lugege nüüd paar korda veel SPETSi juttu. Ma ei väidagi, et pange kõik oma raha fondi ja unustage aastateks. Fondide <-> penny'de vahele jääb terve maailm. Aga eks igaüks peab vist tõesti oma vitsad ise saama ja pärast mu teksti lugedes saab sellest aru. The choice is yours.
Näiteks mina olen mõningase otsimise järel jõudnud swingimise juurde. Fundamentaali järgi screenid ja siis vaatad tehnilist poolt. Täna hommikul 8.02 pealt võtsin näiteks JDSUt. Ilmselt maaliti meelega võimalikult kole pilt tulevikust, et oleks mida beat'ida. Lisaks puudub JDSUl praktiliselt laenukoorem, tehniliselt ülemüüdud ja toob erinevalt teistest optikatest ka kasumit.
Lühiajaliselt JDSU ilmselt tõesti hea ost, pikas perspektiivis...kahtlen kas jätkub nõudlust piisavalt, et aktsiahinda õigustada.
Kaua hoida plaanid?
Kaua hoida plaanid?
Fit, JDSU graafiku järgi mängiks ca. nädalasele swingile. Pikaajaliselt ... oleneb kuidas restruktureerimine natuke kainemate plaanide järgi läheb. Samas pole kuna JDSU teeb ka kasumit, pole see stokk ka selline mis nulli läheks, võlg ka marginaalne. Aga ilmselt võib JDSU't pikaajalisuse tarbeks ka odavamalt saada.
Minu jaoks on JDSU-t veel natuke vara võtta. Riski ja kasumi suhe hetkel natuke liiga suur. Ootaks kas suuremat langust või väikest nõksu ülespoole. Võiks olla vähemalt üks selline päev, mille madalam oleks eelmise päeva madalast kõrgemal. Tugev vastupanujoon 9.55 kah liiga lähedal.
Kas keegi on uurinud lähemalt sellist penny´t nagu INFINIUM LABS INC (OTC BB:IFLB.OB) ja omab mingit seisukohta selle suhtes?
Tegemist pole vaikselt hääbuva ex-hype-ga vaid vastupidi - hiljutine IPO mis on sügavalt vee all. Huvitavaks teeb selle minu jaoks:
* toote-teenuse geniaalne kontseptsioon (selle kohta avaldati ka hiljuti turu-uuring);
* toote-teenuse reaalne launch lähinädalatel ja just alanud promokampaania;
* !_JUHTKOND_! (X-box´i ja Sony ajud ja kogemused);
* TA indikaatorid, eriti hiljutine volume 50-day SMA crossover;
Oman praegu selles ka väikest positsiooni ja tahaks seda ehk pisut ka suurendada, aga alati on mul tunne, et sellise positiivse hinnanguni jõudmisel olen mingi olulise asja kahe silma vahele jätnud. Kui keegi viitsiks oma arvamust avaldada oleksin hullupööra tänulik.
* toote-teenuse reaalne launch lähinädalatel ja just alanud promokampaania;
* !_JUHTKOND_! (X-box´i ja Sony ajud ja kogemused);
* TA indikaatorid, eriti hiljutine volume 50-day SMA crossover;
Oman praegu selles ka väikest positsiooni ja tahaks seda ehk pisut ka suurendada, aga alati on mul tunne, et sellise positiivse hinnanguni jõudmisel olen mingi olulise asja kahe silma vahele jätnud. Kui keegi viitsiks oma arvamust avaldada oleksin hullupööra tänulik.
Mis mind skeptiliseks teeb - firma on hämanud aastaid, lubades pidevalt, et konsool on lähitulevikus välja tulemas ja iga kord on see määramatusse tulevikku edasi lükkunud.
Omal ajal oleks Phantom olnud state-of-the-art mängumasin, aga nüüd jääb ta paratamatult PS3/XB360-ga võrreldes väga kahvatuks.
