Molycorp (MCP)

olen aru saanud et sa ei oma. minu silmad nägid lisaks pullide pressi...keski on nõuks võtnud delistimist vältida... mul silmad täna mujal ei olnudki..
Lumtan
olen aru saanud et sa ei oma. minu silmad nägid lisaks pullide pressi...keski on nõuks võtnud delistimist vältida... mul silmad täna mujal ei olnudki..

jajah, klassikaline shortide pigistamine. Kui oleks pullide press, oleks callid ka lakke lennanud. Aga las olla, mul on suht savi. See oli puht selleks räägitud, et tuleb ka optsioonide hindasi, IV ja OI jälgida jne, eriti sellise kräpi puhul. Aga ehk keegi leiab iva,
tead mul ütles kunagine kehalise õps kuldse lause...- panin ka oma nooruse kohta kolmeseid küllaltki kindlalt, pöördelt ja puusalt söödud jne...meeldis nö ikka mängu ilu - aga nüüd point " tähtsaim on korvpallis pall korvi visata" ... seda kas saavutasid selle pete paremale ja vasakule jne... ei loe hiljem kui vile mängu lõppu kuulutanud. Õpetlik lause on aastast 83-84. Aga loomulikult on diskussioon edasi viiv jõud. Nii, et ära väsi oma seisukohti ja nägemusi välja käimast.
Sa, Lumtan tahad öelda et käisid 83-84 juba koolis?
kujuta ette jah, 78 aastal astusin 1 sept. üle kooli lävepaku.
mnjah, see on nüüd küll üllatus
Lumtan, ära võta iialgi börsil spekuleerimist emotsioonidega, need hägustavad ainult pilti. Molycorp on taolisi "surnud kassi põrkeid" teinud terve tee 85 dollarist allapoole. Hetkel pullid ja karud maadlevad ning shortidel lähevad margin callid käiku, sellised lükked tekkitavadki pennystockis hüperliikumisi, sest margini puhul tuleb laenatud aktsiad välja osta ükskõik mis hinnaga. Kuna 1/3 MCP aktisatest on shorditud, siis tekibki ameerika raudteid. Kui oskad seda kasumlikult ära kasutada, siis tubli mees, aga mingid positiivsed pikemat perspektiivi selles aktsias hetkel veel ei ole, seega:
1. Ole ettevaatlik
2. Postita teateid, millest võib kellelgi kasu olla (nt arvamusi, artikelid), mitte iga liikumist, sest iga liikumise taga ei ole "keegi teab midagi" ega "siit läheb ilusaks"
3. Palun ära risusta foorumeid oma rõõmu- või kurbushõisetega.
Alles nüüd nägin, et leping Siemensiga on kümneks aastaks...selles osas võib öelda, et Siemens on long MCP kui usuvad, et nood 2025 arveid välja kirjutavad :)
no näed siis , jätsid minu ridades nii tähtsa asja tähele panemata ;)..... nüüd maadleb minus, mida ja kui suurelt täna teha.... ehk kihutab veel......
Nüüd oleneb, kui suured need arved tulevad? Kui suur on selle magneti osakaal kogu toodangust? Kas kulud katab ära, muu mudru kõrval?
jah... kui pandaks nn. ennustatav summa.... samas kas see on fixitud ? ühest küljest oleks siemensi jaoks ju hea, et millest mitte üle maksta.... jne... aga lahtisi otsi esialgu on.... võib ka ju olla, et Molyc hoiab seda infi enda teada, et vajadusel välja käia aktsia toetuseks. Samas võib olla hind salastatud ja need kes teavad, need ka soetavad aktsiat.
Mcp on ebaõiglase hinnaga sellest ka sellised tõusud 1,08 läbi järgmise tase mille juurde lendab on 1,45 ringis. Eelnevalt keegi ütles et vanaemale ei ostaks mis see vanaema küll lapselapsele teinud on? Või tundub TSLA parem valik? Kas lühikesi positsioone sulgevad on rumalad? Vaevalt
ehk taheti väljendada, et vanaemale poleks ostnud 3 $...;) , aga mul oma lapsele õnnestus küll nädalaga 130 % teha ja lapse rahaga tõesti rohkem riskida ei julgenud.
aga täna tuleb siis igatahes huvitav päev.....Mollyl.
Megas
Mcp on ebaõiglase hinnaga sellest ka sellised tõusud 1,08 läbi järgmise tase mille juurde lendab on 1,45 ringis. Eelnevalt keegi ütles et vanaemale ei ostaks mis see vanaema küll lapselapsele teinud on? Või tundub TSLA parem valik? Kas lühikesi positsioone sulgevad on rumalad? Vaevalt

no sinu 1,08 on ta eelturul juba läbi lennanud.
nii.. minu rongil on nüüd hooldustööd ... väljutud kogu kupatusega 1,12 ja 1,05 pealt.
Pean ka oma sõnu sööma ja realiseerisin üle kolmandiku, tõus on kiire ja äkiline olnud, kuna siit ta võib iga suunas tuld panna, siis peab ennast erinevate juhtude vastu kindlustama.
ma hakkasin ka kolmandikuga pihta...saavutasin 1,12 .... siis vaatasin igale poole (ka Pauksoni poole( ;) )) - KADUNELJAPÄEV. järelikult tuleb suurpuhastusega tegeleda... ja suutsingi veel 1,05 kätte saada... kaotusnr pole. nüüd kui igav hakkab - tuleb langusi passida.
Osakurat sellele ettevõttele tõepoolest kirjutatakse optsioone. Jõhker.
Nüüd tead juba homset sulgumishinda ka?
Sulgemisghind reedel 1,1992 ;=)