Õigustatud hind peaks olema vähemalt 10 EUR minu arvamusel. Siis oleks dividend selline normaalne/stabiilne 5%. Praegune hind 7 EUR on nali, mu arvates.
Kommentaator di.se:s rääkis täna, et aktsia on nii igav, midagi huvitavat ei juhtu. Noh, just nii, väga hea.
Omakapital/aktsia üle 8 EUR, aga peaaegu kümnendik sellest peaks niisiis lähikuudel dividendina laekuma.
"stefan"
Õigustatud hind peaks olema vähemalt 10 EUR minu arvamusel. Siis oleks dividend selline normaalne/stabiilne 5%. Praegune hind 7 EUR on nali, mu arvates.
Kommentaator di.se:s rääkis täna, et aktsia on nii igav, midagi huvitavat ei juhtu. Noh, just nii, väga hea.
Omakapital/aktsia üle 8 EUR, aga peaaegu kümnendik sellest peaks niisiis lähikuudel dividendina laekuma.
Kuidas nii. 0,39/7=5,5%. Pangal kolm aastat järjest EPS langeb, rahapesu meik ka juures. Selge, et pole väga kuskile kukkuda, kuid kas ja millal ta kasvada võiks on suur küsimärk. Ma võtsin 4 juures, aga olen nendest väsimas.
PS: Samas olin pessimistlikum ja prognoosisin 0,7EUR kahe aasta eest.
Paar aastat tagasi oli dividend 0,67 vms - ja pidi jooksvalt kasvama. Nii palju pole muutunud, ehk mingi 0,5 nad suudavad ikka, ma arvan.
IB süsteemis selline teade, Nordea kodukal aga info, et lõplik summa kinnitatakse 01.10.2021
NDA FI@HEX (Name: NORDEA BANK ABP) announced a cash dividend with ex-dividend date of 20211004 and payable date of 20211012. The declared cash rate is EUR 0.72.
NDA FI@HEX (Name: NORDEA BANK ABP) announced a cash dividend with ex-dividend date of 20211004 and payable date of 20211012. The declared cash rate is EUR 0.72.
Inderes alustas Nordea katmist. https://www.inderes.fi/fi/system/files/company-reports/seurannan_aloitus_09062023.pdf