Pennystocks

Tervist ja edu Sullegi.
Alexander Elder - "Come into my trading room", "Trading for living"
Stan Weinstein - Secrets for profiting in bull and bear markets"
Benjamin Graham - The Intelligent Investor"
Peter Leeds - "The penny stock professionals"
Põgusalt sirvisin jah täna.. mitmendat korda juba see aasta ja tarkusi on seal palju. Selleks ma püüangi end harida iga päevaga, et vastu pükse ei saaks!

Arusaadav, et vanemad tegijad naeravad habemesse kui loevad siin mõnda algajate postitust loevad aga keegi pole siia ilma sündinud teadmistega finantsmaailmast.. :))

teet52, mõtle sellepeale, kuskohast need raamatukirjutajad selle info kokku said millest nad raamtu kirjutasid :)
Äkki omad vitsad ja kogemused?
Minu vits oli kadunud MBHI. ostsin kamaluga 0.30.$pealt. Tegi 300% tõusu lühikese ajaga. Õigel ajal ei roninud välja ja nüüd on ta juba .PK lõpuga ja väärtus 0.01$. Ehk siis potensiaali on pennydes, aga ahneks ei maksa minna. Kooliraha makstud, enam nii ei tee...
Õiged otsused tulevad kogemustest, kogemused tulevad valedest otsustest.
Nii kipub nendega olema, et teevad mingi suure ralli ära ja siis kukuvad veel kiiremini alla. Endalgi portfellis üks must lammas - ECOB. Sai ostetud millalgi mais või juunis 0.2 pealt ja nüüd istub -50%. Õnneks ostsin seda ainult $300 eest ja kaotus pole suur aga sellegipoolest: kaotus on kaotus! Iseenesest ettevõttel pole viga midagi ja viimasel ajal on hakanud häid uudiseid tulema ja üritab vaikselt ülespoole sõita uuesti... igatahes müüma ei hakka, pigem hold

Kui peaks veel alla minema, mis siis ikka kirjutame selle $300 reale: koolituskulud ja rumalad otsused mida tulevikus püüan vältida!
Sven, anna mingisugune kontakt.
svenn255@hotmail.com
Ma ka üldiselt ei kauple aga selleks, et põhja õieti tabada on kauplemine vältimatu. Ja seetõttu võib päevas kolm tehingut tulla sisse, välja ja uuesti sisse. Kuid kui eeltöö on õieti tehtud siis need tehingud jäävadki paariks kuuks ainukesteks tehinguteks ja seetõttu traderi kontot ei ole mõtet võtta. Aga kui ebaõnnestunud tehingud suurenevad siis tuleks traderi konto võtta.
Mõtlesin et panen siia ülevaate oma sendikate portfellist kuna oktoober hakkab lõppema ja kellel huvi jälgida saavad parema pildi hetke seisust.

EcoBlu Products, Inc. ECOB - 1500 @ 0.186 - hetkel: - 59%
Hooper Holmes, Inc. HH - 250 @ 0.85 - hetkel: - 17%
Perma-Fix Environmental Services, Inc PESI - 175 @ 1.85 - hetkel: - 9%
UQM Technologies, Inc. UQM - 90 @ 3.32 - hetkel: - 28%
NIVS IntelliMedia Tech. Group NIV 250 @ 2.25 - hetkel: +26%
e.Digital Corporation EDIG - 2400 @ 0.77 - hetkel: + 17%
drugstore.com, inc. DSCM - 220 @ 1.64 - hetkel: - 2%
PLX Technology, Inc. PLXT - 120 @ 3.56 - hetkel: 0%
BMB Munai Inc. KAZ - 900 @ 0.57 - hetkel: +37%
Planar Systems, Inc. PLNR - 200 @ 2.18 - hetkel: +7%
XENONICS HOLDINGS INC XNNH - 1800 @ 0.25 - hetkel: +44%
Axcelis Technologies, Inc. ACLS - 90 @ 2.20: -3%

Kokku investeeritud 4000$ ja hetke seis on 4520$ ja tootlus 6.3%

ZAGG`i müümine oli ilmselge rumalus - tänaseks oleks kasum olnud üle 200% aga talupoja mõistus ütles, et SELL ja osta asemele teisi kehvemaid ettevõtteid aga mis see tagant järgi tarkus enam aitab :))

Osad on väga väiksed positsioonid, kuna kandsin raha 1000$ kaupa ja alguses panin ühte aktsiasse a la 250$ aga edasipidi üritan min 500$ per tehing.. teenustasudena läheb muidu lihtsalt mõttetult palju kaduma. Teenustasusid u. 120$ eest

Mõned mis hetkel miinuses on vahepeal ka ilusti plussis olnud aga millegi pärast langenud.. nüüd olen kahe vahel, ei tea kas hoida/ oodata või müüa aga olen näinud, et mõned ootamised on end ilusti ära tasunud.

