abesiki, kui midagi sellist veel tuleb, saada mulle e-mailile, hea hommikut alustada:)
Kas keegi võtab vaevaks SYMC'i kommenteerida? Minu arust näitab juba teist päeva suhtelist nõrkust 21 juures ning vähenev käive ja hävimine indeksitele võiks ta sealt millalgi kolinal alla tuua. Kas sulgete või hoiate positsiooni edasi? Mis argumentidel?
mersu36,
Kõigepealt minu vabandused, et ei ole kommenteerinud. SYMC viimastel päevadel tõepoolest suhtelist nõrkust näidanud ning seetõttu võtaksin kasumit. Positsiooni sulgeksin $21 juurest (näiteks $20.95 läbivajumisel).
Head kauplemist,
Sten
Kõigepealt minu vabandused, et ei ole kommenteerinud. SYMC viimastel päevadel tõepoolest suhtelist nõrkust näidanud ning seetõttu võtaksin kasumit. Positsiooni sulgeksin $21 juurest (näiteks $20.95 läbivajumisel).
Head kauplemist,
Sten
Kiidan Steni kõva häälega. Mina olen päevapiltide ideedega normaalses plussis ning lisaks üht-teist selle käigus õppinud. Kui miskit soovida, siis ehk seda, et käiku läinud ideedel võimalusel tihedamalt silma peal hoida ning igasuguste tõmbluste korral olukorrale ja ideele vähemasti lühike diagnoos anda. Üldreeglina huvitab iga otsuse juures vastus küsimusele "miks".
Jõudu, Sten!
Jõudu, Sten!