ah jah. see oleks selgem selgitus olnud.
to tehvlon: igas voorus kahekordistad panust, kuni ükskord võidad. Tulemus - peale iga võitu oled ühe algpanuse võrra plussis (ehk oletades, et võit tuleb neljandas voorus:
-1, -2, -4, +8. Kasum 8-7=1.
-1, -2, -4, +8. Kasum 8-7=1.
to gavrik: yeah, too easy :)
gavrik, see on hea idee võitmiseks pokkeris. Peab kaaluma....
Ometi võib nii minna, et võidu ootamise aeg on lõpmatu ;)
strateegial on kaks eeltingimust õnnestumiseks - peab olema piisavalt kapitali, et võit ära oodata ja ei tohi olla maksimumpanust. See viimane vist kipubki välistama näiteks ruletilauas 1:1 võimaluste pealt teenimise.
Ja veel üks oluline aspekt: võidu ja kaotuse tõenäosus ei ole ju võrdne.
sellep2rast ongi eesti kasiinodes max panused keelatud.
muidu istud laua 22res ja m2ngid muidkui punane vs valge ja kui kaotad t6stad panust +1.
p.s. monte carlos muideks osades kohtades max panus puudub ja penskarid a la veerpalu istuvad seal oma klotsiga ja m2ngivad t2pselt niimodi. kah social life.
muidu istud laua 22res ja m2ngid muidkui punane vs valge ja kui kaotad t6stad panust +1.
p.s. monte carlos muideks osades kohtades max panus puudub ja penskarid a la veerpalu istuvad seal oma klotsiga ja m2ngivad t2pselt niimodi. kah social life.
Tegelikult rikub ruleti puhul sellise mängu ära ka 0, mis viib võidu tõenäosuse 50% allapoole.
põhimõtteliselt ei ole võidu tõenäosus niiväga oluline, olgu või 10%. Asi töötaks ikka, kui kapital on piiramatu, ikka sõna otseses mõttes piiramatu...
dirtH, anna mulle selle monte carlo kasiino aadress kus max. panuse piirangut pole. loodetavasti pole see veel pankrotis.
to: Roimar
Mõeldud siis kunagise piraadi Grimaldi loodud keskust vahemere ääres, mitte Kolkpasti meelelahutusbisnist...
Mõeldud siis kunagise piraadi Grimaldi loodud keskust vahemere ääres, mitte Kolkpasti meelelahutusbisnist...
See on õige, punasele/mustale, suurele/väikesele, paaris/paaritu peale on piirid peal. Kui mängid min panusega, siis saad vist ainult 2x-istada.
Isegi kui oleks kasiino kus ei oleks max panust kehtestatud, isegi kui selles kasiinos oleks võuduvõimalus täpselt 50%-50% ei oleks see süsteem absoluutselt kindlat võitu võimaldav süsteem. Nimelt ikkagi jääb veel tingimus et mängija kapital on piiramatu. Kui see on piiratud, olgu piir kuitahes kõrge, tekib sellesama kapitali suurusega pöördvõrdeline võimalus et mängija jääb kogu oma kapitalist ilma. Ja kui võiduvõimalus ei ole 50-50 vaid kasiino kasuks, siis oletades, et sellise süsteemiga mängijaid on palju, jääb pikema aja jooksul ikkagi kasiino plussi, sest lõpuks tekib ikkagi mängija, kes oma kapitali piirini jõuab ja kellelt saadud varandus hüvitab kasiino jaoks kõik need väiksed võidud mis seni on sama süsteemiga võidetud.
Nii et kasumi koha pealt pole mingit põhjust miks kasiinol peaks max panuse piirang olema.
Nii et kasumi koha pealt pole mingit põhjust miks kasiinol peaks max panuse piirang olema.
