momentumi tegevused

Convince me!

skisofreenia?
Kas sa lased banaani käest, kui selgub, et see ei tule koos käega läbi banaanikastis oleva augu?
Mitu tundi veedad päevas liigikaaslase karvadest fauna otsimisele?
Kas nooli loopides suudad saavutada parema tootluse börsil kui keskmine inimesest investor?
Vandenõuteooria.
Momentumi julgematemast julgem unenägu on raskemast raskem maandumine, millele ta ise jõudumööda kaasa aitab. Selle tagajärjel lahkuksid väliskapital ja ettevõtlikumad/töökamad inimesed Eestist. Järgi jääksid vaid pensionärid, lumpen ja vaesus. Need valiksid järgmistel valimistel teadagi mis erakonna. Selle erakonna "targad" võtmeisikud siis teeksid "õige" otsuse ja paluksid vahepeal jooksu läinud poisikese taas emakese Venemaa rüppe tagasi. Missioon oleks täidetud!

Õnneks on see tal vaid unenägu
Hr Adam Monk?

http://www.postimees.ee/051107/esileht/majandus/293568.php
kunagi sada aastat tagasi tegutsesin Eestis ühes firmas, mis sellel ajaloolisel raskel ajal EVP'de, Saku aktsiate, HF obligatsioonide jne.-ga tegeles. Muidugi kõige lahedam osa sellest ärist oli just EVP-d, kus Pindi jt. hoidsid täiesti müstilisi spread'e. Mingis mõttes oli minu toonane tegevus pisut sarnane momentumi KVKV'le: korjasin kõigi tõbrikute käest nende hindasid ja saatsin koondi BNS'i. Minu jaoks oli sellel asjal ka mõte - istusin sellel informatsioonil enne BNS'is saatmist veel vahel ja sain oma noteeringud kuidagi sinna spreadi sisse ära paigutada, nii et sai teistega võrreldes tühiste kuludega käivet teha. Üsna kiiresti viis selliste andmete kõigile enam-vähem kättesaadavaks muutumine loomulikult spreadi kokku.

momentumi töö on selles suhtes samuti tänuväärt, et ta kiirendab kokkuvõttes turul "õige hinna" leidmist. Kuna ma väga hästi aru ei saa, miks ta seda teeb (s.t. kuidas sealjuures ise teenib), siis oleks täitsa huvitav näha tema enda puhtsüdamlikku ülestunnistust tema tegevuse ärilisest eesmärgist. :-)
Teema on sellise pealkirjaga, et kahjuks ei sobi ka vaba teemade alla ning kustutan selle 15 minuti pärast...
momentum on ise teema algataja! Parem siis juba teema nimi ära muuta kui ei sobi. Muidu vajalik teema, sest paljudel inimestel on huvi momentumi tegevuse motiivide kohta.
Pealkirjast teen ma kiired arvutused ja saan vastuseks Mati Kaal.
what, poliitkorrektsuse paanika? momentum tahab tõestust, et ta on õigel teel ja teema kustutatakse.....

kui muidu ei saa võiks siis teema nime muuta: "momentumi motiivid", "momentumi tegevus" vms.

