Ma pole isegi kindel, et kas Iisrael seda soovis.
Peamine oli ikkagi Trumpi kinnisidee “kõik sõjad lõpetada”.
Trump & Co olid need, kes lasid kogu oma kivikirvestest parema õhukraami Iraani puust mängudroonide vastu jne.
Ma pole isegi kindel, et kas Iisrael seda soovis.
Peamine oli ikkagi Trumpi kinnisidee “kõik sõjad lõpetada”.
Trump & Co olid need, kes lasid kogu oma kivikirvestest parema õhukraami Iraani puust mängudroonide vastu jne.
Nii mõnigi naftariik plaanib kandis seal vedada torud Pärsia lahest Iisraeli sadamasse, samas näiteks Saudi Araabial on veetud torud üle kõrbe Pärsia lahest Punase mere ääres olevasse sadamasse. Lihtsalt on vaja rohkem torusid vedada. Sedasi saab vabaks nii Iraani hirmust kui Iraani riigivälise Jeemenis paikneva armeekorpuse hirmust. Viimast nimetatakse ka Houthi vägedeks.
ttrust, kui kaua võtab saudidel torujuhtmete ehitus v.s kui keeruline on need sodiks lasta?
Saaks aru, et kaevatakse vastav infra kuskile saja meetri sügavusele, siis veel.
Hetkel pole Iraani skisode eest keegi selles regioonis kaitstud. Lihtsam on revolutsioonilisele kaardiväele väike obrok ära maksta ja suuremaid koguseid endiselt laevaga liigutada. Osadel laheriikidel muud võimalust ju polegi.
Huthidega suudavad saudid üks-null ära teha ja sellega juba tegeldakse.
Venemaa-näitel ei võta torujuhtmete parandamine eriti kaua aega. 100m sügavusele peitma kohe kindlasti ei pea.
Käimasoleva sõja kontekstis ma ei ole kuulnud, et Saudide torujuhet oleks pommitatud, uudiseid on tulnud naftatöötlemistehaste ja sadamate pihtasaamisest.
Nii ei tundugi väga kehv diil, kuigi tegelt vist ikka on.
Estonia said from the 301st inmate onwards, Sweden would pay an additional €8,500 per prisoner, per month.
The average annual cost per prisoner in a public-sector prison in England and Wales was £60,018 in 2024/25, according to Ministry of Justice data." ← võtmesõnad siinkohal ‘public-sector prison’, eravanglates hoopis teised kulud riigile.
Ja samas: "Kosovo to lease 300 of its jail cells to Denmark as part of a deal worth £170m (€200m). Allikas: Estonia rejects proposals to take prisoners from UK jails
Nägin äsja TV3 uudistes - kuidas narkoui-le viitav kohaliku kantsleri heitlik pilk reetis paanikat - seda suurendas noorsand Keldo orjalikkus- tõesti on jobud
Kirjuta siis 2 lauset kokkuvõtet siia, palun.
Muidu hakkame liputama, nagu toda eelmist, kes oma linke siia toppis vaheldumisi kogu neti kopeerimisega. Vähemalt ta avaldas arvamust enamasti neid postitades, see on aga lausa spämm.
Alternatiiv on postitada err.ee vms tasuta uudis.
ERR uudiseid suudab samuti igaüks iseseisvalt üles leida.
Kui ma panen uudise lingi ja kopeerin sealt uudisest paar tekstilõiku siia, siis on tegu samuti spämmiga, mitte aga “aruteluga”, nagu kodanik karsson üritas siin oma spämmimist põhjendada. Kui aga uudis tekitab isikus mõtteid ja küsimusi ja midagi jääb isikule arusaamatuks või millelegi tahab isik vastu vaielda ja ta alustab siin mõttega arutelu, siis on kõik OK.
Miks nad ära flagiti?
ilmselt kirjutasid reffi või kristen mihhaili kohta midagi inetut
näriline postitas miskeid postimehe linke, ilma sisulise kommentaarita - ainuke lause oli pmst miski solvang teatud “vaeste” suhtes siin foorumis
Teine postitus oli puhtalt veidike pikem solvang.
re nr26:
Ta sõimles seal üsna konkreetselt ja isiklikult. Kui jagada maksumüüri taga olevat linki, siis peaks kirjutama lühidalt, ühe lausega, et mis see uudis seal on. Teisets hoolivad inimesed mõnikord otsivad isegi tasuta allika või annavad lingi läbi mõne arhiivisaidi.
Ei, nad ei täitnud ttrust ja raulir kehtestatud foorumi reegleid.
Linki (uudist) jagades tuleb kirjutada, et miks seda jagati (konkreetses teemas võiks aru saada), mida ise teemast arvad, mida arvab sellest su elukaaslane jne.
Mina ei jõua kõiki portaale ja uudiseid läbi kammida ja pole ka lihtsalt huvitavate artiklite jagamise vastu mitte midagi aga kui see osasid häirib, siis võib teha selleks eraldi teema.
??? Panin päeval tõesti lingi Läti puidutööstuse mahhinatsioonide kohta. Juurde kirjutasin, et pikem lugemine nädalavahetuseks tellijaile, sest artiklis palju linke võrdluseks Eesti sarnastele vanematele artiklitele. ttrustile ei olnud piisavalt jutustavat teksti arutlemiseks kaasas, seega soovitasin rahunemiseks ennem lingi avamist klaasi suhkruvett. Kõik. Lühis. Liputatud.
Tra, kas ma olen ainukene vana geront siin, kes tahaks otsustada mida ma lugeda võin või mitte. Jätke see lapsik flagimine, see on eluaeg olnud punaste ja roosade tunnusmärk. Otsustada sõnavabaduse üle! See otsus saab ja PEAB jääma indiviidi tasemele. Ei Ttrust, Off, Karum6mm, Kasutaja 123x, Karlsson69 pole õigust otsustada mida avalikus foorumis kirjutada võib! Teiste postituste flagimine on fucking mage ja nende tegijad on kari eitesid.
Disclaimer: Eeltoodud postituses väljatoodud nimed on random valitud trips, traps, trull meetodil.
ivoalaska
see uus ninnununnu sisteem südamete ja lippudega pole jah midagi, mida pinsiea saabudes taga igatsema jääda.
Vanas pöial üles-pöial alla versioonis oli võimalik mingi suvalise ühiskondliku tunnetuse alakõhtu vähe sügavamalt kriipiva postitusega oma sada+ punast pöialt teenida. Jaah, olid alles ilusad ajad.
Ahh-oi hetkel KAKA vana vunts vikerraadio otseeetris-ehk lõpuks avaneb