Kes seda süsteemi reaalselt kuskil kasutab peab ikka üsna loll olema. Nimelt pole olulist vahet kui suur su kapital on, süsteem on ikkagi kasutamiskõlbmatu. Oletame et sul on 1 miljon, siis on jah tõenäosus hävida väga pisike kui sa tahad 1 krooni võita. Aga sa ju ei igatseks võita ühte krooni kui sul juba miljon on? Ja tõenäosus hävida, kui sa tahad võita juurde 10% oma kapitalist, on sama suur olenemata kui kas su kapital on 100 krooni või miljon krooni. Vahet pole ka kas sa üritad selle 10 protsendini jõuda 1 krooni või 100 000 krooni kaupa.
suffiks, ma sain aru mida dirtH mõtles. sulle teadmiseks, et olen seal käinud ja võin sulle kinnitada, et ka seal on kasiinodel aadressid, nagu siin :)
santa, kui mul on miljon krooni, tahaksin ma võita 1 krooni minutis riskivabalt. kui kasiino on 24h ööpäevas lahti ja 365 päeva aastas, teeb see 525 600.- oleksin nõus ka mõned korrad väiksema riskivaba tootlusega.
Häh, sul on ju ainult miljon krooni (mitte lõpmatu hulk kroone) ja seega ei ole ju mingit võimalust seda ühte krooni riskivabalt võita nagu ma juba seletasin.
Ja kui sa kavatsed skeemi kasutada 525600 korda siis korruta see lüüa saamise tõenäosus kah 525600'ga ja sa näed et sul peab ikka päris hästi vedama kui sa oma rahast ilma ei jää.
Ma ei viitsi praegu arvutama hakata aga tegelikult ei tohiks väga keeruline olla see tõenäosus ka täpselt välja arvutada. Ma pakun, et juhul kui sa tahaks 525600 asemel täpselt miljon korda skeemi rakendada (miljon krooni siis juurde võita) siis sel juhul tuleb tõenäosus kuskile väga 50% lähedale.
(Vahet pole ju mis ajavahemiku jooksul sa selle 525600 korda läbi mängid, kui sina ja kasiino suudate nii kiiresti käsa liigutada, et skeemi keskmiselt yhe korra minutis rakendada õnnestub siis minugi pärast, see ei muuda lõpptulemust ega selle positiivsuse tõenäosust)
Nii et mängi parem börsil ;-)
Ja kui sa kavatsed skeemi kasutada 525600 korda siis korruta see lüüa saamise tõenäosus kah 525600'ga ja sa näed et sul peab ikka päris hästi vedama kui sa oma rahast ilma ei jää.
Ma ei viitsi praegu arvutama hakata aga tegelikult ei tohiks väga keeruline olla see tõenäosus ka täpselt välja arvutada. Ma pakun, et juhul kui sa tahaks 525600 asemel täpselt miljon korda skeemi rakendada (miljon krooni siis juurde võita) siis sel juhul tuleb tõenäosus kuskile väga 50% lähedale.
(Vahet pole ju mis ajavahemiku jooksul sa selle 525600 korda läbi mängid, kui sina ja kasiino suudate nii kiiresti käsa liigutada, et skeemi keskmiselt yhe korra minutis rakendada õnnestub siis minugi pärast, see ei muuda lõpptulemust ega selle positiivsuse tõenäosust)
Nii et mängi parem börsil ;-)
525 600 "käsa" liigutamise eest saab keegi liigutaja vist päris rikkaks (teenustasude eest).
santa, su arusaamine tõenäosusest peabki olema selline kentsakas kui sa "ei viitsi arvutada". kui palju on selle skeemi puhul kaotamise tõenäosus kui tahad 1 krooni võita? kui see tõenäosus läheneb nullile, ei suurene see tõenäosus ka sel juhul kui sa teed selle skeemi läbi 2 korda või miljon korda. luuser, kas tead mõnda kasiinot kus krupjee võtab eraldi tasu ruleti keerlema panemise eest? mina ei tea sellist.