Minu kogemused Eesti kõrgharidusega on olnud väga positiivsed. Omandasin majandusteaduse kraadi Tartu Ülikoolist, mis on tuntud oma tugeva akadeemilise baasi ja põhjaliku õppekava poolest. Tartu Ülikool pakub suurepärast teoreetilist tausta koos praktiliste projektide ja koostöövõimalustega ettevõtetega, mis on eriti oluline majandushariduse puhul.
Samuti soovitan tutvuda ka Tallinna Tehnikaülikooliga, mis on tuntud oma innovaatilise lähenemise poolest tehnoloogia ja ettevõtluse integreerimisel majandusõppesse. Mõlemad ülikoolid pakuvad väga head ettevalmistust edasiseks karjääriks.
Lisaks akadeemilistele asutustele on kasulik ka iseseisev õppimine. Veebileht annaabi võib olla hea ressurss majandusteemaliste uurimistööde ja materjalide leidmiseks, mis aitab süvendada arusaamist erinevatest majanduskontseptsioonidest ja -teooriatest. Vaata kas sulle üldse teema meeldib ja mis on ülikooli üleüldine tase
Kas keegi oskaks näited tuua mida seal üldse õpitakse ?
Ma pole üheski koolis käinud aga tean kuidas fed pangad ecb boed cbod repod wall streedid särgid värgid toimivad.
Mul jääb arusaamatuks mis teadmisi sealt üldse saab ?
Kas nende teadmistega ma tean millal fed lõikab intresse ja millal mitte ? Ja et mida teevad hetkel wall st suured tegijad nagu blackrock jms ?
Ma pole üheski koolis käinud aga tean kuidas fed pangad ecb boed cbod repod wall streedid särgid värgid toimivad.
Mul jääb arusaamatuks mis teadmisi sealt üldse saab ?
Kas nende teadmistega ma tean millal fed lõikab intresse ja millal mitte ? Ja et mida teevad hetkel wall st suured tegijad nagu blackrock jms ?