LHV veebikeskkond uues kuues

Äpis minnes konto alt “Transactions” peale ja scrollida, siis mul veebruari seal ei ole. Läheb kohe jaanuari tehingute peale.

Äpi avades saan esimese loginiga “Error occured Access denied” iga kord, kui äpi avan. Kasutan näpujälge. Uuesti pannes läheb sisse.

Edit:
Andke siis teada kuhu testimise töö eest arve saab saata :smiley:

2 Likes

Jääb mulje, et hoiti äpi testimise kuludelt kokku ja otsustati, et testimise töö teevad kliendid tasuta ära ja küll siis on aega pärast parandada.

5 Likes

Ma pole juba 2 nädalat internetipangas saanud ühtki makset teha, sest nõutakse lisatuvastust, mida mul pole ja ausalt öeldes ei ole põhjust ka rabeleda puhtalt seetõttu, et LHV ei suvatse enam tunnistada isikutuvastusvahendina Eesti ID-kaarti koos ID-kaardi paroolidega kas teadliku otsusena või mingi tõrke tulemusel.
LHV ei ole piuksugi teinud, et neil oleks minu kontoga seoses rahapesukahtlus või muu mõjuv põhjus raha kinni hoida. Näha on, et probleem on nende IT-lahendustes ja nende jaoks ei ole ilmselgelt prioriteet, et internetipanka sisse logimine töötaks.
Kirjad LHV-le ei ole eriti tulemust andnud, ja kuna laekunud palka ma kontolt ikka kätte ei saa, olen hakanud uurima õiguslikke võimalusi.

Juba enne tundusid LHV-s lood veidi imelikud, ja viisin osa arveldusi mujale üle. Kahju ainult, et seda kiiremini ei teinud, enne kui päris jamaks läks.

2 Likes

Asja eest teist taga kargab koondvaate lehel aeg-ajalt ette selline teade:

No shit, Sherlock! Nagu ma ei teaks.

Klikates seal lingil “Täpsem info” avaneb leht, mis puhtas kirillitsas meenutab LHV Panga tiblarahapesu kahtluse legacyt ja panust Eestis Russkij Miri kultiveerimisse:

7 Likes

Anna kannatust millised probleemid inimestel on!!

Järelikult AI ikka ei asenda inimesi, kohutavad uuendused, Geminiga leidisin üles, aga öelge, kuidas peaks kodulehelt leidma selle avalduse (näpsin kõik läbi aga ei leidnud) ? Avaldus võlakirjade intressimaksete täies mahus kättesaamiseks · LHV

Erinevalt mingitest kasutajaliidese muredest on see täitsa päris probleem, et mõned ettevõtted ei saa jätkuvalt aru, et need ajad on pöördumatult möödas, kus umbkeelsetele ždunõdele tuli iga hinna eest meele järgi üritada olla ja salamisi loota, et “vanad head ajad” tagasi tulevad, kus venemaa rahasid sai liigutada.

5 Likes

No mina olen vist ainus totu siin foorumis, kes ei saa selle avalduse täitmisega hakkama :no_mouth:. Tahaks ka teada anda, aga LY konto numbrit ma sisestama pole võimeline…piinlik