NCN käive on Q3 (-1 kuu nihkega) +7% võrreldes Q2-ga ja +5% võrreldes aastatagusega.
Ma loen aruandest välja, et Embach'i eest maksti 3,6M.
Dividendist ka siin mitte piuksugi, aga võibolla veel tuleb, kevadine COVID'i teates lubati, et "... plaanivad Nordecon ASi kontserni juhatus ja nõukogu uuesti arutada 2019. a majandusaasta eest dividendide maksmise küsimust pärast 2020. a III kvartali ja üheksa kuu majandustulemuste avaldamist." Ehk teevad siis börsiteate, kui ka ei maksa sel aastal.
Dividendist ka siin mitte piuksugi, aga võibolla veel tuleb, kevadine COVID'i teates lubati, et "... plaanivad Nordecon ASi kontserni juhatus ja nõukogu uuesti arutada 2019. a majandusaasta eest dividendide maksmise küsimust pärast 2020. a III kvartali ja üheksa kuu majandustulemuste avaldamist." Ehk teevad siis börsiteate, kui ka ei maksa sel aastal.
Amazing what counts as news these days..
"972"
Kui see tõsi, siis väga vastutustundetu käitumine Nordeconi tütarettevõtte "juhtivtöötaja" poolt...
See läheb jah sinna Võru nolkide “erapeo” kanti.
Lead by example, Nordecon style.
Tänaselt koosolekult:
OTSUS nr. 1
Jaotada Seltsi aktsionäridele kinnitatud 2019 majandusaasta aruande alusel kasum järgmiselt: Seltsi 2019. aasta konsolideeritud puhaskasum on 3 378 tuhat eurot, Seltsi eelmiste perioodide jaotamata kasum on 9 005 tuhat eurot, kokku moodustas jaotuskõlblik kasum 31.12.2019. a seisuga seega 12 383 tuhat eurot. Määrata Seltsi aktsionäride vahel jaotatava kasumiosa (dividendi) suuruseks 0,06 eurot aktsia kohta. Eraldisi reservkapitali ega teistesse seaduse või põhikirjaga ettenähtud reservidesse ei tehta. Õigus dividendidele on aktsionäridel, kes on kantud Seltsi aktsiaraamatusse 07.01.2021 arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga. Aktsiatega seotud õiguste muutumise päev (ex-date) on 06.01.2021; alates sellest kuupäevast ei ole aktsiad omandanud isik õigustatud saama dividende 2019. majandusaasta eest. Oma aktsiate eest Seltsile dividende ei maksta. Dividendid makstakse aktsionäridele välja hiljemalt 25.03.2021.
YHI alt vist müüb eraisik, 231K suvel ostetust tal sel juhul alles 163K.
Jäänud alla 30K.
Võtsin juurde, küll natuke rutakalt (=kallilt), aga kuu aja pärast 2020 tulemused ja ilmselt ka uus divikaettepanek peaks aktsiahinda toetama.
Võtsin juurde, küll natuke rutakalt (=kallilt), aga kuu aja pärast 2020 tulemused ja ilmselt ka uus divikaettepanek peaks aktsiahinda toetama.
NCN käive 4. kvartalil kena, -1% võrreldes Q3-ga ja +6% võrreldes aastatagusega.
Numbrid 1-kuulise nihkega.
Numbrid 1-kuulise nihkega.
Tallinna börsi aktsiatest äkki "avastatakse" sel nädalal ka NCN aktsia - neljapäeval esitatakse 2020 aruanne.
Miks mu arvates hind peaks liikuma hakkama: müügikäive rekordiline ja tellimusraamat korralik; fonde, kes massiivmüüki teeks, aktsionäride nimekirjas enam pole; spekulandid on suures osas peale dividendipäeva väljunud; hiljemalt 25. märtsil laekuvad dividendid, mis osaliselt kindlasti reinvesteeritakse; suure tõenäosusega tehakse neljapäeval ka uus dividendiettepanek. Viimase 5 aasta väljamaksed on 52 senti aktsia kohta (tänaselt hinnalt 9,4% aastas).
Excel saab mul "õiglaseks" hinnaks 1,65, ma ei saa aru, kust pangad 1,00 - 1,10 saavad oma analüüsides. Aga noh, MRK oli neil ka 8,20-9,10 ja kirsiks analüütikute tordil HAE 3,90-4,10 :)
Miks mu arvates hind peaks liikuma hakkama: müügikäive rekordiline ja tellimusraamat korralik; fonde, kes massiivmüüki teeks, aktsionäride nimekirjas enam pole; spekulandid on suures osas peale dividendipäeva väljunud; hiljemalt 25. märtsil laekuvad dividendid, mis osaliselt kindlasti reinvesteeritakse; suure tõenäosusega tehakse neljapäeval ka uus dividendiettepanek. Viimase 5 aasta väljamaksed on 52 senti aktsia kohta (tänaselt hinnalt 9,4% aastas).
Excel saab mul "õiglaseks" hinnaks 1,65, ma ei saa aru, kust pangad 1,00 - 1,10 saavad oma analüüsides. Aga noh, MRK oli neil ka 8,20-9,10 ja kirsiks analüütikute tordil HAE 3,90-4,10 :)
Proovid oma positsiooni üles rääkida? Mul on mitmeid teisi tickereid, mida tahaks kõrgemal näha, kohe hakkan postitama :)
Küll aeg paneb kõik paika, niikaua kui divikaid tuleb mul kiiret pole. Kui hind paigal seisab, on ka hästi, saab odavalt juurde.
"Rinja"
Küll aeg paneb kõik paika, niikaua kui divikaid tuleb mul kiiret pole. Kui hind paigal seisab, on ka hästi, saab odavalt juurde.
Eks neljapäeval selgub. 10 senti vast ikka kukub divikat.
"Rinja"
fonde, kes massiivmüüki teeks, aktsionäride nimekirjas enam pole;
Fondid on ennast 100% lühikeseks müünud:D
Kas see on nüüd järgmine rakett ?
Midagi ilusat siin ei ole. Kui nad osa ärist ehk Pigipada OÜ-d ei oleks müünud (kasum tehingust 2,749 miljonit), siis oleks olnud üsna miinuses tulemused.