LHV sait korda!

Vene aktsiate hinnainfoga on tõesti probleemi ning vahetame seetõttu infovendorit. Kahjuks ei oska lubada, millal see korda saab.
Enne kui kauplemis- või sisselogimisparool aegub, võiks saata meeldetuletuse meilile. Kohutavat tuska tekitab, kui oled suure passimise peale leidnud sobiva momendi tehinguks ja siis tuleb teade, et ole hea mees, vaheta oma parool, sest eelmine aegus. No kes see jõuab kogu aeg ise jälgida nende paroolide aegumust.
Kas teistel kasutajatel 'Powertrader' töötad Firefox 4.0 või pean viga otsima enda arvutist?
Powertrader ei toota ka ie ja chrom ga
Mul kah ei tööta PT FF4.0ga. IEga OK.
Mul vähemalt töötab firefox 4.0 ga
reno
Powertrader ei toota ka ie ja chrom ga

Saad sa palun täpsustada millise IE-ga on Powertraderil probleemid? IE 7 ja IE 8 tunduvad vigadeta toimivat.
Firefox 4.0 on meil testitud ja töötab.

Firefox 4 puhul on eeldatavasti probleem brauseri seadetes - uurime alles, mis täpsemalt probleemiks.
IE 9 versiooniga Powertrtrader ei tööta
Info mõttes teatan, võibolla on kasu - algusest alates uus sait ei avane korralikult SRWare Iron brauseriga (V: 3.0.197.0 (22047)). www.srware.net
Tegemist on sisuliselt Chrome'iga, ainult selle erandiga, et ta ei saada kasutusinfot Google'ile.

Foorumilehe avamisel on tihti (mitte ka alati, võibolla pooltel juhtudel) ees täiesti valge leht. Refresh, vahel 2-3 x aitab. Sama lugu on erinevates arvutites, erinevate internetiühenduste taga.
Kui ma olen foorumisteemas mingil leheküljel, mis pole viimane lehekülg, sealt klõpsan lingile või pildile, mis avab selle pildi samal brauserilehel, seejärel liigun eelmisele leheküljele tagasi, siis visatakse mind viimasele foorumiteema leheküljele, mitte sellele foorumiteema lehele, kus ma olin.
Installisin Javat edasi-tagasi ja tundub, et PT hakkas FF4 tööle.
Powertrader hakkab Firefox 4 peal jooksma kui Java maha installida ja uus Java peale tõmmata. Täna on paraku LHV turuhinna edastusega tehnilisi probleeme, tegeleme nendega, kuid turu alguseks ei pruugi korda saada, seega tänase põhjal ei tasuks Java reinstalli tegema hakata.
Minu meelest on probleeme ka muuga kui vaid turuhinnaga- ntx ei saa ordereid maha võtta.
Ka Nasdaq´i reaalajas hindadega tundub probleem olevat.
Täna hommikul oli LHV orderite automaatse edastamisega probleeme. Nüüdseks on probleemid lahendatud ning orderid edastatakse otse turule. Probleemide ning pretensioonide korral palun ühendust võtta maaklerid@lhv.ee, leiame lahenduse.
Üks tehniline vidin, millest pikka aega puudust unnen.
Kas foorumite juurde saaks lisada järjehoidja? Näiteks, et viimati lugesin kommentaari 5678.
a) Teen soovituse pikendada postituse muutmise võimalust. Mõistlik aeg võiks ola 5min asemel 60min. 5min vähemalt mulle on liiga lühike. Sageli tekib mõte midagi lisada või muuta, aga vähemalt mul liigub mõte järelikult mitte nii kiiresti kui 5min.
b) foorumiteemade otsingus on puudu mitu olulist asja.
b1) teema algatamise kuupäev
b2) viimase postituse kuupäev
b3) postituste arv
oleks ka ülimalt meeldiv kui nende muutujate alusel saaks otsitulemusi ka järjestada
To momentum: muutmise aeg on lihtsalt seadistatav - hetkel seatud see 5 minuti peale just seetõttu, et kasutaja saaks muuta vaid kirjavigasid. Pikema aja puhul võib tekkida probleem, et postitust kommenteerib juba keegi ning hiljem on juba raske aru saada, mille kohta see käis (postituse saab ka ju kustutada).

Otsing on arenduses, kuid kiire arendusperiood on selleks korraks lõppenud ning muudatustega läheb rohkem aega.
No mingi 20 min võiks olla.