US
NB ka et nafta "price elasticity" lühiajaliselt on väga kõrge. Pudelikael majanduses, mis tõuseb ja langeb dramaatiliselt.
mul see viga, et putid kõrgelt ostetud. aga kasumisse jõuvad nii kui naa, 5 juba suurelt kasumis, aga vahet pole, mina mängin aint optsidega ja kõik mis sisse panen olen ka nõus kaotama, aga rõõm seda suurem kui 100x kasumi võtan.
see teegpi aja mulle huvitavaks!
see teegpi aja mulle huvitavaks!
ja veel, kuna ei viitsi enam arvuti taga päevad läbi istuda, siis ongi see nagu parim viis teenida, arvad suuna, olles valmis sissepandu kaotama, samas mängid suurtele panustele ja ejks siis näis, turg on rabe ja raha tuleb!!!!
vahet pole. panen nüüd pittu, põhiline, et liiga alla ei kuku, siis on tõusu karta!!! jälgige seda, et kui asi põhjas lõpetab, siis on alati tõus tulemas, jälgige päeva põhjade graafikuid!
ja veel, mina olen börsil olnud aastast 1996 ja siis muidubi eesti asjadega, hüävisin 1997 hansa optsidega 1 kuuga 0,5 milli, vahet pole, samas tegin päevas 100k + ja vahest 200 miinust aga jäin suurde 0-lli ja olen rahgul, va et maksuametile maksin teenimata kasumilt 2000 aastal 60 000, aga puhtalt omast lollusest(hansa call`id)!
ja veel, vahest võiks näha õhtul neid inv gurusid näost näkku, mul oleks küll huvitav oma lollust teiste ees näidata, SEEGA KUTSUN üles kuskil kokku saama, "lollide investorite pidu pidama", andke teada, kes nõus ja väike saunakas minu poolt!
ja veel, andke omad andmed, paljud oleks asjast huvitatud
ja veel, muga saab kokku kohe bonnis ja klaidis ::::::)
Annox on nõus, kuigi alles algaja
tule parem tartu, lähme atlanti
Keegi oli pidune :)
Kas annoxi poolt oleks... hmmm balsam. See Riia oma :)
huvitav, kumb balzamsi pohmell hullem on, investorile või tarbijale?
Eelistaksin olla sel nädalal putitaja õnnejoovastusest pohmellis :)
upser, jooksutasin huvi pärast väikese testi, uurimaks, kas sinu väide "jälgige seda, et kui asi põhjas lõpetab, siis on alati tõus tulemas, jälgige päeva põhjade graafikuid!", ka paika peab.
Võtsin viimase 250 kauplemispäeva (ühe aasta) jagu S&P 500 indeksi väärtusi. S&P on selle ajaga 67,81 punkti ehk 5,63% tõusnud. Keskmiselt lõpetas indeks päeva 0,27124 punkti plussis. Tõusupäevi oli 143 (57,2% sample'ist), languspäevi 107 (42,8%) .
Päevi, mil indeks lõpetas kauplemisvahemiku alumises viiendikus, oli 64 (25,6% sample'ist). Järgmine päev lõppes sellisel juhul plussis 39 (60,9375%) juhul, miinuses 25 (39,0625%) juhul. Suurim tõus oli 22,45 punkti, suurim langus oli 19,43 punkti.
Keskmiselt tõusis indeks päevaga 1,04125 punkti. Tunduvalt rohkem, kui kogu sample'i keskmine 0,27124 punktine tõus. S&P ostmine, kui lõpetatakse päeva põhjade juures, võib tõepoolest olla päris arukas idee.
Võtsin viimase 250 kauplemispäeva (ühe aasta) jagu S&P 500 indeksi väärtusi. S&P on selle ajaga 67,81 punkti ehk 5,63% tõusnud. Keskmiselt lõpetas indeks päeva 0,27124 punkti plussis. Tõusupäevi oli 143 (57,2% sample'ist), languspäevi 107 (42,8%) .
Päevi, mil indeks lõpetas kauplemisvahemiku alumises viiendikus, oli 64 (25,6% sample'ist). Järgmine päev lõppes sellisel juhul plussis 39 (60,9375%) juhul, miinuses 25 (39,0625%) juhul. Suurim tõus oli 22,45 punkti, suurim langus oli 19,43 punkti.
Keskmiselt tõusis indeks päevaga 1,04125 punkti. Tunduvalt rohkem, kui kogu sample'i keskmine 0,27124 punktine tõus. S&P ostmine, kui lõpetatakse päeva põhjade juures, võib tõepoolest olla päris arukas idee.
Naftahind nõrk täna, ja ehitusfirma Toll Brothers räägib tuntavast langusest Ameerika ehitusturul. Suur treasury-emissioon täna õhtul.......
nõrk treasury-emissioon eile, uus täna
nõrk ABC consumer confidence index
Täna nafta varustatistika (10 min pärast), arvan et võib naftahinnad jälle surve alla panna.
Iga päevaga tundub selgemaks et Ameerika majanduskasv jahtub. Arvan et näeme sealt stagflatsiooni lähiajal.
nõrk ABC consumer confidence index
Täna nafta varustatistika (10 min pärast), arvan et võib naftahinnad jälle surve alla panna.
Iga päevaga tundub selgemaks et Ameerika majanduskasv jahtub. Arvan et näeme sealt stagflatsiooni lähiajal.