Olen ka palju õppinud viimase 3 kuuga, eks aeg näitab mis edasi saab

Sven
Kokku investeeritud 4000$ ja hetke seis on 4520$ ja tootlus 6.3%

Sellest alates, kui sa käesoleva teemaga alustasid, on turg (S&P 500 indeksi alusel arvutatuna) tõusnud 6,6% (1109,55 - 1183,26) ning USD odavenud EUR suhtes 10% (1,2673 - 1,3944). Nii lühikese aja jooksul midagi põhjapanevat väita muidugi ei saa, aga vähemalt seni jääd sa turu keskmisele alla ning sinu reaaltootlus on sootuks negatiivne.
Kusjuures oma portfelli tootlusest adekvaatse pildi saamiseks soovitan tõsiselt sul seda millegi suhtes benchmark-ima hakata. Saad vähemalt teada, ega sa juhtumisi bussi järel jooksmisega ei tegele. S&P 500 kärab võrdluseks alati, aga portfelli spetsiifikat arvestades sobiks veel lisaks miski muu kah. Päris penny-dele orienteeritud indeksit vist pole, aga päris laialt kasutatakse selleks vist iShares Russell Microcap indeksit (IWC). (Vaatlusalusel perioodil on see tõusnud 13,2% (39,42 - 44,38)). Võimalikud võrdlusvalikud võiksid olla veel näiteks Vanguard Small-Cap ETF (VB), iShares Morningstar Small Core ETF (JKJ) või PowerShares Zacks Micro-Cap ETF (PZI).
Minu arust on 4000 pealt kasvu 520 täpselt 13%. See 6,3 vist arvestab juba USD odavnemist?
Väljendasin end natuke valesti. Portfelli kogu tootlus on olnud jah 13%
Number 6.3% on hetkel portfellis olevad väärtpaberid aga sinna sisse ei ole arvestatud varasemaid tehinguid! Dollar on jah langenud aga ma ei pannud 4000$ korraga, vaid mai-september iga kuu 1000$ See peaks tegema olukorra minu jaoks natuke soodsamaks...

Täna sai ka esimene kahjum välja võetud. Hooper Holmes, Inc. (Public, AMEX:HH) nimeline ettevõte siis, sai ostetud mai lõpus ja siiani istusin miinuses, vahepeal isegi kergelt üle 30% all. Juhtkond on lubanud kevadest saadik kasumit aga siiani pole seda juhtunud ja homme tulevad uued tulemused... arvan, et hind on ootustele tuginedes tõusnud aga kahtlen heades tulemustes, eks seda homme näha saab.

Igal juhul loobusin täna positsioonist ja kaotuseks jäi 11%. Koos teenustasudega ca -45$

Loodan, et homme enda peale vihastama ei pea :)
Kas siit saab alguse: " kasumit võta aeglaselt, aga kahjum kiirelt" ?
Mille alusel oled sa tänased müügiotsused teinud? Kui sa pärast olen pidanud kõrvalt jälgima ZAGG-i kasvu?
Oled vaadanud ülttootlikuse % ja siis otsustanud kasumi välja võtnud?
Perma-Fix Environmental Services, Inc PESI - on sul praegu kivina kukkunud 2 päeva järjest hinnale 1,37$.
Ühe põhjuse leidsin vist siit: http://www.marketwatch.com/story/10-q-perma-fix-environmental-services-inc-2010-11-05
Tulemused jäid alla 2009 tegelikele ja see on praeguseks põõna pannud.

EcoBlu Products, Inc. ECOB - http://stockcharts.com/h-sc/ui (päris karm graafik) :(
UQM Technologies, Inc. UQM - kahjum on küll vähenenud (0,02 sendini aktsia kohta, aga kasv pole vist ootuspärane olnud, sest peale tulemuste avalikustamist on see kolinal alla käinud).
NIVS IntelliMedia Tech. Group NIV - tulemused on igati paranenud ja tundub seal lootust olevat küll.
e.Digital Corporation EDIG - njaaaa.
drugstore.com, inc. DSCM - tulemused head, tõus peaks tulema küll
PLX Technology, Inc. PLXT - kasumisse jõudnud :)
BMB Munai Inc. KAZ - oktoobris rallit teinud pole, aga praegu on suuna ülesse ajanud
Õhtust härrased!

Alustuseks Hooper Holmesi kohta, et tulemused olid tõepoolest kehvad ja kui poleks müünud eelmine nädal oleks see miinus tänaseks juba 20% lähedal. Sai viimasel hetkel rongist maha hüpatud!

Vabanenud 200$ panin Axcelis Technologies, Inc. ACLS alla (average up) ja mis ilusti plussis, kuna kvartali tulemused oli tugevad.

Täna läks müüki BMB Munai Inc. (KAZ) @ 0.77. Kasumiks 33% ja dollarites u. 175$ miinus teenustasud 9$ (hoidsin 1.5 kuud). Müügi põhjus: Peale positsiooni võtmist tekkisid tegelikult mõningad kahtlused selle ettevõtte suhtes ja plaanisin juba tegelikult varem sellest loobuda aga otsustasin oodata, õnneks vedas suuna üles kuigi ühtegi märkimisväärset uudist ettevõtte kohta tulnud ei ole. Üritasin leida informatsiooni tulemuste avaldamise kuupäeva kohta, kuid ei suutnud leida aga see peaks toimuma millalgi selle nädala jooksul aga kuna olen siin viimase nädala jooksul ilusti vastu pükse saanud ja arusaanud, et hinnad kerkivad põhjendamatult enne tulemuste avaldamist ja sellest tulenevalt on osad aktsiad portfellis värvi muutnud - rohelisest punaseks! Ühesõnaga üks nüanss juures, mida oskan ehk edasipidi arvesse võtta...

"Parem varblane pihus kui tuvi katusel"

Sven