Aeg on kõvasti edasi (või tagasi) läinud. Ehk peaks üle vaatama selle 200 aktsia piiri ja nihutama näiteks 500-600-700 juurde. Enam pole raske leida kvaliteetaktsiat 20 USD piirkonnas.
Amadablam, point on olemas
To: pillep
Sain veateate järgmistele aktsiatele:
Novartis Ag (NVS)
Allianz Ag (AZ)
Stora Enso Oy (SEO)
Canon Inc. (CAJ)
Firmad on noteeritud NYSE-l. Kas nendega ei saagi kaubelda?
Sain veateate järgmistele aktsiatele:
Novartis Ag (NVS)
Allianz Ag (AZ)
Stora Enso Oy (SEO)
Canon Inc. (CAJ)
Firmad on noteeritud NYSE-l. Kas nendega ei saagi kaubelda?
Amadablam,
9.aprillist liigutame aktsiate arvu 400-ni,
nii et esmaspäevast saab fiks. teenustasuga osta kuni 400 aktsiat
9.aprillist liigutame aktsiate arvu 400-ni,
nii et esmaspäevast saab fiks. teenustasuga osta kuni 400 aktsiat
Mida arvaksite järgmisest hinnapakkumisest, mis on praegu LHVDirectis töös:
Üle 400 aktsia iga aktsia 0.5EEK(varem 1EEK)
Maksimaalne tehingutasu piirmäär 699EEK(ehk ca.39USD)*
Seega tehingutasud varieeruks 99EEK(199.-EEK turuorder - 100EEK tagasi aktiivsuse eest) ja 699EEK(näiteks 5000 NOKIA aktsia ostmisel-müümisel)vahel.
*Ei laiene alla ühe-dollarilistele penny-stockidele
Üle 400 aktsia iga aktsia 0.5EEK(varem 1EEK)
Maksimaalne tehingutasu piirmäär 699EEK(ehk ca.39USD)*
Seega tehingutasud varieeruks 99EEK(199.-EEK turuorder - 100EEK tagasi aktiivsuse eest) ja 699EEK(näiteks 5000 NOKIA aktsia ostmisel-müümisel)vahel.
*Ei laiene alla ühe-dollarilistele penny-stockidele
Hääletan poolt.
m6nus..
See on ääretult tore, et klientidelt küsitakse, kas nad soovivad saada soodustust. Kahju ainult, et teised ettevõtted nii ei tee. :-)
Idee on teretulnud! Pooldan kahe käega.
Idee on teretulnud! Pooldan kahe käega.
Ma küll ei tea, milline on Teie kasutajate keskmine profiil, aga oletan et enamuse jätaks see hinnapakkumine suhteliselt külmaks. Paljukest Teil ikka neid kliente on, kes alla 5000ste portsude Nokiat ostmagi ei vaevu. Pealegi kui inimene teeb juba sedalaadi rohkem kui miljonidollarise tehingu, pole tal vist suurt vahet, kas maksis 700 või 5000 krooni teenustasuks.
Ja miks te seda penny-stockide kauplemist vältida püüate? Alla ühe krooni maksva aktsia omandamise eest mina - tõsi jah - tervet krooni teenustasuks maksta küll ei taha.
Ja miks te seda penny-stockide kauplemist vältida püüate? Alla ühe krooni maksva aktsia omandamise eest mina - tõsi jah - tervet krooni teenustasuks maksta küll ei taha.
Nagu fit kuskil mainis, alla dollaristel aktsiatel on vähe tõenäosust tagasi tõusta,
pigem nad kaovad börsinimekirjast,
seega muutuvad klientide ja järelikult ka LHVD jaoks oluliselt kulukamaks.
5000 Nokiat on suurusjärk madalam, kui sa välja pakud, selliseid tehinguid tehakse tõesti harva.
Hinnamuudatused pakuvad huvi klientidele, kes on sunnitud praegu oma tehinguid kokkuhoiu nimel tükeldama.
Võiblat on LHVD klientidel hea ka teada, et ükskõik kui suure tehinguga tegemist ei ole jääb tehingutasu ülemiseks piiriks ikka 39USDi
pigem nad kaovad börsinimekirjast,
seega muutuvad klientide ja järelikult ka LHVD jaoks oluliselt kulukamaks.
5000 Nokiat on suurusjärk madalam, kui sa välja pakud, selliseid tehinguid tehakse tõesti harva.
Hinnamuudatused pakuvad huvi klientidele, kes on sunnitud praegu oma tehinguid kokkuhoiu nimel tükeldama.
Võiblat on LHVD klientidel hea ka teada, et ükskõik kui suure tehinguga tegemist ei ole jääb tehingutasu ülemiseks piiriks ikka 39USDi
Maksimum 39 usd on tõesti väga.Tehingute tükeldamime sööb kuratlikult palju aega ja raha kaotab ka, alati arvesta kas müüa 2x300 või 400 ja 200. PeaLiK-ul on vist pappi jube palju, kui vahet pole kas 700 või 5000 ära anda.
