LHV aristokraatide foorum ehk džaketid, plastroonid jms

Mehed, mida te teete? Ma pidin seda lugedes naerust toolilt maha kukkuma! :-D
bunny: "rõivastuse juures on elementaarne, et brändi nimi asetseks strateegiliselt vaatajate silmale nähtava koha peal"

bunnykene, Saville Row rätsepatel pole kombeks oma nime suurelt rinnataskule heegeldada. Paistab et su maitse ülemine piir on LaCoste spordisärgid. Vaata, et nendega kah metsa ei pane, et sa ikka teaksid, kummale poole krokodill vaatama peab...
viimasel ajal eelistan alasti olemist kui kvaliteetaega
Kas keegi teab selle Helsingi kingsepa kontakte, kelle käest sai jaanalinnunahast oma liistu järgi tehtud kingi tellida?
kui teaks, ei piirduks ainult kingadega...
Väga ilus :)

Lugupeetud preili bunny, kingsepp teeb kingi, puusepp ehitab vankreid, rätsepp õmbleb ülikondi, dzoki sõidab hobusega, kokk teeb süüa, autojuht sõidab autoga. Ei ole just väga hea mõte kingsepa käest midagi muud peale jalanõude tellida.
Tegelikult teeb kingsepp veel ka saapaid. Aga hästi natuke.
Aga kuidas teil, lugupeetavad, toidumaitsjatega lood on? Mu kokk on nii peenike sell, et keeldub kategooriliselt ise omatehtud toidu esimesena maitsmisest ning ma olen sunnitud selleks tänavalt vabatahtlikke palkama. Viimasel ajal on neid millegipärast järjest raskem leida. Kas ma peaks vahetama kokka või elukohta?
Fuih, tänav. Te elate tänava ääres? Milline mats.
priitp nime all kirjutab tõenäoliselt seitsmekümnendates eluaastates kergelt korpulentne isehakanud aristokraadist vanadaam - ärge küsige, millest ma seda järeldan. Vabandan südamest, kui Teie konnasilmadele astusin, püüan edaspidi veidi hoolikam olla.
Kuidas Te julgete, ma olen 69 aastat vana.
Millist kolossaalset labasust siin propageeritakse - häärberi ostmine. Et teie toidumaitsjatele manustatav käsitsi sorteeritav kaaviar kurku kinni jääks!

Häärbereid ei osteta, nende kasutusõigus liigutatakse perekonna siseselt ühelt beneficiary'lt teisele. Äärmisel juhul võib jurisdiktsiooniprobleemide puhul lubada endale häärberi otsest pärimist, aga hea maitse piirides püsimiseks maksimaalselt üks kord paari põlvkonna jooksul.

Dikteeritud, aga mitte trükitud,

Suffiks
Ostmine ja tänava ääres elamine, kui samamoodi edasi läheb siis varsti jõuame sinnamaani, et hakatakse varsti ka aednikke palkama.
Üks küsimus külaliste ja teenindajate teemal.

Külalised tihtipeale vaimustuvad näiteks koka heast tööst. Seda on muidugi rõõm kuulda. On aga esinenud juhuseid, kus külaline on tõsimeeli küsinud: "Kas lubaksid koka üheks päevaks mulle? Mul on sünnipäev tulekul ja oleks väga vaja abilist."

Olen analoogsetest olukordadest diskreetselt välja vingerdanud ja ei ole taolisi tehinguid toimuda lasknud. Tegemist on väga harva esineva probleemiga ja ei ole sellel pikemalt peatuda viitsinud. Sisetunne ütleb, et külaline ületas teatud piirid. Võimalik, et mitte. Kuidas te sellesse suhtute?
Duell!
Tänapäeval on moodsaks duellipidamise vahendiks, duellantide omavaheline pingimine, mille siis fikseerivad sekundandid, ning jälgivad et pingimine oleks ilusti reeglitele vastavuses ning packet lossi sisse ei tuleks. Juhul kui tuleb packet loss sisse siis tühistatakse tulemused, hoolimata duellantide tervislikust seisukorrast.

troim, viiskalt keeldumine on väga mõistlik, sest võib esineda situatsioon kus laenatud kokk ei tea täpselt perekonna maitseelistusi ning võib kogemata mõne roa tegemisel vääratada ning hiljem on juba seltskonnas väga raske oma kõikumalöönud positsiooni kaitsta. Kuid kui seltskonnas positsioon ei ole kõige parem antud momendil siis võib panustada koka peale, sest kui kokk saab tõepoolest väga hea tulemusega hakkama võib sellest ainult au ja kiitust tulla, kuid see eeldab väga pikamahulist tööd, ning etteplaneerimist, et kõik ilusti sujuks.
Troim, mis nende enda kokkadel, kas haiged?
ilmselt esteetiline kvaliteet kannatab...
aeropostale, ei tea.

Tin, tänan selgituse eest. Jään esialgu viisakate keeldumiste juurde, kuidagi mugavam.
Äkki siit leidub midagi aristokraadilisele maitsele.