„Deisy oli täna laval paks ja seda peab ta ise seletama nii mulle kui ka teile, mis juhtus, sest akt on see, et valetatud on mulle nii kaalunumbri kui ka toidu osas… […] Jah, rivi oli kah tugev, aga kõige rohkem ajab mind tänase võistluse juures närvi see, et kui kõik oleks tehtud nii, nagu vaja, oleks meil suure tõenäosusega täna karikas, kui mitte medal, mitte sitamaik…“
Peep Reinart võttis sõnad omaks: „Jah, see on minu kirjutatud.“
„Mis sealt edasi läks?“ küsis Eleri Reinart Marii Karellilt.
„Sa mõtled seda, kus sa küsid, kas sa, Deisy, oled id***t või?“ küsis Karell
Eleri luges ette Peebu saadetud sõnumi, mis kuvati ka ekraanile: „Kui keegi mingil dieedi hetkel tunneb, et see käib tal üle jõu, siis on igati OKEI seda ka tunnistada. Mina ja Eleri oleme igal juhul teile olemas ja alati toeks, aga kurat võtaks - on vaja tõde, et teid toetada. Palun rääkige, kui midagi peesse läheb.“
"Me tõesti olime teda tassinud, toetanud ja rahaliselt aidanud. Isegi kui ta käitus halvasti ja valesti erinevatel hetkedel, ma hoolisin temast,“ lisas Eleri.
Reinartid ostsid Liivjale lennupiletid, treenisid teda tasuta. Tema vedas neid alt ja siis 6 a. hiljem, selle asemel, et vabandust paluda, hakkas ta neid süüdistama.
Ma sponsori ja treenerina oleks ka närvis kui mu sportlane mulle valetaks ja mind alt veaks. Jah, Reinartid pole ka päris puhtad aga eluaegne võistluskeeld tundub üle reageerimisena.