Kuidas Internetis osta ja müüa?

to t-bill: "müük läbi opi" on originaalne mõte :)
Oi oli!
Suured ja võimsad vanad kalad ja proffid leidsid nüüd noore ja rohelise, kelle kallal ilkuda...
Häbi lugu!
tere
ka mina noor ja loll kuigi ei kiida heaks seda et enne küsid ja siis uurid! Aga ikkagi küsija suu pihta ei lööda või ma eksin? tegelikult oleks võinud esti saata ju kohe ilust nn roheliste foorumisse mitte nõmedalt ilkuma hakata.....
aga sellegi pooolest edu est....
humoristid :)
est'i küsimused oli ju tegelikult asjalikud, ehk lihtsalt pisut naljakalt sõnastatud ning vales teemas :-) aga ei maksa südamesse võtta, siin ikka pigem heatahtlik huumor.

hoopis lollim oleks küsimata jätta.
est, et vastata küsimusele, kuidas aktsiaid müüa, peaksid enne ütlema, kus kohas sa aktsiaid märkisid?
puhkuse, see oli ka minu posti point.
Ja ooper, jumala õigus. Endal vaba pole ja siis teistel on - hehehee. Muhe lugu küll, samas tundkem rõõmu, et osadel ikka on.
Hehehh, see on väga huvitav rubriik.

est, edu sulle, oled muutuste kiirteel.
Huvitav huvitav, aga justnimelt see Foorumi teema on ka DELFI avalehe majandusuudiste alla jõudnud.
Mannetu.
jüngreid on ju juurde vaja
Ei ole ju delfi majandusuudiste all. Rubriik on ikka LHV uudised.
Okei. Sorry. Eksisin, pidasin silmas LHV uudiseid. Olgem ausad - on see siis uudis?
Jah Carlos. Tahame juurde hästi palju Jüngreid Delfist, paluks kõik Delfi kommentaatorid siia.