tegelikult ei vastanud tõsiselt asjale siiski
see on nii olnud kogu selle perioodi, mil ma qqqq d jälginud olen - ca viimased 2 kuud
vahet ei ole mis tuuled puhuvad
vahet ei ole mis tuuled puhuvad
Minul õnnestus septembri QQQQ straddlega isegi väike kasum teenida. Soetasin positsiooni hiljem kui Kristjan ja tunduvalt madalamalt hinnatasemelt. Put/callide kogus ei olnud ka muidugi sama. Oktoori QQQQ straddlega on pisut kehvemad lood, aga õnneks on veel pisut aega.
Keegi ostsis 100 000 Oct 40 putte.
nüüd sama ka 39 putiga
38.25 tundub olevat tõsine pähkel ka seekord
ei pruugi siit läbi surudagi selle 2 päeva jooksul, või mis ?
ei pruugi siit läbi surudagi selle 2 päeva jooksul, või mis ?
päris metsik käive 39nov puttidega, mis toimub?
Kas on oktoobri QQQQ straddle'i müügi aeg?
Ime nagu jah, et veel mõni päev tagasi oct40 straddle kahjumis. Ei jätaks juhuse hooleks.
Kristjani 22/09 äramainitud puttide tootlus peaks päris kena olema.
Teeks siis otsa lahti.
QQQ Feb06 41 straddle kõlab soodsalt. Reedene seis 41,58. IV on 12,84%. C/P ääred 1.55/0.6. Jan-Feb IV reeglina 14-16% vahel. QQQ teeb tippe. Rühib 43 poole. Tulemuste hooaeg tulemas. Müügihorisont oleks jaanuari otpsioonireede paiku.
Teiste arvamus?
QQQ Feb06 41 straddle kõlab soodsalt. Reedene seis 41,58. IV on 12,84%. C/P ääred 1.55/0.6. Jan-Feb IV reeglina 14-16% vahel. QQQ teeb tippe. Rühib 43 poole. Tulemuste hooaeg tulemas. Müügihorisont oleks jaanuari otpsioonireede paiku.
Teiste arvamus?
Ma arvan, et QQQQ puhul peab võtma suhteliselt suured positsioonid, et asi üldse ära tasuks. Tõusule vastukaaluks nafta hind ja sellega seonduv - tehniliselt on ka indeks suhteliselt viletsas seisus. Samas jälle pole ka eriti suurt katalüsatorit, miks ta peaks kõvasti langema/tõusma? lihtsalt arvamus:)