Kas on kellelgi kogemust sellise fondiga nagu:
www.phoenix-ffm.de
Näitavad päris kõva tootlust. Kohtusin hiljuti ühe Luxembourgi investeerimi persooniga ja tema küll julges soovitada, pakkus veel soodamaid sisenemis määrasid kui avalikult reklaamitakse.
Mina arvan, et muidu võiks võtta kogu raha eest ja võimendusega, aga ettevaatlikuks teeb see, et äkki Mark Cuban shordib seda...
:D
:D
Suffiks - who the f**k is Mark Cuban? Kas sama vend, kes pikalt ja laialt diskuteerib teemal, miks dividendid ruulivad ja stock buybacksid suckivad a**i?
Krt, link ei töötand - panen uuesti http://www.blogmaverick.com/.
See on lihtsalt minu irooniline, ilmselgelt ebaõnnestunud nali "tegelike aktsiahindasid mõjutavate" tegurite teemal. Vaatamata nõrkusele jätkan selle teema meeletut ülepushimist igas võimalikus ja võimatus olukorras...:)
a la Mark Cuban:
Forbses oli üks nimekiri nimedest kes kõige rohkem mõjutavad turge. Enam ma ei leia seda :-( Ehk keegi aitab?
Forbses oli üks nimekiri nimedest kes kõige rohkem mõjutavad turge. Enam ma ei leia seda :-( Ehk keegi aitab?
Mark Cuban shortis seda nimekirja, vat nüüd ongi ei tea kus.
Mingi lengend räägib, et Rockefellerile oli silmalaugude siseküljele tätoveeritud $ (e. dollarimärk) - nii kui silmad kinni pani, nägi dollareid.
Mulle tundub et suffiksi silmalaugude siseküljele on tätoveeritud kiri "Mark Cuban shortis" :-))
Mulle tundub et suffiksi silmalaugude siseküljele on tätoveeritud kiri "Mark Cuban shortis" :-))