Phantomil ei ole tükk aega loota eksklusiivseid mänge (kui firma ei suuda väga suuri rahasid ise sisse panna), s.t. kogu gaming library hakkab koosnema PC mängudest. Mulle tundub kahtlane, kas tarbijad on valmis raha välja käima ainult seleks, et PC mänge elutoas mängida - konsoolide gaming library on paraku palju põnevam.
Veel - konsooliäris tuleb leida kompromiss riistvara ja tarkvara hinnapoliitika osas. Kui riistvara subsideeritakse, tuleb puudujääv raha tagasi teenida mängulitsentsidest - kui mänge on vähe, või nad pole piisavalt põnevad, jääb see raha lihtsalt saamata. Lisaks, kui konsool on liiga odav, tekib inimestel tugev stiimul häkkida see ntx. Linux-baasil meediaserveriks (nagu on toimunud paljude XBOX-idega). Kui konsool on aga kallis, ostetakse teda vähe ja mängutootjatel puudub stiimul teda toetada.
P.S. väidetavalt kasutab XBOX-live vähem kui 10% kõigist XBOX omanikest (OK, tegemist on küll teist tüüpi teenusega) - see peaks vähemalt mingil määral näitama, kuiväga inimesed armastavad tasulisi teenuseid...
vaata näiteks:
http://money.cnn.com/2005/05/19/technology/personaltech/e3_phantom/
Fundamentaalselt on Infinium/Phantom crap - mis ei välista, et lühiajalise haibi mõjul ei võiks aktsia 100%+ tootlust anda.
Mis mind skeptiliseks teeb - firma on hämanud aastaid, lubades pidevalt, et konsool on lähitulevikus välja tulemas ja iga kord on see määramatusse tulevikku edasi lükkunud.
Omal ajal oleks Phantom olnud state-of-the-art mängumasin, aga nüüd jääb ta paratamatult PS3/XB360-ga võrreldes väga kahvatuks.
Phantomil ei ole tükk aega loota eksklusiivseid mänge (kui firma ei suuda väga suuri rahasid ise sisse panna), s.t. kogu gaming library hakkab koosnema PC mängudest. Mulle tundub kahtlane, kas tarbijad on valmis raha välja käima ainult seleks, et PC mänge elutoas mängida - konsoolide gaming library on paraku palju põnevam.
Veel - konsooliäris tuleb leida kompromiss riistvara ja tarkvara hinnapoliitika osas. Kui riistvara subsideeritakse, tuleb puudujääv raha tagasi teenida mängulitsentsidest - kui mänge on vähe, või nad pole piisavalt põnevad, jääb see raha lihtsalt saamata. Lisaks, kui konsool on liiga odav, tekib inimestel tugev stiimul häkkida see ntx. Linux-baasil meediaserveriks (nagu on toimunud paljude XBOX-idega). Kui konsool on aga kallis, ostetakse teda vähe ja mängutootjatel puudub stiimul teda toetada.
P.S. väidetavalt kasutab XBOX-live vähem kui 10% kõigist XBOX omanikest (OK, tegemist on küll teist tüüpi teenusega) - see peaks vähemalt mingil määral näitama, kuiväga inimesed armastavad tasulisi teenuseid...
vaata näiteks:
http://money.cnn.com/2005/05/19/technology/personaltech/e3_phantom/
lauris 71, tänud! Ise jõudsin lõpuks ka enam-vähem samale arvamusele. Ilus momentum-play siit vist tuleb, aga pikemas perspektiivis tuleb ikkagi esimesi müüginumbreid oodata. Järgin omaenese tiklaimerit ja raha hulk ei ületa viimast heategevuseks antud summat. Tänud igatahes!
here's one you can afford:
http://finance.yahoo.com/q/ks?s=PCCR.OB
market cap on h2mmastavad $ 741.6!
http://finance.yahoo.com/q/ks?s=PCCR.OB
market cap on h2mmastavad $ 741.6!