Ma pole juba 2 nädalat internetipangas saanud ühtki makset teha, sest nõutakse lisatuvastust, mida mul pole ja ausalt öeldes ei ole põhjust ka rabeleda puhtalt seetõttu, et LHV ei suvatse enam tunnistada isikutuvastusvahendina Eesti ID-kaarti koos ID-kaardi paroolidega kas teadliku otsusena või mingi tõrke tulemusel.
LHV ei ole piuksugi teinud, et neil oleks minu kontoga seoses rahapesukahtlus või muu mõjuv põhjus raha kinni hoida. Näha on, et probleem on nende IT-lahendustes ja nende jaoks ei ole ilmselgelt prioriteet, et internetipanka sisse logimine töötaks.
Kirjad LHV-le ei ole eriti tulemust andnud, ja kuna laekunud palka ma kontolt ikka kätte ei saa, olen hakanud uurima õiguslikke võimalusi.
Juba enne tundusid LHV-s lood veidi imelikud, ja viisin osa arveldusi mujale üle. Kahju ainult, et seda kiiremini ei teinud, enne kui päris jamaks läks.
Klikates seal lingil “Täpsem info” avaneb leht, mis puhtas kirillitsas meenutab LHV Panga tiblarahapesu kahtluse legacyt ja panust Eestis Russkij Miri kultiveerimisse:
Erinevalt mingitest kasutajaliidese muredest on see täitsa päris probleem, et mõned ettevõtted ei saa jätkuvalt aru, et need ajad on pöördumatult möödas, kus umbkeelsetele ždunõdele tuli iga hinna eest meele järgi üritada olla ja salamisi loota, et “vanad head ajad” tagasi tulevad, kus venemaa rahasid sai liigutada.
No mina olen vist ainus totu siin foorumis, kes ei saa selle avalduse täitmisega hakkama . Tahaks ka teada anda, aga LY konto numbrit ma sisestama pole võimeline…piinlik