kes kus mis

Kui maksaksin tehingu pealt 1 taala komisjoni oma maaklerile rohkem, teeniksin $8k taala kuus vähem.Huviprast vaatasin, et kohalke maaklerite hinnakirjajärgi maksaks üks keskmine tehing
minu jaoks 30-40 taala ja ma tooks neile kuus sisse 320000 taala!!!

123, LHV Traderis algab aktsiatehingu teenustasu 9 USD pealt, seega 30-40 USD on korralik liialdus.
Võib-olla käib jutt optsioonidest? $4 lepingu korral võib küll üks tehing $40 maksma minna. Ja seda on ikka päris palju tegelikult.
sa teed ligi 10 000 tehingut kuus?
henryhenry'l on tugev konkurent-kalamees :))

sB
kes kus mis
123, sa teed 400 tehingut päevas? Ei usu eriti.
USA aktsiad (üle 450 aktsia) 9 USD + 0.02 USD/aktsia
0.002 x 5000K=$10+$9
seda ainult 5k korral.
Ma ei ürita siin mingil juhul lhv le käkki panna.Enamus maaklereid on samasuguse või kallima hinnakirjaga.
Hanzas saab teha daytradingut, ilma et $25000 kontol reservis oleks. Igal pool omad plussid miinused. )))
Energy, LHV investeerimiskontol saab teha sama.
eile tegin 585 tehingut.
foorumis võib igast sousti suust välja ajada. ma tegin eile 600 000 tehingut läti börsil.

123 - väga lihtne on kopeerida oma tehingute väljavõte siia, ootame huviga.
> Kristjan
Siis on LHV-l kindel eelis.
Pean veel kõvast pingutama, et järgi jõuda.
alates 09.12.2004 olin sooritanud 29 tehingut.

sorry , te olete minus pettunud ja mind valesti hinnanud.

Ärge käige mul järgi olen ise kah eksinud!
jaan vara kohale jõudnud vist
Tegelikult on fakt see, et varem või hiljem võiks LHV siiski mitmesajaprotsendilist marginaali traderi teenustasudelt vähendada :)
> Energy
Igaühel omad eelised ja puudused. E*Trade´s pole ka kauplemissüsteemi kasutamisel päevakauplejareeglit, selle eest tehingutasu mõnevõrra kallim.
Millal LHV Traderi vahendusel ilma piiranguteta USA turul kaubelda saab?
>123
Olid need miskid virtuaaltehingud?
>Energy
Sama ka E*TRADE´i puhul...
huvitav, et Sinu hansa kohta käivat kommentaari ei kustutatud... minu oma kadus siit kibekiirelt :)
> dividend

1:0 ))))