Miski pärast ei lähe mul täna powertrader käima. Kas on üldine probleem või on ainult minu arvutis kala?
Meil siin töötab ja keegi teine ei kurda, järelikult sinu arvutis.
Lisage võimalus kuvada kõik hinnad eurides vs origniaalvaluuta
Ma vahetasin Windows7 Windews10 ks. Muu sain toimima. Aga Powertrader avaneb vaikiva valge blanketina. Jawa on "succesfully installed" ja ka enne vahetust värskelt "updated". Viga minus?
Soovitan proovida esmalt teise brauseriga, kui see ei aita, siis palun natuke kannatust. Uus Powertrader on varsti vällja tulemas. Seni saab reaalajas hindu vaadata: https://fp.lhv.ee/market/baltic, vajutades vastava aktsia ost või müük hinnal. Refreshima peab küll ise.
Aitäh. Ei aita Chrome ega Mozilla, mis ei leia ka ID-kaartigi. Eks ootame. Mingi aktiivkaupleja ma ju ei ole. Aga mugava asjaga harjunud.
Aitab ainult Internet Exploreris avamine, mujal ei tööta, seal töötab
Üks võimalus win10 peale upgrade teinud arvutitele oleks teha oma arvuti ketastest (C: ja D: jne) image ja kirjutada see välisele kõvakettale ning installida win10 puhtalt tühjale C: kettale nullist alates. Kas siis ka ei tööta? Pärast saab imagest lokaalsed kõvakettad taastada endisesse seisu.
Uus PC win10-ga Powertraderit ei jooksuta, blank.
Mozilla ei leia uut ID-kaarti, vanaga töötab. Uus ID kaart töötab küll IE-ga.
Mozilla ei leia uut ID-kaarti, vanaga töötab. Uus ID kaart töötab küll IE-ga.
Kui LHV börsile tuleb, kas siis visatakse mõni riide-või saepurutootja välja, et Powertraderis rida vabaks saada LHV jaoks?:)
Kas LHV1T ka ära vahetatakse?
Täna nõuti jälle sisenemiseks uue lepingu sõlmimist. Korduvalt ja visalt.
Powertrader kuvab Tallinki aktsia orderitel kolme komakohta, kauplemine aga käib nelja komakoha täpsusega.
Homsest saab TAL1T komakohti juurde.
Kas oleks võimalik lisada HOLM Bank võlakiri vaatlusnimekirja?
Holmi võlakiri lisandub homme enne kauplemise algust.
BORA100034A on Powertraderi vaatlusnimekirja valiku listis olemas, aga ei ole vaatlusnimekirja lisatav.
Kuhu see powertrader nüüd siis peideti ? Kas mingi jõulumäng et päkapikk toob sussi sisse kui kõige selle uue ja huvitavaga rahul oled ?
Powertrader on kättesaadav LHV internetipanga jaotisest “Raha kasvatamine” - Powertrader
Kui Powertraderis vajutada tehingute arvu peale, siis avaneb leht: LHV Finantsportaal
Kas selle saaks korda teha, et avaneks tehingute vaade?
2 Likes