Parandus
Eelmise aasta OMXT 10%-tõus toimus 15-18 detsember, ehk siis see esmaspäev->neljapäev mis on tänavu 14-17 detsember ;)
Suurimad tõusjad mullu 15->18 detsember olid:
OEG +36%
BLT +34%
TKM +24%
SFG +22%
OEG +36%
BLT +34%
TKM +24%
SFG +22%
Aastad ei ole vennad.
Huvitav mis toimuks aasta pärast, kui euroni on (suhteliselt suure tõenäosusega) loetud päevad? Ilmselt oleks turg siis omajagu juba ette ära tõusnud. Seega ma panustaks tänavustele jõuludele.
No see kas euro tuleb või mitte selgub 2010 keskel. Siis on juba tõus/langus ära olnud.
Mehed tulge ikka maapeale pilvedest. :)))
ei ei, las olla nii nagu on, nii on kõige parem
Taevas on täna pilvitu, ehk hakkab ka päike paistma.
Läheb vist müügisks. HAE bid tühi juba. :)))
nordecon samuti aga paistab et keegi hansa alt on rahapeale vihane
kaido75,
sinust polegi peale kevadet suurt midagi kuulda olnud, hakka muidugi rauda taguma - ehk seekord läheb paremini :-)
sinust polegi peale kevadet suurt midagi kuulda olnud, hakka muidugi rauda taguma - ehk seekord läheb paremini :-)
Ei saa kurta. Tegin august kuni septembri lõpp ralli kaasa.
Tänane kaks suurt nalja:
14/12/09 10:41
14/12/09 10:51
14/12/09 10:41
14/12/09 10:51
Kui aug,sep olid rauad tules siis miks samal ajal foorumis solki tulle kallasid?:)
TKM alla 2 oli vist tollane sõnum.
Topd - miks keegi pidi NCN-is raha peale vihane olema???
Ma ei kirjutanud sügisel enam foorumites.
Eestlane on ikka tohult rallilembene, kogu aeg peab rallit saama sõita. Kui veri vemmeldab, soovitaks tänase ilmaga kelk kapist välja võtta ja mäele minna ning kui rohkem ekstreemsust soovitakse, siis võib kindad kätte panemata jätta. (kui veel rohkem ekstreemsust soovitakse, siis valige nõlv kus lund kõige vähem !)
kaido75 ,natuke mälu värskendust
kaido75 Re: BÖRSIRALLI 2009 20/07/09 18:47
Ma ei ole maailmalõpu kuulutaja ma olen realist. Sügisel tuleb turgudel igaljuhul uus laks alla.
kaido75 Re: BÖRSIRALLI 2009 20/07/09 18:47
Ma ei ole maailmalõpu kuulutaja ma olen realist. Sügisel tuleb turgudel igaljuhul uus laks alla.
ETL muutis olukorda. Tegelik seis on kurb ikka.