See oli keegi Charlie ilma F-ita.
Samas tekib vägisi küsimus, et miks sellised aferistid LHV foorumi kaudu proovivad järjepidevalt lolle leida? Kas tõesti keegi on juba nende kaevatud auku astunud? Nüüd soovitakse uusi liikemeid kaasata?
Varasematel aastatel seda lollide püüdmist siin ei olnud, see on järsku tekkinud fenomen. Vabakasvatuse-viljad hakkavad õigesse vanusesse jõudma?
moderaator
Üks nupp "teata sobimatust ..." et teeks paha :-)
Üks nupp "teata sobimatust ..." et teeks paha :-)
Adamski,
suffiks juba vastas minu eest. selgituseks veel, et arvasin kohe, et selline reaktsioon võib tulla. seepärast kommenteerisin spetsiaalselt selles sinu poolt viidatud foorumis, et keegi ei ajaks kahte kasutajat segamini. Nagu näha pole sa tähelepanelikult lugenud. Aga ma saan sellest aru, sest kusagil ühes teises foorumis jälle räägiti sellest, kuidas inimene ei loe mitte tähti, vaid sõnu. Seetõttu ei pane ta erinevusi kirjapildis mõnikord tähele.
suffiks juba vastas minu eest. selgituseks veel, et arvasin kohe, et selline reaktsioon võib tulla. seepärast kommenteerisin spetsiaalselt selles sinu poolt viidatud foorumis, et keegi ei ajaks kahte kasutajat segamini. Nagu näha pole sa tähelepanelikult lugenud. Aga ma saan sellest aru, sest kusagil ühes teises foorumis jälle räägiti sellest, kuidas inimene ei loe mitte tähti, vaid sõnu. Seetõttu ei pane ta erinevusi kirjapildis mõnikord tähele.
ttrust ma olen seda isegi IRC-s näinud.
Aga mida ebalihtsam on kinnisvaraga scammida siis seda rohkem otsitakse uusi lahendusi.
Aga mida ebalihtsam on kinnisvaraga scammida siis seda rohkem otsitakse uusi lahendusi.
Sai siin tehtud portaal ilm24.ee mõnda aega tagasi. Puhtalt turunduskulud on minimaalselt 500 k, et saavutada mingisugunegi positsioon, mis majanduslikult ära tasub. Mis sa selle turunduskampaania all mõtled?
Eesti weebioksjoni turust. Antud oksjoniturg on täis, et midagigi teha on teil vaja vähemalt 1,5 miljonit turunduskulude alla planeerida, et saavutada 20-30 % turuosast. Domeeninimi on ka pikk ja lohisev, edu see garanteeri. Alustage korralikust domeeninimest, mis oleks lühike ja arusaadav sellel turul, kus tegutsete. Inglisekeelse domeeninimega lõikate endale kohe olulise seltskonna ära, vähemalt Eestis. Mis puudutab, et oled hea iti ja turunduse mees samal ajal, siis tavaliselt need on kaks eri tüüpi täiesti. Pole veel nii kahestunud isiksust varem kohanud, kuigi 10 aastat juba turunduses ülepeakaela sees.
Eesti weebioksjoni turust. Antud oksjoniturg on täis, et midagigi teha on teil vaja vähemalt 1,5 miljonit turunduskulude alla planeerida, et saavutada 20-30 % turuosast. Domeeninimi on ka pikk ja lohisev, edu see garanteeri. Alustage korralikust domeeninimest, mis oleks lühike ja arusaadav sellel turul, kus tegutsete. Inglisekeelse domeeninimega lõikate endale kohe olulise seltskonna ära, vähemalt Eestis. Mis puudutab, et oled hea iti ja turunduse mees samal ajal, siis tavaliselt need on kaks eri tüüpi täiesti. Pole veel nii kahestunud isiksust varem kohanud, kuigi 10 aastat juba turunduses ülepeakaela sees.
Andruzka,aga oskad sa älja tuua,mis nende turunduskulude alla läks?Reklaam raadios teles,webikeskkonnas?
CharlieF
Vabandan!
Vabandan!
70% veebi, 30% raadiosse.
TI foorumis sama teema, sealt:
sokk / Kasutaja / Postitused: 7
13 Aug 2008 19:42
Lisaks veel: a) ettevõtet Glamorous OÜ ei eksisteeri, b) firma a/a number Hansapangas, mis on mõnel pool välja käidud, kuulub reaalselt eraisik S.Kaevats'ile.
bst.
sokk / Kasutaja / Postitused: 7
13 Aug 2008 19:42
Lisaks veel: a) ettevõtet Glamorous OÜ ei eksisteeri, b) firma a/a number Hansapangas, mis on mõnel pool välja käidud, kuulub reaalselt eraisik S.Kaevats'ile.
bst.
vabandused vastu võetud :)
Kas oktsioniportaali kavatsed ka frontpage 5ga teha samamoodi kui http://www.glamorous.ee/ ?