Mõned neist sub-dollar aktsiatest on siin vahepeal päris huvitavalt käitunud, kõikudes $0.3 - $0.8 hinnakoridoris pikka aega üles-alla. Ja vahel ka selliselt, et eelmise päeva "ask" on oma kaks korda madalam kui järgmise päeva "bid".
Hullumeelne riskija saab joppamise korral sellisega päeva-paariga oma raha kahekordistada. (Mitte, et ma ise seda teha kavatseks, aga soovi korral võiks võimalus selleks ju olla.)
Minu jaoks oleks kindlasti parim uudis see kui LHV seoks teenustasu tehingu mahuga, mitte kaubeldud aktsiate arvuga. Praegu on selline nati naljakas olukord, et inimene, kes ostab $45000 eest NVDA aktsiat ($90), maksab pea 15 korda _vähem_ teenustasu, kui inimen, kes ostab täpselt sama suure summa eest PALM-i ($6.30).
IMHO on see LHV seisukohast vaadates ka natuke traditsioonilise äriloogika vastu: kasum jäetakse teenimata nende pealt, kes kauplevad suuremahuliselt suurehinnaliste aktsiatega ja selle asemel üritatakse see kasum saada nende käest, kes kauplevad väiksemahuliselt väiksehinnalise kraamiga.
Hullumeelne riskija saab joppamise korral sellisega päeva-paariga oma raha kahekordistada. (Mitte, et ma ise seda teha kavatseks, aga soovi korral võiks võimalus selleks ju olla.)
Minu jaoks oleks kindlasti parim uudis see kui LHV seoks teenustasu tehingu mahuga, mitte kaubeldud aktsiate arvuga. Praegu on selline nati naljakas olukord, et inimene, kes ostab $45000 eest NVDA aktsiat ($90), maksab pea 15 korda _vähem_ teenustasu, kui inimen, kes ostab täpselt sama suure summa eest PALM-i ($6.30).
IMHO on see LHV seisukohast vaadates ka natuke traditsioonilise äriloogika vastu: kasum jäetakse teenimata nende pealt, kes kauplevad suuremahuliselt suurehinnaliste aktsiatega ja selle asemel üritatakse see kasum saada nende käest, kes kauplevad väiksemahuliselt väiksehinnalise kraamiga.
PeaLiK, alati on ka sügav põhjus selleks, et aktsia hind langeb alla dollari. Ja kuigi silme ees terendab paljudel alustajatel nende aktsiate 100% ja suurem kasum, kipub tegelikkuses minema vastupidi. Aga kahjuks proovivad liialt paljud ise need vitsad ära.
Aga kuna me ka ise maksame aktsiate eest teenustasusid, siis pole meie käed hindade langetamisel vabad. Kuid üritame klientidele nii palju kui võimalik vastu tulla.
Aga kuna me ka ise maksame aktsiate eest teenustasusid, siis pole meie käed hindade langetamisel vabad. Kuid üritame klientidele nii palju kui võimalik vastu tulla.
ma arvan, ja ilmselt arvan õieti, et see on seotud sellega, kuidas LHV ise oma USA maaklerile maksab. olgu see siis äriloogika vastu või mitte.
näedsasiis, eks olnud suht raske eksida ka tegelt.
Kui 100% panuste peale mängida, pole isegi hullu kui valitud kahekümnest aktsiast üheksateist nädala jooksul pankrotti lähevad ja vaid üks ootusi täidab. Nädala tulusus siis ju ikkagi 5%. Mis teeb siis aastatulususeks... ....jaa-jaa.
:-)
(OK - ärge sõimama pistke - ma ei mõelnud seda ise ka tõsiselt. ;)
:-)
(OK - ärge sõimama pistke - ma ei mõelnud seda ise ka tõsiselt. ;)
BTW, kas selliste junk-aktsiatega trademise peale on mingeid vettpidavaid kauplemisstrateegiaid ka välja töötatud?
Penny-stockidega saab ikka siga hästi teenida, kui teenustasud oleksid penny-stockide kohapealt leebemad.
Amos, õpeta meile :)))
Isiklikud (nii kurvad kui rõõmsad) kogemused annavad alust väita, et pennystockidega saab võita, kuid selleks, et veidigi pikemas perspektiivis kahjumit vältida, tuleb tavastrateegiad pea peale keerata.
Kusjuures tavaliselt tuleb peapealekeeramine läbi viia äärmiselt ebareeglipäraselt.
Kusjuures tavaliselt tuleb peapealekeeramine läbi viia äärmiselt ebareeglipäraselt.