ma olen nõus Tankistiga, et 2 in 1 ehk kulla hetke hind ja numismaatiline väärtus koos võib mingil ajaperioodil olla ka kuldmüntide positiivseks küljeks, aga pikemas perioodis pean seda siiski ebakindluse allikaks
kes soovib kaubelda numismaatilist väärtust võib ju minna kullas lühikeseks ja müntides pikaks, siis on kulla hinna liikumine neutraliseeritud - kui maailma finantssüsteem kokku variseb ja kulla hind lakke lendab, siis äkki kustuvad ka kirjed GLD lühikese positsiooni osas ja ei peagi seda katma :)
Kas keegi on investeerinud ka tavidis müüdavatesse müntidesse?
Loe see link läbi millele viitasin ülal, seal on 1 nutt kurgus Tavidi mündi-"investor".
wise
...ohjah, keegi võiks õpetada mind alkoholi koguma.
Millest Sul puudu jääb ;)) ? pole iseloomu, et silmadega vaadatakse...? no ma siis õpetan - osta poest viina, osta eesti viina.liviko ehk, siis keera mõne vana ajalehe sisse iga pudel..aga ajaleht peab olema selline, et se sind kindlasti ei huvita... kui hakkab pitsitama, et äkki seal on midagi väärtuslikku kirjas,siis google aitab...saad seal oma pinged maha.. kui aga läheb hullemaks ja kaob internet, siis tuleb koos viinaga varuda ka suhkrut ja kanad. Sest siis aitab viinaisu vastu suhkruga koogel.moogel.... no aga kui saatus jälle nöögib ja on diabeet...siis aja suhkrust uus koduviin ja siis joo või viimsepäeva endani ;) .