LHV Broker

Kas see on ainult minu probleem, et Broker annab avamisel hulga veateateid ja ei ava graafikut?
marx64
Kas see on ainult minu probleem, et Broker annab avamisel hulga veateateid ja ei ava graafikut?

Mul endal töötab Broker ilma probleemideta. Ole hea ja saada screenshot aadressil maaklerid@lhv.ee, siis saab edasi uurida.
Hetkel toimib jälle normaalselt, võib olla on see minu (Tai) võrgu probleem.
marx64
Hetkel toimib jälle normaalselt, võib olla on see minu (Tai) võrgu probleem.

Võib olla tõesti. Kui tekib uuesti probleem, siis tee ikkagi screenshot ja saada meile.
Tere! Tahtsin küsida, et kui ma soovin brokeri kaudu etf-e kaubelda kas siis soovi korral lisatakse need tickerid mis huvi pakuvad? Demoversioonis on näiteks olemas XDAX, aga sveitsi börsil, kus kauplemist praktiliselt ei toimu. Xetra XDAXi ma aga ei leidnud. Ja kuidas käib tehingute sisestamine? Kas maakler tuleb ka vahele ja kui pikk võib olla maksimaalne viiteaeg?
roltsik
Tere! Tahtsin küsida, et kui ma soovin brokeri kaudu etf-e kaubelda kas siis soovi korral lisatakse need tickerid mis huvi pakuvad? Demoversioonis on näiteks olemas XDAX, aga sveitsi börsil, kus kauplemist praktiliselt ei toimu. Xetra XDAXi ma aga ei leidnud. Ja kuidas käib tehingute sisestamine? Kas maakler tuleb ka vahele ja kui pikk võib olla maksimaalne viiteaeg?

Tere!

Soovi korral saame lisada instrumente, kui neid hetkel kaubeldavate aktsiate nimekirjas ei leidu. Brokeri vahendusel tehtavad tehingud edastatakse automaatselt börsile, ilma maakleri sekkumiseta. Tehingud täidetakse koheselt, viitaega ei esine.
LHV MobileBrokeriga ehk mobiiliversiooniga toimuvad uuest aastast mõned muudatused. Brokerit ega WebBrokerit need ei puuduta.

Nimelt ei ole MobileBrokerit enam 1. jaanuarist 2013 võimalik vanemate mobiilidega kasutada ja selleks sobivad ainult uuemad nutitelefonid.

iPhone/iPad kasutajad: iOS kasutajaid see ei puuduta, kuid uuest aastast pole võimalik enam ligi pääseda vanemale MobileBrokeri versioonile; valikusse jääb ainult uuem versioon.

Android kasutajad: MobileBrokerit ei saa enam kasutada need, kes omavad Android 2.2 või varasemat versiooni; uuemate versioonide puhul muutusi ei toimu, v.a see, et vanale MobileBrokeri versioonile ei pääse enam ligi.

Blackberry kasutajad: Blackberry telefonidega ei ole enam võimalik MobileBrokerit kasutada. Uued BB10 mudelid, mis peaksid müüki tulema 2013. aasta alguses, toetavad MobileBrokerit.

Windows kasutajad: Windowsi telefonidega ei saa MobileBrokerit uuest aastast kasutada. Windows 8 mobiilidele on arengukava ja testimine plaanis ja nendega saab MobileBrokerit hakata kasutama millalgi tulevikus.

Minimaalsed tehnilised nõuded / tulevased täiendused:

• iOS seadmed, millel on tarkvaraks iOS 5.0 või uuem versioon;
• Android telefonid, millel on Android 2.3 või uuem versioon;
• BB10 tugi tuleb 2013. aastal;
• Windows 8 tugi 2013. aastal.
Kas desktop-versioon ühildub Windows 8-ga?
marx64
Kas desktop-versioon ühildub Windows 8-ga?

Testimised pole veel lõpuni jõudnud, anname siia teada kui meil endal tulemused teada.

Huvitav on märkida, et eileõhtuse USDJPY krahhi lõppfaasis erinesid kahe brokeri (FXCM ja LHV Broker/Saxo) noteeringud mingil hetkel üle 40 pipsi, kusjuures mingi minuti jooksul liikusid hinnad täiesti eri suundades. Ei tabanud küll tipphetke, kuid ka 21 pipsi on ikka päris suur erinevus, võttes arvesse, et mõlemad väidavad end olevat No Dealing Desk broker. Any comments?
Dealing desk või mitte, see pole iseenesest küsimus, sest valuutaturgudel kuvavad maaklerid neid hindasid, mis tulevad konkreetselt nende teenusepakkujate poolt, seega noteeringute erinevused volatiilsemate turutingimuste korral ei ole midagi väga erilist.

Siin on Bloombergi terminalist võetud USDJPY eilne liikumine ajavahemikus 19:23 kuni 19:44. Kui oskad öelda, mis kell see pilt on tehtud, siis võib võrrelda, mida Bloombergis tollel hetkel kuvati:

Peaks olema 19.29.31, eile muutusid asjad minuti jooksul kahtlemata üpris palju :)
Sama kordus ka täna peale NFP, jälle vahe 40 pipsi. Seejuures ei olnud kumbagi maakleri spread tavapärasest oluliselt suurem (nagu ka eile). 40 pipsi tundub siiski päris märkimisväärne erinevus.
marx64, kas saaksid panna siia täna ajavahemikus 15:25-15:36 (Eesti aeg) FXCM poolt kuvatava 1min USDJPY hinnagraafiku?
Tänud!
Foto kah samast hetkest, vahe 28 pipsi
kui madalal brokeris hind üldse ära käis?
Ask 94,999
No räägime ausalt ära: mängime "Forexit" ?
Üldiselt õudne lugu....
Võrreldes Brokeri hindasid Bloombergi terminaliga, siis ma julgeks väita, et nii suur hinnaerinevus Brokeri ja FXCM vahel on pigem FXCMi anomaalia. 6. juuni 19:29 seisuga (mul on GMT ehk 16:29):

Brokeris:

ja siia võrdluseks Bloombergi hinnad (Open 96,48, High 96,49, Low 96,24, Close 96,39):

Võrdlesin ka hindasid 19:23 ja 19:24 peal, kus volatiilsus oli suurim, ja seal on Brokeri ja Bloombergi erinevus maksimaalselt 2 pipsi.
Seega järgmine kord, kui märkad, et hinnad erinevad, tuleb juhinduda Brokeri hindadest ja FXCMis vastavalt tehinguid teha.