilistel põhjustel, aga see mida reformierakond korraldab, see on igaljuhul liig mis liig.

2 Likes

rahvused on surnud
on progress, tuleb euroliit, 50 aasta pärast euraasia ühendriik…

what? "… Ma ise olen igaljuhul immigratsiooni pooldaja… " ehk et see mis on lubatud mulle peab olema keelatud teistele?

ja kui juba jutuks võtsid, siis mismoodi see õige prgamaatilistel põhjustel immigratsioon peaks välja nägema? ootan huviga!

2 Likes