Kes annaks head nõu Optiva väikeaktsionärile?

Õnnitlused ka minu poolt!
Hind hüppas küll 70%, kuid vahepeal kustutati "pisut" aktsiaid ära > nii, et praegune 13.4 on täpselt sama mis vana 7.8
Ei mingeid ónnitlusi veel!
Palju õnne jah, samas ei tasuks muidugi unustada, et nad tühistasid 17.2mio aktsiat...

Tjah.

See vist kahandab suurema osa investorite rõõmu nullilähedaseks? Või mis?
Jääksin oma õnnitlustele siiski kindlaks, raha juurde küll ei saadud, aga see ei tundunudki eelpoolnimetatutel eesmärk olevat.
Palju õnne ja edu aktsionäride koosoleku kokkukutsumisel.
krt, sai vist liiga vara õnnitletud jah:)
Nagu panite tähele ei takkinud mul õnnitlussoov põhjuseta, TALSE indeksi arvutamisel kasutati mõnda aega vana aktsiate arvu (vt. TVB börsiuudist: TALSE indeksi korrigeerimine)
Graafik, räägi, kuskohast sa seda näed, et mitu aktsiat ja mis hinnaga mingil päeval TALSE arvutamisel arvesse läks? Pigem sa tahtsid öelda, et sa polnud ainuke kes selle sündmuse kahe silma vahele jättis ;)

Mina murran pead hoopis selle üle, et nimet börsiteate põhjal arvutati indeks valesti alates 21. detsembrist. Miks mitte 19-st kuupäevast mil oli ex-date (elik päev mil aktsia omaduste muutumine peegeldub turuhindades) või siis 8-st jaanuarist, kus realiseerus esimene uut hinda kinnitav tehing? Kas indeksit saab siis arvutada müüginoteeringu pealt (mis tekkis 21-l), sest kui ühtegi tehingut ei sõlmita on see noteering järelikult kõrgem kui turg sooviks näha?
loom,
õigus ma ei näegi seda, vaid eeldan ja optiva aktsiate vähendamise magasin samuti maha...

ja enda jaoks tegin järelduse, et selliste hüpete puhul tuleb tausta rohkem uurida.