Kust ma saaksin I-Shares S&P Europe 350 Index Fund aegrea? Otsisin lehelt www.finance.yahoo.com ja www.ishares.com, aga ei leia.
Kõik I-Share perekonna fondid on toodud välja nende kodulehel: www.ishares.com
Kiidan LHV.-d. Panin kogemata meeltesegadushoos vale numbri müügiorderisse, helistati ja muuudeti ümber.
kui teen täna EEK hoiuse kaheks aastaks, mis saab intressist eurole üleminekul?
yanek, sa pead silmas intressimäära ?
Praeguse ajani sõlmitud kroonihoiuste intressimäärasid peale euro tulekut ei muudeta, kuid see kord võib muutuda ning LHV Pank võib euro tuleku korral muuta hoiuste intressimäärasid (seda ei rakendataks varasematele hoiustele). Muudatustest antakse kindlasti eelnevalt teada.
Kuidas ma näha saan kuidas ma LHV pensionifondiga liitusin? Kas nii, et uuest aastast alles lähevad uued maksed LHV fondi või ikka nii, et ka varasemalt kogutud K3 osakud konverteeritakse vastavateks LHV osakuteks ümber? LHV pensioni portaal nagu ei näita.
Tänastes uudistest tuli välja, et selline trikk kah olemas. Ma ise eeldasin ikka by default varasemate osakute ümber konverteerimist :)
Tänastes uudistest tuli välja, et selline trikk kah olemas. Ma ise eeldasin ikka by default varasemate osakute ümber konverteerimist :)
Helistati ja seletati kõik ilusti ära. Väga viis :)
Mul millegipärast juba 3 päeva ei näita Trader spy- kiirinfo all ja vix futuure.
milles asi?
milles asi?
Kas see äge dashboard, mis kliendikontori aknal suurel LCD-l on, on teie või OMXT oma?
seoses ÄP veebi uuendamisega see ÄP uudiste blokk LHV lehel ei uuenda enam uudiseid?
Dashboard on Nasdaq OMX-i ja LHV ühisprojekt.
ÄP blokk on jah viimastel päevadel inetult käitunud, proovime taas tööle saada.
ÄP blokk on jah viimastel päevadel inetult käitunud, proovime taas tööle saada.
Ma ei saa aru stoplos süsteemist, kuna alati tuleb vea teade,et stoplos hind peab olema kõrgem ostuhinnast! Ehk kui ma ei saa kogu aeg kõrval olla, siis stoplos tähendabki seda kui automaatselt müüakse ette antud hinnaga, kui hind seda skaalat läbib.Ehk hinna kukkumise korral ennast kindlustada?
Stopp order
Stopp orderit kasutatakse siis kui soovitakse minimeerida kahjumit.
Näiteks kui väärtpaber maksab 10 USD ja investor on kindel, et 9 USD on väga tugev toetustase, siis ostab ta väärtpaberi 10 USD eest ja seab stopp orderi 9 USD peale. See tähendab, et nii kui väärtpaberi hind langeb 9 dollarini, siis automaatselt genereeritakse müügitehing ja väärtpaber müüakse. Seega kui väärtpaber langeb edasi 6 dollarini, siis on investori risk piiratud. Kui aga väärtpaber tõuseb ilma langemata 12 USD-ni, siis saab investor väärtpaberi müüa ja stopp order jääb täitmata.
NB! Kuna stopp order muutub stopp tasemeni langedes turuhinnaga orderiks, ei saa kunagi garanteerida täpset hinda (stopp hinda ei pruugi täpselt saada).
Stopp orderit kasutatakse enamasti müügitehingu puhul (seatakse turuhinnasta madalamale), vaid lühikese positsiooni katmisel kasutatakse seda ostutehingul (seatakse turuhinnast kõrgemale).
Investeerimiskontol saab stopp orderit kasutada USA optsoonide ja aktsiatega kauplemisel.
Stopp orderit kasutatakse siis kui soovitakse minimeerida kahjumit.
Näiteks kui väärtpaber maksab 10 USD ja investor on kindel, et 9 USD on väga tugev toetustase, siis ostab ta väärtpaberi 10 USD eest ja seab stopp orderi 9 USD peale. See tähendab, et nii kui väärtpaberi hind langeb 9 dollarini, siis automaatselt genereeritakse müügitehing ja väärtpaber müüakse. Seega kui väärtpaber langeb edasi 6 dollarini, siis on investori risk piiratud. Kui aga väärtpaber tõuseb ilma langemata 12 USD-ni, siis saab investor väärtpaberi müüa ja stopp order jääb täitmata.
NB! Kuna stopp order muutub stopp tasemeni langedes turuhinnaga orderiks, ei saa kunagi garanteerida täpset hinda (stopp hinda ei pruugi täpselt saada).
Stopp orderit kasutatakse enamasti müügitehingu puhul (seatakse turuhinnasta madalamale), vaid lühikese positsiooni katmisel kasutatakse seda ostutehingul (seatakse turuhinnast kõrgemale).
Investeerimiskontol saab stopp orderit kasutada USA optsoonide ja aktsiatega kauplemisel.
tarts üritab ilmselt ostuorderit ja stop-loss orderit korraga üles panna investeerimiskontol, valides kõigepealt aktsia ost ja siis hinnaks stop-loss - arvates ekslikult, et toimub turuhinnaga ost ja kohe on ka stop-loss order üles seatud
tegelikult edastakse sellisel juhul stop-loss ostuorder, mida kasutatakse hoopis lühikese positsiooni kaitseks ehk aktsiahinna tõustes ostetakse aktsiaid sulgemaks lühikese positsiooni kahjumit, sellisel juhul loomulikult peab stop-loss hind olema hetke turuhinnast kõrgem, muidu toimub tehing kohe
tegelikult edastakse sellisel juhul stop-loss ostuorder, mida kasutatakse hoopis lühikese positsiooni kaitseks ehk aktsiahinna tõustes ostetakse aktsiaid sulgemaks lühikese positsiooni kahjumit, sellisel juhul loomulikult peab stop-loss hind olema hetke turuhinnast kõrgem, muidu toimub tehing kohe
Alo, kas dashboardi elemente Powertraderisse ei saaks lülida?
Üks asi on näidata kindla kujundusega hinnainfot, teine asi iga kasutaja poolt muudetavat jälgimissüsteemi. Pigem võiks kaaluda Turud ja Hinnad lehtede uuendamist, mis käiks kaasas koos finantsportaali uuendamisega.
Kuidas saab üks firma aastatid funktsioneerida nii, et pidevalt on current liabilities > 1.5x current assets ja suurt aktsia emissiooni vahepeal ei ole toimunud ning firma net bebt samas pidevalt väheneb (jutt France Telecomist) ?
Killhoven,
Ma ei ole küll LHV aga äkki on vastus selles, et käibevarad käibivad (pöörlevad) mitu korda kiiremini kui lühiajalised kohustused.
Ma ei ole küll LHV aga äkki on vastus selles, et käibevarad käibivad (pöörlevad) mitu korda kiiremini kui lühiajalised kohustused.
Ahaa ja seni kuni käive püsib ei teki sellisest olukorrast ka probleemi? Ehk siis antud juhul juhteliset safe olukord?