Mulle meenutas Kasela tegevus ühte vana nalja - tehke äri, tehke äri..., küll ma ka teeks, kui mul aega oleks! Aga ei ole, keegi peab ju tööl ka käima.
Huvitav tähelepanek, suurim võlausaldaja Sweedi pensionifond?
Dejavu aastast 2007 ,
kõik kordub jälle.
Restruktureerimise plaan valmis: 2025 PRFoods EGM — PRFoods
- Võlakirjade kogusumma restruktureeritakse (sh lisatakse kogunenud intress), kokku 10,295 miljonit €
- Intressi kogumine peatub 31. märtsil 2025, pärast mida uus intressimäär on 0%
- Suuromanik annab juurde kuni 1,5 miljonit € eelislaenu, millel on eelis varade müügi korral tagasimakses
- Varade müügitulu jaotatakse astmeliselt, kus võlakirjaomanikud saavad esmalt kuni 90%, aktsionärid saavad osa alates kõrgematest tulutasemetest
Kala mädaneb ikka peast, miks sinna raha juurde lisatakse?
Ei tule üllatusena. Oleme sõbraga teda juba aastaid Mildre mantlipärijaks pidanud.
Palju õnne kõigile, kes on tema ettevõtmistesse investeerinud.
Tänan õnnitluste eest.
Aga kas keegi oskab öelda milles siis tegelikult viga on? Soome ja Šoti firmadest on lahti saadud ja nende portfellid on omale saadud, jumal tänatud, et Kasela on lahkunud, Covid on möödas, mis veel võiks takistuseks olla?
PrFoods alates 4.09.2025 Börsi Lisanimekirjas.
Huvitav millal Lhv paranduse teeb?
PRFoodsil õnnestus 9,6 miljonit võlakohustusi korstnasse kirjutada, seega äkki tuleb põhinimekirja tagasi ![]()
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b58a797d76ed5638fa3e30ad3e42ccf97&lang=et&src=listed