Müstiline aktsia Sirius

Endale ka mitte :(

Yanek, on puhas spekulatsioon ja raha kaotamise võimalus suur, aga väike kaotus on vähemalt mulle aktsepteeritav (max 14 USD leping Traderis) samas kui plussi viiv langus ei ole teps mitte ebareaalne kui heita pilk kasvõi lähiajalukku. Eriti meenutab praegune tõus oma kujult mulle 2004. aasta jaanuari alguses kulmineerunut. Ka aprillis-mais ja juulis-augustis on aktsia suutnud kiiresti väärtust kaotada.

Detsembri put on jah natuke ruttu lõppemas, juba 17 detsembril ehk sinna on jäänud tänasega mitte arvestades ainult 13 kauplemispäeva, samas ei ole olulist vahet, kas maksta täna jaanuari puti lepingust 20 USD või detsembri puti lepingust 10 USD, kui SIRI ei peaks kohe langema, siis saab detsembri lõpu poole ka jaanuari puti 10 USD leping kätte, ehk kulu suht sama - Traderi klient maksab juurde 1 lepingu teenustasu so. 4 USD.

Kas traderi ja virtuaalportfelli teenustasude suurus on erinev?Nimelt pean ma virtuaalportfellis maksma 4 usdise teenustasu asemel 14 usd-i kopikatega ,lepingu kohta.

maidre

Virtuaalportfell on siis LHV investeerimiskonto "mängurahaga" analoog ja teenustasu on seal sama, mis LHV investeerimiskontol, USA optsioonide puhul siis 100 EEK + 75 EEK leping

Nagu nimi "investeerimiskonto" juba ütleb on see orienteeritud pigem pikaajalisele investorile, mitte kauplejale, viimase vajadusi rahuldab paremini LHV Trader, sellest aga virtuaalversiooni ei ole.

Paistab, et Siriuse aktsia on lihtsalt maaklerfirmade välja möeldud haip. Huvitav kas nad tegelikult ikka ka olemas on ja teenust pakuvad :-)

With trades in Sirius Satellite Radio peaking at 20 percent of Nasdaq volume during November, online firms will likely see a boost to their bottom line as investors dove into the stock in recent weeks.
Aga kui ma tahan ikkagi inv.kontol straddle teha, kas ühe hinnaga saab?
stocker

ei saa straddlet ühe hinnaga ei Traderis ega investeerimiskontol ...
OK
SIRI 7$
16:16 SIRI Sirius Satellite, XMSR: Viacom Chairman Sumner Redstone says on CNBC that economic model of satellite radio doesn't work in his present opinion (6.98 +0.35)

Says thinks they [satellite radio] have a big job to do; mentions Howard Stern specifically. Mr. Redstone issued his comments to CNBC during an interview from the floor of the NYSE. See Briefing.com archive for somewhat similar comments by Mr. Redstone on Nov 23.

Minu SIRI-karu rääkis ka umbes taolist juttu. Et reklaamivaba (tasulise) raadio mudel ei tööta.

Sumner Redstone'i jutt ei ole just üllatus. Praegune Siriuse CEO Mel Karmazin ja Redstone ei olnud koos Viacomis töötades just kõige paremad sõbrad. Ja pealegi jalutas just Viacomist Siriusesse USA kõige populaarsem raadiohääl Howard Stern.
olen kuulnud väljendit kukkuva noa kohta aga kas selle kohta ka midagi öeldakse?
yanek

sellist terminit nagu "haip" oled ikka kuulnud? :)

aga praegu hea vastata varem esitatud küsimusele: miks on parem osta optsioon kui aktsiat shortida?

Kui SIRI maksis 6.75 sai panustada langusele 100 aktsiaga ostes SIRI DEC04 5 PUT hinnaga 0.10, koos Traderi teenustasuga siis 1 lepingu hind kokku 14 USD, see on ühtlasi ka võimalik maksimaalne kaotus.

Kui ma oleksin samal ajal panustanud langusele 100 aktsiat lühikeseks müües, siis oleks minu kahjum hetkel juba (6.75-7.50)*100=75 USD, lisaks veel teenustasud
230 mln aktsiat täna kaubeldud. Võrdluseks QQQQ on kaubelnud täna 102 mln. Kõige kõrgem minule teadaolev hinnasiht SIRI jaoks oli $7.50. Jälgin huviga, milliseid põhjuseid analüütikud leiavad hinnasihtide tõstmiseks. Täna on läbi käinud teema, et sat. tel. integreeritakse mob. telefonidesse. Forbes on sellest kuuldavasti isegi artikli treinud.

meenutab koledasti 1999/2000 aega.

no positions, just watchin.

sB
ma ka jälgin niiakua kui jõuab kaubeldavate nimekirja
siis läheb loterii ostmiseks
lhv ju ei taha omale seda teenustasu ometi saada
võta ikka 2,5 kilo eest siis saad :)
olen kuulnud henno :)
kes siis rabas?
ja kuidas tunne on?
mul on juba oma ports olemas
täiesti tundetu arvestades võimalikku kaotust, mis piirdub max 14 USDiga lepingu kohta

mõtted liiguvad nüüd jaanuari 5 puti suunas, :)
aga seda ma ostsingi ju
juba vaatan et igaksjuhuks 10 call ka vaja soetada
07:47 SIRI Sirius Satellite downgraded at Fulcrum (7.55 )

Fulcrum Global downgrades SIRI to Neutral from Buy, but raises their tgt to $7.50 from $6, based on valuation. Firm notes that the stock has more than doubled following the Howard Stern announcement on Oct 6, and they believe valuation is now somewhat stretched, as its current enterprise value of $11.8 bln is almost equal to XMSR's at $12.2 bln -- despite the fact that XMSR currently has an 80/20 market-share advantage, which they expect to track toward 55/45 over the long-term.

SIRI on päris karm jah. $7.50 juurest oleks eelturul peaaegu 1,000 shorti võtnud isegi. Aga tuli välja, et maakleril olnud enam aktsiaid, mida anda. Tagasivaadates õnnelik juhus vist.

sB
SIRI lõi hooga 8 USD tasemest läbi viimastel minutitel, põhjustades ilmselt suure hulga shortide stoppide käikuminekut ... ehk siis 1 USD 3 päevaga, varasem rekord on siiski 1 USD 2 päevaga - 5 USD juurest 6 USD juurde ....