rõõmusta Annox nüüd juba 8.62% ülal :)
läheb kiirelt üles ja alla tuleb veel kiiremini:)
Lifosa hetkel siis aktsia, mis suurendas 2005. aasta jooksul puhaskasumit 60% võrra kaupleb praegu P/E suhtega 8,3.
Ma ei tea, kuhu ma selle risti pean tegema, et eile Lifosa ostmata jäi. Mõlgutasin mõtteid, hinnatase mõistlik aga graafik häiris natuke... Tänane soodukas aga pani tegutsema.
Kas tõesti sellise -8% languse tõi kaasa ettepanek mitte maksta dividende 2005a eest?
Pooleldi jah. Viimasel ajal ostupool Lifosas suhteliselt nõrk ning ilmselt oli see siis ajendiks veidi suurema languse jaoks. Ise oman ning enne Q1 tulemusi müümisele ei mõtle. Tõenäoliselt pikemalt.
World B. Free
vöib olla õige otsus oli müüa juba ammu kui oli 40 lt? Ise väljusin kui oli 63 lt.
maksta või ei maksta dividende - suur mõju lifosa juhul pole. Leedus ainult paar firmad maksavad head dividendid.
vöib olla õige otsus oli müüa juba ammu kui oli 40 lt? Ise väljusin kui oli 63 lt.
maksta või ei maksta dividende - suur mõju lifosa juhul pole. Leedus ainult paar firmad maksavad head dividendid.
Viimase nädala jooksul lisaks toimus õhukesel turul suurte pakkidega ostupoole torpedeerimine. Kui vähegi 35 kanti ostuordereid üles pandi, siis viskas keegi mõnetuhandese korralduse ja hind kukkus kohe 34-le. Kuna uusi/suuri ordereid ülespoole enam ei pandud, siis ostupool nõrgenes üha. Tõenäoliselt nüüd jää murdus. Täiendasin pos.
Menace@63 nice timing.
Huvitav, kas Lifosal repodega probleeme pole? Languse järgi võimalusi oleks.
Kui dividendidel selline mõju, siis ei kujuta ette, mis Tallinki aktsia teeks, kui ükskord dividendide maksmisest teatatakse ;)
Huvitav, kas Lifosal repodega probleeme pole? Languse järgi võimalusi oleks.
Kui dividendidel selline mõju, siis ei kujuta ette, mis Tallinki aktsia teeks, kui ükskord dividendide maksmisest teatatakse ;)
Ise tegelikult 40-ga alles ostsin. Üsna kohe peale aasta tulemuste teatamist ning eeldasin korrektsiooni läbiteinud aktsia taastumist (käis ju ka üle 70 liti ära).
dividende ei makstud ka üleeelmise aasta eest, seega mingi superüllatus ei tohiks see olla
ja fundamentaalselt ei tohiks aktsial ju midagi viga olla? Jaanuari käive kasvas päris kenasti, veebruari oma 10%. Q1 peaks aru andma kas tõesti on kasum(likkuse) osas surve niipalju kasvanud, et kasvu miinusmärgiga kujutama peab.
Ise arvan, et suuremas osas on ütleme viimase ~10-15 litises languses süüd korrektsioonil Leedu turul, mille inertsist Lifosa praegu langeb. Samas 60+ liti peal väljumine oli ilmselt hea otsus. Usun, et Lifosa on alahinnatud praegu, kuid Leedus on mõned valikud veel.
Ise arvan, et suuremas osas on ütleme viimase ~10-15 litises languses süüd korrektsioonil Leedu turul, mille inertsist Lifosa praegu langeb. Samas 60+ liti peal väljumine oli ilmselt hea otsus. Usun, et Lifosa on alahinnatud praegu, kuid Leedus on mõned valikud veel.
WBF;
ära unusta fonde, dividendide maksmisest loobumine hea kasumikasvu juures võis olla
viimane tilk, et klaas üle hakkaks ajama ja äravool tekiks.
ära unusta fonde, dividendide maksmisest loobumine hea kasumikasvu juures võis olla
viimane tilk, et klaas üle hakkaks ajama ja äravool tekiks.
Emotsioonid on väga kõrged turul, iga mittepositiivne info toob turule müüjaid, kel hetkel usk paremuse poole puudub. Veri voolab, voolab,voolab ... ükskord peatub voolamine NIIKUINII.
balzamsil täna meeeeeletu käive! tubli balzams, tubli
Võtsin täna 30.15 tasemelt näpuotsaga Lifosat. Kavas on osta veel paar sama kogusega portsu. Aga loodetavaste teel ülesse :)
31 peal vaatasin ise ka Lifosat, aga siis oli veel liiga suur allakukkumise hoog sees, hea et ei võtnud. Varsti peaks soetama küll, vast 25 litini ei vaju päris.
mina olen siiski suht puzzled. Äkki on Leedu turu proffidel mingit lisainfot. MENACE, Anette?
viimasel stabiilselt paar prosa miinust päevas teinud. Saan aru, tööjõuga on kehvasti ja kõik on niikuinii siin maailmas halvasti, kuid kaks esimest kuud on ka sellel aastal käive tõusnud. Minu silm ühelegi negatiivsele uudisele peale jäänud ei ole. Või siis väikeinvestorite sagimine pettumuse ümber, et dividende ei jagata... no kurat ei saa aru. Varsti jagatakse firma tasuta laiali?
Lifosas pole millegipärast turu korrektsioon läbi saanud. Downtrend võib olla küll jõuline asi, kuid see nagu selgelt liiast nii suure ettevõtte puhul ilma negatiivsete pööreteta. Ega ei jää muud üle kui käed tõsta ja tõdeda, et turul on alati õigus.
viimasel stabiilselt paar prosa miinust päevas teinud. Saan aru, tööjõuga on kehvasti ja kõik on niikuinii siin maailmas halvasti, kuid kaks esimest kuud on ka sellel aastal käive tõusnud. Minu silm ühelegi negatiivsele uudisele peale jäänud ei ole. Või siis väikeinvestorite sagimine pettumuse ümber, et dividende ei jagata... no kurat ei saa aru. Varsti jagatakse firma tasuta laiali?
Lifosas pole millegipärast turu korrektsioon läbi saanud. Downtrend võib olla küll jõuline asi, kuid see nagu selgelt liiast nii suure ettevõtte puhul ilma negatiivsete pööreteta. Ega ei jää muud üle kui käed tõsta ja tõdeda, et turul on alati õigus.
Lifosa on minu järgmine sisenemisobjekt, praegusi trende vaadates ütleb sisetunne, et 30 pealt pole halb siseneda. Ja kui korraks käibki paar litti allpool ära, ütleb väike arvutustehe et tegu ühe suhtelises mõttes odava aktsiaga Leedu turul. Ise pole kusagil ühtegi negatiivset uudist Lifosa kohta trehvanud, ehk mõni Leedu turuga hästi kursis olev tegija võiks kommenteerida. Minu nägemuse kohaselt peaks Leedu turu suurem langus möödas olevat. Piisab turu meeleolu muutusest ja Lifosa tõuseb vähemalt sama kiiresti, kui siiani langes.
Balzamsiga läks eelmine nädal väga hästi. 3,82 pealt sai natuke võetud.
Balzamsiga läks eelmine nädal väga hästi. 3,82 pealt sai natuke võetud.
vaadake natuke graafikuid ka!see võib vabalt ka 15 peale kukkuda.Sisenema peaks ikka siis kui tõusutrend on kindel.Langustrendiga müüakse lühikeseks.Kui oletad et trend muutub,osta parem straddle.