Küsi LHV-lt

Leidsin need reitingud kokkuvõtlikult siit:

http://www.marketwatch.com/tools/guide.asp?symb=TSL&sid=2557558
"Borse Dubai ja Nasdaq tõstis pakkumise OMX aktsiate omadamiseks SEK 265 tasemele aktsia kohta. Ettevõte on selliselt hinnatud SEK 32 mld vääriliselt. Investor ja Nordea on nõustunud uue pakkumishinnaga, tõstes pakkujate osakaalu OMX´is 47,6%le. Investoril ja Nordeal on siiski võimalus loobuda tehingust kui OMX´i eest tuleb konkureeriv pakkumine hinnaga SEK 303 aktsia kohta. Konkureeriv pakkumine võik tulla eelkõige Katarilt. "
Milline võiks olla mõju NDA1V le.
Tänan.

Mõju Nordea aktsia hinnale on suht olematu. Nordea hinda mõjutab hetkel hoopis uudis, et SEB on huvitatud Rootsi riigi käes oleva Nordea osaluse ostmisest ning seda ligi 30% kõrgema hinnaga kui eilne sulgemishind.
Tänan.
Mis nähtust/tegevust/instrumenti tähistatakse sõnaga "toushin". Peaks Uridashiga samas suunas asi olema.
Toushin on jaapani keeles investeerimisfond.
Avastasin, et mu investeerimisportfellis on äkki näidustatud ka mu kohustuslike pensionifondide osakud koos nende tootlustega. See on küll väga tore, kuid muudab portfelli tegeliku kasumi/kahjumi arvestamise üsna tülikaks. Kas neid pensionifonde ei saaks eraldi kontole siirdada, kus nad omaette nähtavad oleksid? Mida peaksin selleks tegema?
jaan71, tee endale üks uus investeerimiskonto ning võta ühendust klienditoega, et pensionifond uuele kontole suunataks. Või võta lihtsalt klienditoega ühendust ja küsi mis teha.
jyri, suurimad tänud, tegingi uue investeerimiskonto ja palusin need pensionifondiosakud sinna kanda-praeguseks kõik korras juba:):)
Eelmine neljapäeva õhtu (ehk siis Reede) esitatud fondide vahetuse order ei ole siiani täidetud. Mitme päevaga see tehing tehakse ?
Order sisestati neljapäeval, järelikult tehingu aluseks on reedene NAV hind, mis kinnitati orderile tehingule järgnenud kolmandal päeval (fondivahetuste korral ei sisestata hinda tehingu päeval, vaid alles ametliku kinnituse saabumise päeval). Seega on tehing kinnitatud kolmapäeval.
Ise Küsin, ise vastan T+3 päeva läks aega. Tehing on nüüdseks toimund.

Seekord ennetaks ühte küsimust: mis aktsia on enimkaubeldud aktsiate all 1217?

Tegemist on Hong Kongi aktsiaturul kaubeldava aktsiaga Sino Technologi investment

Lisainfo :-)

LHV Trader kliendid on avastanud Hiina aktsiaturu.

LHV on hakanud pakkuma ka Vene aktsiaid. Kas selle tootega aktiviseeritakse ka kohalikku venelaste communityt investeerima? Oleks päris hea potentsiaal muidu. Venelastel ei ole ju keelebarjääri. Lisaks Vene stockid ka kultuuriliselt südamelähedasemad kui muud turud.

Niisama tekkis mõte.
Venemaa turu näol on tegemist huvitava turuga ning pikaajalist potentsiaali me seal näeme. Investeerima üritame me kõiki kutsuda, rahvus ei loe :) Loomulikult on vene keele rääkimine eelis ning neil, kel Venemaa "koduväljakuks," on kindlasti kergem investeerimisotsuseid teha.
Vbla minu enda süü, aga venelased tunduvad kohati ikkagi eestlastega võrreldes sünkroonist väljas olevat ja elavad teises keskkonnas. Eriti mis puudutab inforuumi. Nii et kui praegu tehakse turundust eestlastele, siis tegelikult jääb terve hulk potentsiaalseid kliente eemale, sest venelasi ei kaeta. Siin ongi kullatera peidus ;)

Venekeelne veeb, venekeelne maaker, venekeelne research wink-wink. See oleks huvitav. Sobib hästi ka pan-Balti ekspansiooniks. :D
Palun kommentaare enne tulemuste avaldamist.
Soovitusedl perspektiivis 1 a kas lisada portfelli
ja millal?
tänan.
Üldiselt oodatakse Nokialt pigem prognooside löömist ning ka turuosa võitmist (eriti Hiinas). Arvestades aktsiahinna tõusu on ootused muidugi suhteliselt kõrged ning tundub, et suur osa võimalikest positiivsetest tulemustest juba aktsiahinnas ka sees. Nokia näol on hea ja tugeva firmaga tegemist, kuid enne portfelli ostmist ootaksin kindlasti tulemused ära.
Veelkord. Eile õhtul tuli mulle kiri klienditugi@lhv.ee aadressilt (kellaaeg on märgitud 19:16). Subject: Is that your document? Kirjale oli attachitud .zipiga pakitud fail, faili nimes oli minu eesnimi. Nime võis ilmselt genereerida ka minu meiliaadressist, kuid selle võis saada ka... kusagilt mujalt. Fail sisaldas kindlasti viirust (ise ei avanud, NOD32 teatas).

Kui tõsiselt peaks probleemi suhtuma?
kas keegi oskab juhatada kohta, kus oleks näha börsifirmade kvartalitulemuste avalikustamise kuupäevad?