küll ikka suruvad...
Kui suurelt Vähi Molycorpis sees veel on?
Null, selle põhjal: http://majandus24.postimees.ee/883362/vahi-muus-molycorpi-aktsiaid-kahjumiga-maha
Selle pärast siis polegi Vähi vingumist enam kuulda kui sitasti ikka kõik Eestis on, ta käib nüüd ilmselt iga päev kirikus jumalat tänamas, et suutis õigel ajal oma possu maha müüa:)
No kas põhi käes ?.. mida rohkem ma uurin seda mulda, seda rohkem veendun, et keegi kellele need metallid kõik olulised hakkavad seal positsioone võtma või üles ostma - sõjatööstus, hübriidautod,telefonid,telekad jne jne... kõik vajavad seda mulda... ja eks nad ikka kõik ei usalda ka hiinlasi, kes võivad hinnaga teha mida tahavad.Jaapan on huvitatud tugevalt LAVis kaevanuse tekkimisest ja see annaks lootust hndade tõusuks ja parandaks metallide kättesaadavust. Aga kindel saab selles olla, et milleski ei saa kindel olla.
Turumajanduse reegel on pea peale pööratud - konurents langetab hinda ;)
Turumajanduse reegel on pea peale pööratud - konurents langetab hinda ;)
..kas läheb pankrotti? või on praegune majanduslik seis selline, et antakse kaevandajatele valusalt pihta ehk siis just ostmise hetk käes?
Tulu, kes seda teab, saab rikkaks. Mina olen oma 1.40 keskmisega aru saanud, et ma ei tea ikkagi tuhkagi :)
lol, ma olen ikka debiilik.
Raamatupidamislik väärtus kajastub kuskil ?
China scraps quotas on rare earths bbc.in/14cDryg
Aktsia siis nüüd kauplemas alla 0.5 dollari.
Kes teab, võibolla see ongi tema õiglane väärtus, kuigi minu pepu seda veel tunnistada ei taha. Samas ma pole suutnud näppudel kokku lüüa kui palju see SK viidatud hiina tarfiide vabakslaskmine Lynase ja Molycorpi tumedat tuleviku mõjutab.
Hoiatus tehti ära. Kohe peaks tagurpidispliti uudis tulema. Koos kergemat sorti võlgade konventeerimisega aktsiakapitali (vimane võtab natuke aega muidugi).
hull madin - hinnapõhjaks oli seekord 0,2887 $ ... tavapärasest ka pea 3 korda suurem käive.
Mõned vist ei kannata 2-6.03.2015 oodata, et tulemusi näha... või on neid juba näinud :)
Teine variant võib olla mingi kukkumine toodangu hinnas, mis võib märgatavalt tulemusi kallutada või siis midagi kolmandat, hetke hind kajastab seisu kui: "hukule määratud".
Teine variant võib olla mingi kukkumine toodangu hinnas, mis võib märgatavalt tulemusi kallutada või siis midagi kolmandat, hetke hind kajastab seisu kui: "hukule määratud".
aga kellegile ju meeldis see hind et uuest tagasi hakkasid ostma...krt seda lõpuks teab ;) - praegu on igatahes pihu verine ;) - aga aeg pidi haavad parandama.... ja aega on.
Üks variant on muidugi veel, keegi saneerima ei hakka, võlausaldajaid aktsionärideks ei konverdita.
Läheb hoopis OTC nimekirja.
Sest üheltpoolt varasid on palju, võlga palju. Raha veel ka on...Majandustulemused muidugi on on naljakad käive=miinus.
Läheb hoopis OTC nimekirja.
Sest üheltpoolt varasid on palju, võlga palju. Raha veel ka on...Majandustulemused muidugi on on naljakad käive=miinus.
Aga alati dikteerivad sittade tulemuste juures mängu võlausaldajad ja eriti pangad.
Seal ameerikamaa aktsiaturul nalja ei mõisteta. Sita näppimisel on karistus kiire ja põhjalik.
Seal ameerikamaa aktsiaturul nalja ei mõisteta. Sita näppimisel on karistus kiire ja põhjalik.
Sitt ju kõduneb mullaks...ja mulda nad ju kaevavad ;).... igal juhul saab pikk kõdunemisprotsess minu jaoks olema..
Minu meelest on muld kätte jõudnud. Hetkel pigem võib oodata väiksematsorti plahvatust kui natukenegi mingi hea uudis genereeritakse. Seega: ole valvel.
Mul paar aastat tagasi õnnestus ühe pakrotieelseviguriga 150 000 taala kasummi välja õngitseda. Kuigi alguses tundus, et tuleb absoluutne laks. Ja siis nad deklareerisid lambist ümberhindamise teel kasumi ja aktsia sööstis 3 päevaga 0,3 pealt 3 peale ja pudenes uuesti alla. 2,7 peal õnnestus see sodi ära müüa. Ja 6 kuu pärast läks pankrotti. Rohem ma sihukest rokka ei näpi, uni maksab ka midagi.
Mul paar aastat tagasi õnnestus ühe pakrotieelseviguriga 150 000 taala kasummi välja õngitseda. Kuigi alguses tundus, et tuleb absoluutne laks. Ja siis nad deklareerisid lambist ümberhindamise teel kasumi ja aktsia sööstis 3 päevaga 0,3 pealt 3 peale ja pudenes uuesti alla. 2,7 peal õnnestus see sodi ära müüa. Ja 6 kuu pärast läks pankrotti. Rohem ma sihukest rokka ei näpi, uni maksab ka midagi.