Keegi lühiseks ka müüs nagu arwen soovitas?
Isiklik eelistus on ATYT, panustan sellele, et firma suudab oma mahajäämust NV-st vähendada.
Kellegil veel ATI kohta arvamusi on?
tehnoloogiliselt on imho ees. aga nvidia PEAB sama tegema, seda enam et g71 tapeoutimine failis, ehk peab tegema sama mida atyt tegi aastakese tagasi - viivitama uue geni turuletoomisega. varsti voiks vist teha ää.. put nvda/call atyt?
Näiteks hetkel lüpsab NV 7600GT kaart ATI't just rahaliselt, kindlasti tunduvalt odavam toota ja järgmine 6600GT asendaja.
Kui leian vaba raha, siis kindlasti võtaks ATYT calle ja NVDA putte...
hetkel olen 15,3 pealt ostetud aktsiatega rahul(oleks hea meelega tahtnud 14,3 pealt korjata, aga isiklikult ei uskunud, et ATI nii odavaks müüakse :)
Isiklikult arvan, et kui ATI maj. tulemused kesised, siis näeme ka NV puhul ka 60 ära ja sealt juba on mõtet putte võtta küll :)
Eelkõige juba selle pärast, et tegelikult oli ATI võimalik tagasilöök juba 45-50 vahel hinnas sees.
Samas aktsia laguses 8%; põhjuseks mingi jama optsioonidega. Kes hoiab NVDAd rohkem radaril ning oskaks tulemusi ja optsioonijama veidi rohkem kommenteerida? Tänud!
➤ Nvidia reported revenues solidly above consensus on share gains in notebook
GPUs, MCP revenues, and handheld GPUs. NVDA guided revenue above
consensus on momentum in desktop and notebook GPUs and MCP business.
➤ Nvidia's solid revenue performance and guidance is consistent with our
findings that momentum in the PC supply chain is improving and desktop mix
should move to the higher-end in C3Q. Notebook ODMs have indicated
NVDA will gain share in discrete graphics in 2H06.
➤ NVDA announced a voluntary review of its stock option practices by its Audit
Committee, a delay in its F2Q 10-Q filing, and a preliminary finding that
incorrect measurement dates were used in accounting for stock option grants.
Accordingly, management only provided revenue guidance.
➤ We have increased our revenue and EPS estimates given Nvidia's solid
performance and our checks supporting the outlook. PT to $24 from $23.50.
Co announces that the co's family of NVIDIA nForce Professional core-logic solutions has been selected to power new x64 platforms from Sun Microsystems (SUNW), including servers such as the Sun Fire X2100 M2, Sun Fire X2200 M2, Sun Fire X4600, and the Sun Blade 8000, as well as the Sun Ultra 20 M2 Workstation.
Hetkel, veidi enne kauplemispäeva lõppu siis NVDA 25,44 (+9,37%).
Oman sept 25,00 calle - sai soetatud eile suhteliselt soodsalt.
ThinkEquity on täna NVDA (ja AMD) kallal. Mõlemad eelturul miinuses.
THINK ACTION: We are downgrading NVIDIA (NVDA) from BUY to SELL and reducing our price target from $30 to $25 for several issues impacting the short-term outlook. We believe the general weakness at Dell (NASDAQ: DELL, $22.45) will impact NVDA strongly in 3QFY07 and 4QFY07. Additionally, we believe a slowing of the Advanced Micro Devices (NYSE: AMD, $25.32) ramp at DELL in 2H06 (2HFY07) will remove much of the upside we had expected. Valuation is also somewhat aggressive versus the group. KEY POINTS:
Võimalik, et NVDA nõrkust näeb veel mõnda aega.
NVDA on peale tulemusi päris vägevalt lennanud ja üheks põhjuseks AMD-DELL spekulatsioon. Peale tulemusi kommenteeris GS:
Nvidia's robust guidance lends credibility to recent speculation that Nvidia's chipsets may be designed into Dell's upcoming PCs based on AMD CPUs, as Nvidia commented on continued near-term gains with chipsets on the AMD platform.
Minu arust on ThinkEquity praegu üks esimesi, kes vastupidisele vihjama hakkab ja pidu rikub. PC downtrend ei ole tõesti üllatus, aga see ei olnud peamine case siin minu arust - pigem dell opportunity.
Läksin investeerimiskontol pikaks NVDA -s. Tegemist on ikkagi sektori liidriga, kelle probleemid on minu hinnangul pigem ühekordse iseloomuga. Hind $11.26. Laisk nagu ma olen, ei viitsi väga põhjalikult kirjutama hakata, vähemalt praegu, võibolla kunagi hiljem. Ajahorisont: paar kvartalit, kui just väga kiiret taastumist ei tule.
Samas hind odav ja ostaks isegi, kui raha oleks :) Muidu viimati puutusin 30 pealt ja sõitsin 35 peale :)
Plaan oli 20 juurest uuesti soetada, aga tuleb välja, et ämbrite eest pole ka antud sektori täht päästetud.