Tin, kui investoreid ei ole - mis sa hing peale hakkad?
Miks mitte osta portaal ja frontpagega üles, mis sülg suhu toob?
Miks mitte osta portaal ja frontpagega üles, mis sülg suhu toob?
Hea portfoolio mehel ikka :)
Ning see on täpselt see koht, kuhu raha matta :D
Ning see on täpselt see koht, kuhu raha matta :D
Üks kiire kommentaar veel:
Kas keerulisemalt ei anna oma ettevõtmisi kirja panna?
Glamorous OÜ - kajastub igal lehel, aga seda pole reaalselt veel olemas; Gramorous.ee domeen kuulub Siim Kaevatsile (mis iganes jur isiku vorm tal siis ka ei ole, krediidiinfost välja ei loe http://firmaparing.krediidiinfo.ee/index.php?f_otsil=siim+kaevats&x=0&y=0#); lisaks on loodud superleht siimkaevats.ee, mis kuulub tema kliendinimekirjas oleva Kondel Cocoale - Kondel OÜ, kes oma toodete või asjade näitamiseks on tellinud domeeni kondelcocoa.com
Mis toimub siim :D
ja veebiagentuuri jaoks on portfoolio eriti wicked, tõmba portfoolio leht hiirega aktiivseks ja näed et lehe ülesehitus käib sul numbritega, how sick is that :)
Kas keerulisemalt ei anna oma ettevõtmisi kirja panna?
Glamorous OÜ - kajastub igal lehel, aga seda pole reaalselt veel olemas; Gramorous.ee domeen kuulub Siim Kaevatsile (mis iganes jur isiku vorm tal siis ka ei ole, krediidiinfost välja ei loe http://firmaparing.krediidiinfo.ee/index.php?f_otsil=siim+kaevats&x=0&y=0#); lisaks on loodud superleht siimkaevats.ee, mis kuulub tema kliendinimekirjas oleva Kondel Cocoale - Kondel OÜ, kes oma toodete või asjade näitamiseks on tellinud domeeni kondelcocoa.com
Mis toimub siim :D
ja veebiagentuuri jaoks on portfoolio eriti wicked, tõmba portfoolio leht hiirega aktiivseks ja näed et lehe ülesehitus käib sul numbritega, how sick is that :)
Minu isiklik lemmiklehekülg kodanik Kaevatsi produktsioonist on see kondelcocoa.com, mis kuulub maailma kõige vägevamale kakaomüüjale ever. Eriti vahva on alajaotus "clients".
Küsimus filoloogidele: mis keeles see lehekülg on? Sarnaneb nagu inglise keelele, aga pole seda mitte. Kodanik Kaevats kasutab seda keelt ka teistel lehekülgedel. Aga kui see peaks autorite arvates siiski olema inglise keel, hakkab mul tõeliselt lõbus.
Küsimus filoloogidele: mis keeles see lehekülg on? Sarnaneb nagu inglise keelele, aga pole seda mitte. Kodanik Kaevats kasutab seda keelt ka teistel lehekülgedel. Aga kui see peaks autorite arvates siiski olema inglise keel, hakkab mul tõeliselt lõbus.
sry spämmi pärast aga ma pidin siia copyma :)
MммGIS DOMEENID
1. www.BigTallinn.com
2.
3.
www.EstModels.com
4.
5.
www.FreeSale24.com
6.
7.
www.EstNewsLive.com
8.
9.
www.Trade24Today.com
10.
11.
www.DelfiOnline.com
SOOVID DOMEENI OSTA?
TEE OMA PAKKUMINE: GLAMOROUS@GLAMOROUS.EE
MммGIS DOMEENID
1. www.BigTallinn.com
2.
3.
www.EstModels.com
4.
5.
www.FreeSale24.com
6.
7.
www.EstNewsLive.com
8.
9.
www.Trade24Today.com
10.
11.
www.DelfiOnline.com
SOOVID DOMEENI OSTA?
TEE OMA PAKKUMINE: GLAMOROUS@GLAMOROUS.EE
no ma võtaks www.EstModels.com
Palju tahad?
Palju tahad?
Riigid, kust impordime autosid on ühed maailma suurimad, juhtivaimad ja tuntuimad autotootjate seas, oluliseimateks riikideks nende seas on USA, Jaapan ja Saksamaa."