Murfoloogia

Velikij,
tulen siia just delfi kultuurišoki teema juurest.
Huhh,paned mind nüüd väga piinlikusse olukorda,aga just see,kultuurišokk,õigemini kultuurikonflikt on minu sõnavõttudega seoses siin vist arenemas.
Olen harrastanud siin hulgaliselt nn.inside nalju,mis loodetavasti paljudele kohale jõuavad,osadele siiski ilmselt mitte.
Nüüd,ma söön oma naise ära kui see müts,vabandust,naeratav nägu,mis Graafik oma nime kõrvale kleepinud on.Õigemisi see inimene,kes tolle neti-ID taga seisab...kui tema sinu väikese libastumise... Ja minu pisikese kommenti pärast solvus...Kui ta nüüd just see kõige viimasem memmepoeg ei ole.
No pilt,mis Graafiku nime kõrvale kleebitud on,räägib küll seda,et memmekaga pole tegemist.
Kas ma arvasin õigesti,Graafik?

Nüüd,edaspidiseks siis.Need naerunäod,mida ma oma juttude juurde kleebin, pole kunagi irvitavad,pigem sõbralikult nöökivad,kui sedagi.
Käin mööda ilma ringi,kerge sõbralik muie näol,nii on lood.

Nüüd,kui keegi ei soovi minu togimisi välja kannatada,peab solvavaks,isiklikuks,mida iganes...Andke teada,räägin teiega kui prantsuse kavaler oma armukesega,ka seda oskan ma.
Ise küll ma eelistan sellist seltskonda ning suhtlusviise,millisega harjunud olen.Millise seltskonna suhtlus tavadega olen harjunud,nohh,see peaks vast mu siinsetele tuttavatele juba selge olema.

PS.ei oleks osanud arvata,et siinsel suhtlemisel tuleb sama taktikat kasutada kui näiteks.....eeee.....rootslastega,hehh ja soomlastega kaa vist,ai tuli üks hea lugu meelde:-D.Ahh soo,tagasi asja juurde.Et tuleb siis alati näpp tõsta,kui tegemist on naljaga ja veel igaks juhuks ütelda,et just kidding?
to: teremere ja kõik teised ka.

Pendel kippus vahepeal teise serva, tõsi ta ju on, aga noh, vahelduseks abiks ikka ja kasuks seegi. Jätka, teremere, samas vaimus ja ära pane tähele, kui mõni inimene liiga ettevaatlik on (aga iial ei tea, kes kusagil solvub - ja Eestimaa on mõttetult vaenlaste kogumiseks liiga väike).
Mulle Su mõttearendused meeldivad. Loodan, et teistelegi.
samasse temasse...
pitsat ja muud lahedad mehed, kes te millalgi TF foorumis mu 'monusast' irooniast aru ei saanud, siis pyydke nyyd :)
OK
aitahhhh :)
mis virtuaalselt läheb üles, see reaalselt tuleb alla

ja Heisenbergi täpsustus:

Mis virtuaalselt läheb alla, läheb reaalselt veelgi rohkem alla

SPETSI(Daytrader) MÄRKUS:

mis ülemõistuse tõuseb,kukub veel rohkem kui ülemõistuse.