Miks sa käid foorumis?

Jokkerjoss:

Mitte et ma mingi tigedik või nüri loom oleks, aga see sinu jutt õdedest ja vendadest hakkab ikka ära väsitama küll...
aitäh, teremere
kule fit.
kas see, et su vanavanemad orjasid p6llul omikust 6htuni, tähendab et ka sina pead orjama? ei ole ju nii! ja loomulikult ei asenda ise opitut mittemiski, aga alustaes on alati probleem "kust?".

kui inimene kysib, mis aktsiaid osta tuleb!!
on see kysimus yhelt poolt t6esti loll, teisalt aga v6ib sellele vastata mitut moodi:

1)hakata targutama et vaat tule ikka trende vaadata jms, st suur mullik6ne mis ei ytle midagi, ehk siis ytleb raffatarkust

2)öelda et kysija on loll ja olgu vait

3)seletada oma kogemus ja oma pohjused miks sa ise just seda aktsiatkaubitsed.

loomulikult on igayhel oigus vastata voi vastamata jätta, aga v6rdustaksin ylbed äraytlemised lollide kysimustega: neid ei ole siia vaja.

mind isiklikult just huvitakski proffide m6ttekäik, kuidas nad turgu vaatavad ja mis alusel otsuseid teevad. see on inimlik side. raamatut on ju yldistused, puudub nö kogemus elust enesest.

siis kui saad teada piisavalt paljude inimeste teooriad ja kaitumised, void vaikselt neid ise uurida ja omi jareldusi teha.

nasdaq on suur ja lai ja vaevalt et keegi kellegi valjakaidud ideed nii ara kasutab et esialgne omanik kahju saab. teadiste jagamine on ikka win-win. no algajad ka moned neist saavad kunagi proffideks..

nagu mul on yks s6ber kes ostab noortele tibidele stuffi, väites et "investeerib tulevikku".

ta ei saa konkreetselt ise ju midagi tagasi!
(ta pole pervert nimelt, lihtsalt m6nusmees)
Kaks vaherepliiki.

1. Et raamatuid lugeda, peab keegi need kõigepealt valmis kirjutama ja samamoodi tuleb kuidagimoodi enne autoriteetse raamatukirjutamist endale autoriteetsus mitte miilestki tekitada.

2. Rämpsust kullaterade ja heinakuhjast nõela otsimine on anne ja kaasajal tuleb seda annet osata eneses arendada. Seda ka iportaalide puhul. Yle 99% sisyst võib ju rämps olla, aga kui ka 0,1% on midagi sellist mõistlikku, mida saab enda jaoks kasutada ja ymber töötada, nii et sellest hoopis midagi muud kujuneb, kui algselt, siis vähemalt kirjutaja tagasihoidliku isiku jaoks on seda piisavalt.
PS. Kategooriliselt palun mitte lugeda minu tekstist välja, nagu ma kahtleksin, et Fit'il seda annet ei ole.