Ja millal saab korda see pisiasi, et vajutades müügiinfole, avanevad müügihinnad, mitte ostunoteeringud?
Kes soovib kiiremat ligipääsu Powertraderile, võib PC peal vajutada desktopil parema klikiga (Create) New…sealt Shortcut, locationi reale (tühikuta www ees) https:// www.lhv.ee/portfolio/powertrader/index.cfm ja nameks Powertrader. Tekib desktopile Powertraderi otsetee, mis sisselogituna viib otse õigesse kohta. Pole küll päris app aga peaaegu.
Kahtlustan, et see esineb kui läbi mobiili või muidu kitsa ekraani vaadata?
Hetkel ei ole meil eraldi loogikat, et ost ja müük oleks avanevas aknas eraldi. Kitsama ekraani korral oleme teinud järjekorra, et avanev aken pakitakse kokku selliselt, et ostud on üleval ja müügid allpool.
Me hetkel tegeleme veel olemasolevate kriitilisemate vigade paikamisega aga võime seda soovi meeles pidada.
Powertraderis tehingute arvu peale klikkides ei avane tehingute vaade, kas see on plaanis korda teha?
Inkrementaalsed muutused: Eks üheksa korda esimeselt korruselt alla kukkuda ole ebameeldiv, aga elad üle, kui et üks kord üheksandalt kukkuda.
Uitmõte - finantsportaali kõrvale avalik Slack (või mis iganes irc/chat-moodi liides) püsti panna, foorumiteema per channel.
Kordan oma küsimust, kuna vastust ei saanud.
Mismoodi Finantsportaal mind ise sisse logib võib miks see mind sisselogituna hoiab? Viimati, 3 päeva tagasi finantsportaalist lahkudes logisin end välja. Arvuti on kinni olnud, ehk kuskil arvuti ega browseri vahemälus ei tohiks midagi olla. Ent nüüd uuesti finantsportaali tulles olen endiselt sisse logitud. Seda juhtub pidevalt. Kas peabki nii olema või on kuskil mingi turvaauk? Kõhe.
Palun defineerige Balti Turud lehel komakohtade arvud ära. See, et erinevatel aktsiatel on erinev arv komakohti hinna taga, sellega juba hakkab harjuma (oli ka vanas versioonis nii). Aga et nüüd ka sama aktsia korral kohakohtade arv varieerub, see on pisut liig.
Lisaks võiks Balti börsid lehel hiire all oleva rea taustavärv muutuda nt helehalliks. Read on pikad ja ridu on palju. Kui hiire aluse rea värv muutub on oluliselt kergem lugeda vastava aktsia numbreid.
Kas ainult mina näen 1000€ võlakirju hindu kahel real või teised kaa?
Lisaks ootaks infot, kuna saab taas ettevõtte nimele vajutades Nasdaqi sama firma lehele
Sama. Mul ka võlakirjade osa vaade Balti turgudes väga segane.
Palusin LHV pangal saata e-mail teavitus kui mõni IPO või võlakirja pakkumise interneti panka lisavad.
Sain sellise vastuse Martinilt LHVst: „Mis puudutab aga võlakirja pakkumisi ja IPO-sid, siis nende kohta e-kirju kahjuks ei saadeta.“
Aastal 2025 kus AI suudab genereerida tavaettevõtetes kordades keerukamaid teavitusi ükskõik mis sündmuse kohta ja ükskõik mis kanali kaudu teavituse saata.
Siinkohal tõstab LHV käed üles ja ütleb et me ei oska IPO ja võlakirja huvilistele saata e-mail teavitusi uute pakkumiste kohta. Isegi mitte siis kui klient on soovi avaldanud ja palunud ennast vastavasse nimekirja lisada.
Suurepärane innovatsioon LHV
Rain Lõhmus: LHV uus juht peab olema nagu Elon Musk – täiesti nõus aga selleks ei pea Musk olema, et kuulata kliendi soovi ja öelda et seda me ei tee vaid vastata „väga hea mõte edastan selle arendusele“ sest ilmselgelt ei ole ma ainukene LHV klient kes antud infot sooviks.
Korraldame IPO või võlakirja pakkumise aga hoiame selle enda teada – makes no sens ehk siis nonsens.
Rain Lõhmus intervjuus: mulle tundub, et LHV on logelema jäänud – mulle tundub sama, et keegi on ettevõtte siseselt innovatsiooni ära killinud. Või siis hiirtel on pidu kui kass on Sveitsis.
Ma ei saa siiamaani aru, miks kaubeldavate aktsiate nimekirja ei võiks kõik uued tingimustele vastavad väärtpaberid ilmuda automaatselt, miks seda peab tegema alles siis kui mõni klient seda ekstra palub. Esimene variant oleks lihtsam nagu, kui et käsitööd teha