mure virtuaaltelleri pärast

Head sõbrad, mul on suur mure LHV virtuaaltelleri pärast. Paistab, et neetud kapitalistid sunnivad tüdrukut orjama nii, et pole aega korraks peldikuski käia. Ja tundub (kuigi pole ise kontrollinud), et vaene laps kupatatakse tööle öösel ja pühapäevalgi, mille juba vanajumal ise on ametlikult hingamispäevaks kuulutanud! Vägisi tuleb meelde lugulaul kurjast võõrasemast, vaeslapsest ja tema käsikivist.
Asi on koguni nii hull, et muidu kena tüdruk pole saand’ mitu kuud mahti särkigi vahetada, soengust ja juuksevärvist rääkimata. No andke armu! Vaadake, kuidas teie naiskolleegide kostüümid ja sassoonid müstilise kiirusega vahelduvad aga virtuaaltibil mitte midagi! Häda ja viletsus…kus on ametiühingu silmad?
Kutsun foorumis osalejaid üles moodustama fond virtuaaltibi toetuseks. Kogutud raha eest saadame talle suppi ja pitsat, sest ega imperialistlikud vereimejad talle süüa niikuinii ei anna…

Ah ära jama. Kes sellest va tellerist ikka hoolib. Vaata prem läände ja oma portfelli, küllap need kapitalistd ka selle telleri pärast hoolt kannavad ning ka tema " saama' " hakkab.
a mulle ta ikka nats meeldib, ehkki ma ei saa aru miks teda lhv yritustele pole kutsutud veel :)
Poisid. Pean teile avaldama karmi tõe. Virtuaaltelleri nime ja pildi taha varjab end enamasti hoopis see sümpaatne ja sõbralik noormees, kes LHV-s kohalike aktsiatega tegeleb.

Minu meelest võiks aususe mõttes seal esileheküljel ikka konkreetse esineja pilt olla. Muidu hellitavad oma portfellide jälgimisest reaalsustaju kaotanud treiderid äkki liiga suuri lootusi... :-)
Tegemist on ilmselt I õnnestunud inimese elektroonilise-küberneetilise klooniga ehk
androidiga..kellele on antud inimese välimused, kuid liigutuste skeem on laenatud primitiivsetelt
elektroonilistelt mänguasjadelt ja seetõttu on ka liigutuste arv piiratud. Tähelepanek on ilmnenud
chat'i VR tausta analüüsides---või ehk polegi tegemist reaalajas pildiga...
oi-oi-oi....
Kõrvalpalaks veel, et Hanza.neti avalehel olev tüdruk on seal figureerinud vist mingi paar aastat. Kui arvestada seda, et hanza.netil on 318000 kasutajat, siis peaks kuskil iga viies Eesti elanik teda nägupidi tundma. Peaks olema väga tuntud inimene teine, huvitav miks ükski seltskonnaajakiri veel temast kirjutand pole.
tahate ilusat tydrukut nuumama hakata või , paistab teine hakkaja tydruk olevat kes saab yles igast mäest
virtuaalteller = aasta turundustööriist? ;)

tegelikult on tore, et see mõte niipalju elevust on tekitanud.
mis on on aasta 2001 parim turundustegu
gpreiss >
veel seda "ametlikku" ei tea, aga annaks oma hääle Aura mahlale kui saaks.

sC
ma olingi kahevahel kas Aura või Frederik
ja andsin oma hääle Frederikule
sorry sC
hmm,
kas aasta turundustegu ei eelda seda, et lisaks röögatu kampaania ja eetriaja ostmisele ka endale seatud eesmärke (müügis, turuosas, tuntuses) täidetakse, veel parem kordades ületatakse?

selles osas on ju aura (ja käesoleva teemaga sidumiseks: ka virtuaalteller ;)) minuteada pika puuga üle frederiku?

sC
virtuaalteller on oma turunduseesmärgid igatahes täitnud, sest mina, tunnistan ausalt, olen armunud. Ei tea, kust tema telefoninumbrit saaks? :-)
algul ma vaatasin et kas t6esti on delayed netcam.
siis taipasin turutunnetusega(tm) et tegemist on gifiga.
aga lhvs ongi sharmikad neiud ju :)

armumisega soovitaks kevadeni oodata..
Pole midagi üllatavat, kui aktsiatreider püüab turgu mõne kuu võrra ennetada...
ise kui käisin lepingut viimas piilusin ka LHV neiusid
olid küll ilusad riq
mõnda olen isegi varem näinud, pole paha