Müstiline aktsia Sirius

ehk nüüd peavad fondid ostma hakkama?
SIRI jaoks on uudis nii ja naa ...

Nasdaq100 indeksit jälgivad fondid hakkavad ostma küll, aga sellest nüüd olulist ostusurvet ei maksa oodata ...

Samas peaks aktsia hakkama oluliselt rohkem indeksiga korrelatsioonis liikuma, niisiis võib-olla me tulevikus enam selliseid rallisid ei näe nagu näiteks viimasel kuul ...

Ja Nasdaq100 koosseisu olevat aktsiat peaks iga endast lugupidav maja katma, niisiis võib lähiajal oodata tavalisest rohkem uudiseid stiilis "Suffiks Capital (mul siit foorumitest meelde jäänud, et oli vist selline maja, :P) starts covering SIRI at BUY (or SELL)" ... kui neid SELL soovitusi kipub BUY omadest rohkem olema, siis mine tea?

SIRI täna hoos ... harjumuspärasele vastupidises suunas, :)
Kas SIRIt saab kuidagi shortäda? Trader ei võimalda.
Investeerimiskontol võimalik, kuid seda tüüpi aktsiat ei soovita shortida, langusele mäng ainult putidega ....
Jah, shortida neid haipe ilmselt ei tasu - need võivad piiramatult kõrgustesse lennata.
07:07 SIRI Sirius Satellite Howard Stern boosts Sirius sales this holiday - WSJ (7.86 )

The WSJ discusses Howard Stern's move to Sirius Satellite Radio. According to the article, it appears that Stern is already helping to drive sales this holiday season. Before Sirius enlisted him, the co had just 600K subscribers and was falling behind on its goal of signing up 1 mln by year end. At Thanksgiving, the co was back on track, with 800K subscribers. Sirius has some Stern-less TV ads on the air now, created by Doner Advertising. When Sirius does start its Stern campaign, it can't overhype him. "The danger is the Gucci effect," says Lucian James, president of Agenda, a consulting firm, referring to the luxury house's former designer, Tom Ford. "The more they showcase him, the more publicity they get, but the more the Sirius brand is only defined by Howard Stern." Sirius needs to strike a careful balance between promoting Mr. Stern and its other assets, he says. And since part of Mr. Stern's compensation, not to mention his reputation, rides on the number of new subscribers he lands Sirius, he will likely do whatever he can to push the co. In addition, co's spokesman says that "when Howard starts with Sirius you can assume there will be an appropriate marketing campaign."

Mingid udused kõlakad liiguvad, at Apple hakkavat iPodile Siriuse vastuvõtjat külge pookima.
krt reede hakkab juba lähenema aga aktsia väga vaevaliselt tiksub alla
kas see SIRI pole mitte hoopis Teie straddle idee?see kukkumise jutt on väga loogiline aga ei ole välistatud et enne veel 15 usd ära teeb?
Tundub, et SIRI graafik meenutab tüüpilist hääbuma hakkavat haipi. Hästi ei usu, et ta näiteks 8 dollarist veel üles läheks. Järgnev trend peaks olema alla. Samas arvestades shortide suurt osakaalu, ei pruugi langus olla kiire. Usun, et nii poole- või ka kolmveerandaastases perspektiivis näeme jälle 5 ja ehk ka 4 dollari tasemeid. Ma ei saa päriselt aru LHV ässade soovitusest sellise aktsia puhul langusele mängida puttidega ja mitte short positsiooniga. Minu meelest tähendab puttide võtmine peaaegu kindlat kaotust, sest aega, millal haip alla tagasi jõuab ei saa ennustada. Short positsioon tähendab suurt riski ainult siis, kui pole võimalik aktsialiikumist igapäevaselt jälgida ja automaatseid stop-loss ordereid pole paika pandud.
Warwalker: Ma ei ole just shortimises teadja aga arvan, et shortida ei ole LHV ässad soovitanud. Vaid ütlesid, et kui langusele üldse mängida, siis put-idega. Kuna haip aktsia võib lennata piiramatult kõrgele, siis on ka aktsiat shortides ju kahjum piiramatu. Put-idega aga on kahjum piiratud selle summaga, mis nende eest välja käisid.
SIRI kohta pole LHV ametlikku soovitust andnud ei ühes ega teises suunas, on esindatud vaid isiklikke arvamusi.
Jah, nüüd ma hakkan aru saama Henno frustratsioonist. Te vist ikka peate absoluutselt iga sõna kaaluma enne kui üles riputate, sest inimesed ei taha eriti diskleimereid lugeda/uskuda.

Edaspidi on lihtne viis, kuidas selliseid täiesti loomulikke spekulatiivseid ideid mis väga tihti ei teostu ja ei peagi teostuma, esitada viisil "mitte midagi öeldes kõige ütlemine." Ehk, MITTE

"ostke loteriipilet, SIRI DEC04 5 PUT saadaval 0.10 USD eest, :)

vähem kui kuu aega tagasi maksis SIRI alla 4 USD ..."

(sest inimesed ei mõista sõnu "loteriipilet" ja rahvusvahelist märki ":)")

VAID

Kuskilt kuulsin, et mingid eriti riskialtid hulljulged spekulandid proovivad õnne SIRI DEC04 $5 puttidega.

Siis ei ole ka ninakirtsutamist ega asjatuid etteheiteid, kuna ümmarguse/kaheti mõistetava jutu eest ei ole kedagi võimalik milleski konkreetses süüdistada. Tänapäeval tuleb ju rämedalt ettevaatlik olla, sest every1 wants everything 4 nothing.
jim
kui ikka keegi LHV-st midagi mainib, siis saab seda võtta ka seisukohana. kui keegi midagi valitsusest mainib, tähendab see ikka EV lähenemist asjale.
Sellest tulebki selline irisemine-" Näe tema rääkis, mina tegin ja tema on süüdi, et minul halvasti läks". Kui ise millestki aru ei saa, ei ole selles teised süüdi. Loterii ongi see-kas kõik või mitte midagi.
stocker
mina ei teinud nii. ja pole ka suuremalt jaolt järginud. mujal julgeme lihtsalt kõiki tankistiks sõimata...
ja veel, minuarust on LHV pro all selgelt segamini aetud investeerimine ja kauplemine. ma pole ise selle klient veel(on plaanis), aga nii palju kui nad avalikult näitavad.
Ma orienteerun LHV meeste nimede järgi.
Siinkohal võiks keegi LHV-st sellekohastanda infi jagada, kes millele rohkem rõhku paneb.
Tartz.

Seisukohal ja soovitusel on ikka päris erinev tähendus. Pealegi on see avalik foorum mille mõte ongi olla arvamuse avaldamis paik. Fakte saab ka mujalt, igasugune muu jutt on alati mingit moodi seisukoht. LHV kliendid ei maksa ideede eest mis avaldatakse foorumis ja loomulikult on olemas veel disclaimer. https://www.lhv.ee/registration/disclaimer.cfm?nocache=1

Igasugune süüdistamine on lihtsalt naljakas.