Tahaks öelda, et market top. Aga kurat, ilmselt saab hullemini veel.
See on trolli konto ma pakuks :)
Sellised teemad tabavad ALATI naelapea pihta.
Palju ägedam ja kaasavam oleks teema nimetus "Lihtne võimalus lihtsalt teenida lihtsaid rahasid, lihtsalt peast lihtsatele lihtsalt" Lihtne? iizi? Ja igaljuhul tuleks mainida, et Rannamaja Kaja ja Vändra Aveli on juba lihtsalt teeninud lihtsad miljonid.
Raika14
Minu ettepanek oleks, et sa kõikidele, kes ostsid sinu soovituse peale lihtsat raha teenides, RAICA`t, kompenseeriksid täna saadud miinuse. Kui oled aumees, ja soovitasid seda vabalt, siis ole ka aumees, ja korva saadud kahju tänase eest.
Pidi ju olema lihtne raha... aga ei olnud ju täna...
Nii et mina ootaksin küll sinu poolt aumehelikku käitumist või vähemalt vabandust nende ees, kelle sa miinusesse vedasid tänasega...
Minu ettepanek oleks, et sa kõikidele, kes ostsid sinu soovituse peale lihtsat raha teenides, RAICA`t, kompenseeriksid täna saadud miinuse. Kui oled aumees, ja soovitasid seda vabalt, siis ole ka aumees, ja korva saadud kahju tänase eest.
Pidi ju olema lihtne raha... aga ei olnud ju täna...
Nii et mina ootaksin küll sinu poolt aumehelikku käitumist või vähemalt vabandust nende ees, kelle sa miinusesse vedasid tänasega...
Raika14
Ise ei langenud muidugi sellise kõhutuule pealt ennustatud lõksu, aga kahju on nendest, kes langesid...
Ise ei langenud muidugi sellise kõhutuule pealt ennustatud lõksu, aga kahju on nendest, kes langesid...
disca`t mõtlesin ikka, mitte raica`t sry :)
"viru1000"
Raika14
saime aru viru1000.
Me siin ammu enam kõhutuule päält ei ennusta, oleme edasijõudnud (advanced) ja teeme oma tehingud p...se-tunde (ass) järgi.
Kuidas meil täna läheb?
Raika lubas ju ise teada anda, kui skeem enam ei tööta :) Ilmselt ikka veel siis töötab.
Hiinlased said jälile vist, müüvad selle ka mudasse.
Selle näite võiks juba õppematerjalidesse võtta :)

Ise kasutan peamiselt seda teenust, et kiiremini rikkaks saada lihtsamalt. Toimib.

Se ei ole photoshop.
Ymeramees, sa lihtsalt ei oska. Raika vait nagu kult rukkis, kühveldab raha kokku.
Lugeda tuli nii:
Ise rumalad, kui dešifreeritud teksti lugeda ei oska.
"raika14"
Ma ei ole kunagi nii ilusat graafikut enne näinud(disca). Kohe kui turg avaneb ostad kogu raha eest turu orderiga put'e ja müüd sirka 2 minutit enne sulgemist.
Ise rumalad, kui dešifreeritud teksti lugeda ei oska.
Teemaalgataja võiks lühikeseks müügiga tegeleda ;)
"raika14"
Ma ei ole kunagi nii ilusat graafikut enne näinud(disca). Annan teada, kui skeem enam ei tööta.
Tundub, et skeem töötab suurepäraselt siiani. Anna siis ikka teada, kui skeem ei funka enam. Jäävad mõned raskelt teenitud pensionikopikad alles.
Ei tasu heita meelt. Ajalugu näitab, et kui ei lähe pankrotti, läheb kõik lõpuks ikkagi üles. Oodata tuleb küll veel aasta või paar, enne kui breakeveniga välja saab.
Ahjaa, hea meelde tuletada, et 19.03.2021 oli see .... eelviimane roheline candlestick tipu lähedal: