MicroSoft alustab 30.01 kaua lubatud ja kaua ootatud Vistat ja Office 2007, mida tehti 5 aastat.
“Parim Asi mida olen 9 miljardi $ eest saanud” väitis Gates
Ise loodaks kahe kuuga 20% seega 1.4.07 peaks aktsia hind olema 36$
Küsimus Teile kõigile: Kas tasub riskida ja investeerida ?
Strateegiliselt natuke vara või hilja Vistaga välja tulla.
Praegune soft ja riistvara on piisavalt suure jõudlusega, Vista ei anna peale silmailu ning kiirendatud failide otsimise/jagamise suurt midagi juurde. Samuti vistast täie poweri kättesaamine vajab praktiliselt uut arvutit (kui paljudel meist on 2GB mäluga laptop?).
Aga et paigalseis on tagasiminek, siis uue laiatarbe opsüsi arendus on normaalne (iseasi et kõik süsteemsed uuendused Vistasse siiski ei jõudnud), kuid kindlasti pole tegemist sellise väljatulekuga nagu Win 98 > XP oli.
Aga ega see ei tähenda siiski et stock tõusma ei peaks :)
Praegune soft ja riistvara on piisavalt suure jõudlusega, Vista ei anna peale silmailu ning kiirendatud failide otsimise/jagamise suurt midagi juurde. Samuti vistast täie poweri kättesaamine vajab praktiliselt uut arvutit (kui paljudel meist on 2GB mäluga laptop?).
Aga et paigalseis on tagasiminek, siis uue laiatarbe opsüsi arendus on normaalne (iseasi et kõik süsteemsed uuendused Vistasse siiski ei jõudnud), kuid kindlasti pole tegemist sellise väljatulekuga nagu Win 98 > XP oli.
Aga ega see ei tähenda siiski et stock tõusma ei peaks :)
veidi offtopic, aga Win 98 ning XP vahele mahtus ikka paar versiooni veel :)
pikemas perspektiivis mina ostaksin raua tootjaid kuna vista nõuab uut rauda.
Tarmo_r, Vista siiski pakub väga palju uut, kasutajaliides on sellest pisike osa. Ei hakka siin seda laundry listi ära tooma aga tähtsaimad märksõnad on ikka turvalisus ja haldus. Vista müümisega firmadele tuleb just ette see probleem et Win XP on tegelikult ka väga turvaline, stabiilne ja hästi hallatav OS kui sellega veidi vaeva näha. Vistas tuleb see kõik palju väiksema vaevaga.
Suuremad firmad kes on oma ITga ajale jalgu jäänud ja jooksutavad veel Win98/2000 süsteemi on Vista kindlasti hea põhjus uuendamiseks aga juba korralikult töötavat Server System 2003 ja Win Xp baasil jooksvat infrastruktuuri ei kipu eriti puutuma.
Suuremad firmad kes on oma ITga ajale jalgu jäänud ja jooksutavad veel Win98/2000 süsteemi on Vista kindlasti hea põhjus uuendamiseks aga juba korralikult töötavat Server System 2003 ja Win Xp baasil jooksvat infrastruktuuri ei kipu eriti puutuma.
Äripäev kirjutab:
USA börsid: IT aktsiatele ostusoovitus
USA börsid: IT aktsiatele ostusoovitus
John Doe
Suuremates firmades toimub kõik standardiseerimise alusel. Kulub paar aastat enne kui vista (samuti exchange 2007, office2007, sharepoint 2007) julgetakse/jõutakse standarditesse sisse kirjutada. Serveritega läheb ilmselt siiski kiiremini kuna seal on tehtud ka põhimõttelisi uuendusi. Uue office'i ja vista kasutusele võtuks suuremas (või ka väiksemas) firmas enne SP1 välja tulekut ma mingit põhjust ei näe.
Suuremates firmades toimub kõik standardiseerimise alusel. Kulub paar aastat enne kui vista (samuti exchange 2007, office2007, sharepoint 2007) julgetakse/jõutakse standarditesse sisse kirjutada. Serveritega läheb ilmselt siiski kiiremini kuna seal on tehtud ka põhimõttelisi uuendusi. Uue office'i ja vista kasutusele võtuks suuremas (või ka väiksemas) firmas enne SP1 välja tulekut ma mingit põhjust ei näe.
Nastik69, aga ma ju ütlesin sama asja?