Laen LHV-st??

Kas keegi on võtnud laenu LHV-st??? On see mõistlik hea idee korral???

Et aktsiaid osta?
Võtsin. Ei ole hea idee, as they say. Kuid kui back-up plaan tagataskus on ja idee hea, näitaksin rohelist tuld..
Olen viimase poole aasta jooksul kasutanud pidevalt ca 30% võimendust. LHV's toimib süsteem hästi ja on väga mugav kasutada. Ega siin muud pole, kui et pead enda jaoks selgeks mõtlema, kas suudad saavutada kuu tootlust üle makstava intressi (viimaste kuude jooksul ei ole selle saavutamine kuigi raske olnud arvestades Tallinna ja Vilniuse tõuse). Aga sellegipoolest tuleb repo-tehingutesse teatava ettevaatusega suhtuda.
kuidas see intressi tagasimaksmine toimub? kellegil on kogemusi... mul imepisike summa intressi, aga huvitaks mis sellega üldse toimub.

muidu on lhv repo tänuväärt asi - saab kogused ilusamaks, samas krediidi 100% ära kasutamist ei pea mõistlikuks.
Intess läheb automaatselt maha iga kuu 5. kuupäeval (ehk siis võlale otsa) ja kõigi valuutade kohta eraldi (intressid ka erinevad).
Seda vist tasub jah võtta kindla idee korral... ise vist kaalun...kuna vabu vahedeid pole aga praegune turg on ideaalne... vähemalt mõnede aktsiate puhul...
Aga mis aktsiad need sellised ka on, mida laenuga osta tasuks?
lae3nuga tasub oeg-d osta,,,, see paneb veel raketti, olen selles kindel, ise ootan mõne protsendist korrektsiooni ning siis vaatan, kas investeerin natuke lisa...
Summadega arvesta selliselt, et saad paari aasta palgast tagasi maksta, kui positsioon peaks kärsama.
Laenuga peab kindlasti ettevaatlikult ringi käima, kuid LHV süsteem võimaldab tõesti üsna mugavalt vajadusel laenu võtta. Intress 10% juures, seega peaks selle kasutus olema lühiajaline.

Kuid minu küsimus teile, kes Balti turul aktiivselt tegutsete - kui paljud teist võimendust kasutavad?
No mina ostaks laenuga juurde Taliinna Kaubamaja... OEG on juba kahtlane... kuid konkreetselt osta ei oskaks küll midagi.... PTA ehk pikemas mõttes aga ei tea kuidas nad oma plaanidega hakkama saavad....
agasid kui palju.... :) ja enne laenu võtmist peabki olema... kuna seda raha on raskem paigutada...
Praeguselt tasemelt laenurahaga Tallinna Kaubamaja ?????? jah elame julgete mõtete ajastul.
No aga mis sa muud praegu teed, hoiad ja passid märtsini???... õnneks tugeva loomuga kui kaotan siis kaotan, midagi teha pole...vähemalt hiljem ei kahetse, et ei ostnud... :) ma usun, et Balti börs veel suht palju üllatab, nii positiivselt kui ka negatiivselt...
Väga mugav see LHV krediit. Sujuvalt tuleb ise kasutusse, kui orderi panekul omavahendeid puudu jääb, ja
sama automaatselt tagastub, kui vahendeid jälle piisavalt.
Aeg-ajalt kasutan, aga päeva siseselt ainult, st. kui midagi olen krediiti
ostnud, siis kas müün need asjad ruttu maha, või midagi muud maha, põhimõtteliselt ei soovi
krediidi peale pikki investeeringuid teha.
kust sa selle laenu kohta lugeda saad.
siit: https://www.lhv.ee/index.cfm?id=81226
kasutan krediiti üsna tihti, päevasiseselt ka täies mahus...
toetan aktsioni mõtet, et kui positsioon peaks kõrbema, et siis ikka paari aasta palgast jõuad tagasi maksta :)
wrc666, samamoodi mõtlevad ka kasiinosõltlased :D
OEG-d ei oma :P