Kas kellelgi on kogemusi nn Forex-ga

momentum-Klubi on avalik.

Kontakti ja lähemat infot saad minu käest Forex Foorumist
Dude, kui Ilmar su oige nimi on, siis palun utle mulle kus Sa koolis kaisid - teaks kuhu oma last mitte panna. No offence, aga sellist eesti keelt ikkagi emakeeleks ei nimetaks. Kui Sa just juhuslikult uks Admiralipoistest ei ole loomulikult, mispuhul minupoolsed vabandused.
postimehe lehel 2 reklaami kõrvuti

REKLAAM
Admiral Invest
Admiral Invest Õppekeskus.
Õpime investeerima.
Professionaalne väljaõpe valuuta - ja börsiturul kauplemiseks.
Koolitused ja seminarid.

http://www.forextrade.ee

INkodu
KAS TAHAD TÜNNI SAADA? Vaata
http://www.inkodu.ee/
Forexi treidimine on võimalik ka LHV klientidele, seda küll paraku suure kontoga klientidele, sest miinimum on üsna kõrge. Nimelt LHV Traderis saab alates 25 000 dollarist teostada lisaks tavalisele konverteerimisele ka juba treidimist, st spread on 1-2 bp, teenustasu 0,01% ning võimalik on võtta kuni 50 kordset võimendust. Kellel selle teenuse vastu huvi on, siis hea meelega tutvustaks seda konsultatsioonil lähemalt.
Lihtsalt huvi pärast küsin, et kas lot on fikseeritud 100k standard suurusega ning spreadid kujunevad turul vabalt, st pole fikseeritud ja ise saab enda poolt valitud hinnaga ordereid turule edastada?
Kursid pole fikseeritud, st kujunevad vabalt, lot ei ole fikseeritud, kuid miinimum orderi suurus on 25 000 usd ja limiithinda saab loomulikult kasutada.
Investoripoolne miinimum on 25 000. Võimendus on 50x, seega turule läheks kogus 1 250 000 ehk 12,5 standard lot´i.

Teenustasu tõenäoliselt võetakse siis 12,5 pealt ehk 0,01% 12,5 lot´i pealt oleks 125USD. Lot´i pealt ainult 10 USD. Päris soodne :)

Kas kusagil minu arutluses on viga sees?
Põhimõtteliselt ei tohiks viga olla - 1-2 bp spreadile lisandub 1bp komisjonitasu näol. Tehingu miinimumsumma 4 dollarit (igaks juhuks siis kõik kulud ära mainida).
Süstemaatiline võitmine on võimalik. Mulle on see saanud põhiliseks sissetuleku allikaks. Olen teinud ka oma EA (roboti), mis kaupleb ööpäevaringselt ca kümnel valuutapaaril korraga. Muidugi algus ei tulnud kergelt, sest võidutee on kitsas ja kraavid on mõlemal pool. Teisalt forex turg ei sõltu oluliselt majanduslangustest, sest raha vahetatakse kogu aeg. Võidud tulevad muutuste pealt - ükskõik kas short või long...
Pariisi esimese loterii organiseeris teadaolevalt 18. sajandi keskel Giacomo Casanova, kes sõnastas ka loteriiga võitmise kuldreegli: tuleb korraldada loterii.
Kas keegi oskab selgitada, et miks on CAD nii nõrk täna?

Henri XI
Kas keegi oskab selgitada, et miks on CAD nii nõrk täna?

vaata, mida toorainete hinnad teevad, saad ka vastuse.