Ikka müüd optsioone mitte ei osta.
To riq:
myyn juba olemasolevad maha.
myyn juba olemasolevad maha.
Avalehel küsitlus: Kui palju langeb Dow indeks esimese tunni jooksul?
0.5% lõikas Fed intresse
USA elu on ikka päris pees.
Nüüd on paljud suuremad ettevõtted otsustanud share buy back alustada.
Kas ei tundu kuidagi tutttav Talse esimestele langustele järgnenud tõmblemistele. Mäletavasti tulid härrad Taal, Lukas, Lukk, ja muu eriti tegija seltskond kokku ja teatas, et nad ei hakka margini tagatisekls olevaid aktsiaid realiseerima. "et inimesed ei peaks pabistama"
So, hiljem kirjutasid need samad mehed sadu miljoneid aktsionäride raha korstnasse...
Kas USA praegune olukord ei tundu mitte sarnane...
Nüüd on paljud suuremad ettevõtted otsustanud share buy back alustada.
Kas ei tundu kuidagi tutttav Talse esimestele langustele järgnenud tõmblemistele. Mäletavasti tulid härrad Taal, Lukas, Lukk, ja muu eriti tegija seltskond kokku ja teatas, et nad ei hakka margini tagatisekls olevaid aktsiaid realiseerima. "et inimesed ei peaks pabistama"
So, hiljem kirjutasid need samad mehed sadu miljoneid aktsionäride raha korstnasse...
Kas USA praegune olukord ei tundu mitte sarnane...
Tänane tegija - INVN InVision Technologies
Nuuks, mix ma kyll kohklesin :) ..
Ainuke lennujaamadele turvaseadmeid tegev ettevõte mille ma börsilt leidsin .. ega väga ei otsinud ka, aga teised kes paremaid seadmeid tegid ei olnud listitud.
Siin juttu ka link
Nuuks, mix ma kyll kohklesin :) ..
Ainuke lennujaamadele turvaseadmeid tegev ettevõte mille ma börsilt leidsin .. ega väga ei otsinud ka, aga teised kes paremaid seadmeid tegid ei olnud listitud.
Siin juttu ka link
Dow kukkus esimese tunni jooksul 6%, nii arvas ka enamus ennustajaid
2% | ![]() | 17.86% | 5 |
4% | ![]() | 10.71% | 3 |
6% | ![]() | 39.29% | 11 |
8% | ![]() | 21.43% | 6 |
10% | ![]() | 10.71% | 3 |
kaua see optimism püsib?
Nasdaq 1579.69 -115.68 Closed Chart
DJIA 8921.18 -684.32 Closed Chart
S&P 500 1041.96 -50.58 Closed Chart
Nasdaq-100 PMI 1274.48 -90.91 Closed Chart
DJIA 8921.18 -684.32 Closed Chart
S&P 500 1041.96 -50.58 Closed Chart
Nasdaq-100 PMI 1274.48 -90.91 Closed Chart
suur kamm toimub homme!
homme vist intresse ei kärbita, aga surve on ikka päris uhke vist. võiks nagu tiba suuremat kukkumist esimese tunniga ennustada äkki? mis arvatakse?
huvitav oleks teada saada kas keegi 'kohalik' ka sattus mõna tänase pärli peale?
Näiteks juba mainitud INVN
nagu alati on tagantjärele tarkus on ikka see täpseim tarkus.
Näiteks juba mainitud INVN
nagu alati on tagantjärele tarkus on ikka see täpseim tarkus.
ASE on ka tegija .. aga X-Ray värgi valmistajate tõus on vist lühiajaline - mitte kõik ei saa sellest suurenenud vajadusest kasu ja kui see on rahuldatud, siis järgneb jälle pikk vaikne periood. Samas, lennujaamasid on maailmas palju ja eks see ole õppetund kõigile.
Siin veel üks lugu
Siin veel üks lugu