kusjuures täiesti õige teema on see siin, kõik tahaks teada mis teda draivib
Muutsin teema pealkirja tsiviliseeritumaks... kuid olen teema algataja soovil tänase päeva jooksul endiselt valmis seda kustutama/pealkirja modereerima.
ahv oleks tsiviliseeritum kui aff
või siis karvasenahaline afroeestlane
Peale teema arutamist Jüri Linaga on põhimõtteliselt tõde selgunud.
Jüri arvas nii, et momentum on omakasupüüdlik vastne abielumees, kes on kodus prouaga veidi untsu teinud. Järelkasvu lisandumisega seoses esitas naine ühiskonna poolt ettekirjutatud nõuded, milline peab olema noore ja eduka pere elamine või muidu on lahutus. Momentumi last resort oli hakata kogu kv turgu bashima ja tuua hinnad nii madalale, et saaks osta umbes 200 ruuduse maja Viimsis 12K eeku ruut.
Mul ei ole ühtegi põhjendust miks ma peaksin Lina sõnades kahtlema, kuna ta on ka varasemalt oluliselt keerukamaid skeeme paljastanud.
momentum võttis asja lihtsalt kätte. Kui enne KVKV oli siin ainult üks suur mulli ajamine, siis KVKV pani numbritega ja paneb siiani asja paika. Kui keegi tahab vastupidist tõestada, palun väga. Tehke siis alternatiiv teemal "KVKV parandused". Kuid selline inisemine, et küll on ikka halb, kui kogu info üheskohas ja meie Eesti heaolu sellega nurjub, näib mulle mõtetuna.
Tugevaks saadakse ikka läbi hädade, mitte pudrumägedel.
Arvan, et momentumi ja teiste töö KVKV-s on tänuväärne ja soovin neile jõudu ja jaksu edspidiseks.
Keskerakondlaste ära proovitud ja hästi töötav võte on: Tuleb visata koerte ette kont, mida järada. Sobib hästi näiteks intrigeeriva pealkirjaga teema "momentum on aff" Siis kõik koerad kargavad seda konti järama ja lähevad selle käigus veel omavahel kaklema. Samal ajal saab oma tumedaid toimetusi rahulikult edasi ajada. Eks maksimaalselt raske maandumine, hull kinnisvarakriis jms. on ju järgmistel valimistel hea näide Ansipi saamatusest.
Ega meie ei pane talle sõnu suhu. Järelikult on olnud kehvad nõustajad.
mutionu kas sa oled "mari" TI-st?
ikka endiselt on küsimus justkui KVKV tegevuse põhjuses ja tagajärjes, osad (vähemuses?) väidavad jätkuvalt, et ilma KVKV-ta oleks (arendajate,maaklerite) lust ja lillepidu kestnud lõpmatuseni, kuigi ammu enne KVKV-d oli selge et pidu ei saa jätkuda, muusika oli lõppemas ja targemad olid ammu toolid valmis vaadanud.
Teema kasvas välja macro teemast kus mutionu vihjas et minu tegevus olevat kuidagi vale. Kuna seal vaidlemine oleks teema fookuse liigselt eemale viinud, siis tuli teha uus teema. Selle teema eesmärk siin pole mitte minu tegevuse tagamõtete väljauurimine ja arutamine selle üle vaid tõestamine, et ma eksin. Kui keegi suudab piisavalt hästi ja enamvähem kindlate argumentidega seda tõestada, siis ma lõpetan oma ketserliku tegevuse. Päriselt ka, mul ei ole mingit probleemi tunnistada et ma olen rumal või aff* sest minu vastutasuks on uus info ja uus teadmine mida kunagi tulevikus kasutada. Seniks aga ... jätkan oma tegevust. Joel võiks teema pealkirja ennistada.

Mõned replyd. Mutionu, minu eesmärk on just kindlustada väliskapitali (sellest tegelikult suva) aga eriti noorte ja andekate inimeste jäämine Eestisse. Praegune tasakaalustamatus seda ei taga. Nii et võid vabalt tuua näiteid ja selgitada minu tegevuse halba külge. Kui soovid arutelu edendada, siis too argumente. Ära hakka niisama jamama mingi salajase Keskerakonna exposure/bias´ga. Ma ei ole ühegi partei liige.

Kristjan, ärme taanda kõike niivõrd primitiivsele ja banaalsele tasemele nagu seda on raha. ;) Protsessi adekvaatsus ja effektiivsus on ülim eesmärk. Üks võimalus seda tagada on avalik ja moonutamata turuinfo. Ma lihtsalt tahan elada (eriti tulevikus) paremas Eestis.

Kes tahab minu motiivide kohta teada saada, alustagu uus teema! Muidugi ma ei garanteeri et ma seal midagi vastan. See teema aga jäägu puhtalt minu ümber veenmiseks. Ütlen kohe ette ära, et vastustele stiilis: "ÄÄÄÄÄÄ, LOLLAKAS OLED VÄÄÄ!!! KINNISVARATURU CRASH TOOOB KAASA KOGU EESTI MAJANDUSE CRASHI JA SEE OLEKS JU IIVÕL!!!!! JA SEDA ME JU EI TAHA!!!! ÄÄÄÄÄ!!! ma ei raegeeri. Mul on niigi vähe aega.

* ilukirjanduslik, hüpoteetiline ja välja mõeldud tegelane
Momentumi tegevus on igati õige ja tõenäoliselt võib see leida kajastumist ka tuleviku majandus- ja ühiskonnaõpetuses. Teemaks: et kuidas internet ja vaba infovahetus on avanud uusi seninägematuid uksi majandust korrastavale infotulvale, mida tavainimene varem ainult läbi suurte raskuste kätte sai. Ja mida see infotulv majandusprotessides muutis.