ÄP Online, nagu ka ÄP veebikülg ei ole tasuline. Uudiste lugemiseks tuleb ennast lihtsalt registreerida.
Lisaks, vahe BNSiga on täiesti olemas - toote sihtgrupid on erinevad. BNSi uudis on suures osas suunatud vahendajale (lehed, raadiod, TV), ÄP Online aga otse lõpptarbijale. Sellest ka ilmselt mõningane erinevus uudiste ülesehituses, teemades jne.
ma olen kogu aeg arvanud, et teremere on midagi rohkemat kui tavaline lõpptarbija:),
nüüd sain järjekordselt kinnitust,
mõnikord ma olen isegi kahtlustanud, et teremere pole olemaski, on mingi keeruline soft(robot-ämblik), mis käib erinevates foorumites ja igale poole terakesi maha jätab.
nüüd muidugi paistab asi lihtsamini lahenevat, teremere võib olla lihtsalt vahendaja:=)
nüüd sain järjekordselt kinnitust,
mõnikord ma olen isegi kahtlustanud, et teremere pole olemaski, on mingi keeruline soft(robot-ämblik), mis käib erinevates foorumites ja igale poole terakesi maha jätab.
nüüd muidugi paistab asi lihtsamini lahenevat, teremere võib olla lihtsalt vahendaja:=)
Ja siis ei saa ma veel sellest aru,miks te,LHDV ise ei viitsi ühe korralikku uudiste+investeerimisalase+kõiksemuuhuvitava netiportaaliga maha saada,selle asemel mingi kollase asja külges ripute ja nina nokite.Sellest ei saa ma üldse aru.Laisad olete jahh?misesil oli ikka õigus vist. (Teremere)
Öeldakse, et pime kana leiab ka tera:)
Praegalt Sa ei ole veel leidnud:), aga
kui see juhtub ei jää Sa tunnustuseta kindlasti mitte :)
Öeldakse, et pime kana leiab ka tera:)
Praegalt Sa ei ole veel leidnud:), aga
kui see juhtub ei jää Sa tunnustuseta kindlasti mitte :)
nohh Graafik,
tegin juba omale koju elutoa riiulisse ruumi juurde,igaks-juhuks,kui see tunnustus peaks kunagi tulema.
Tunnustuse kohalesaatmise osas eelistan DHL-i.
kas sa seda lugu tead,mitu korda peab misesile lugu seletama ja mitu korda ta nalja-tera üle naerab.
Kolm korda.Esimene kord naerab ta siis kui lugu rääkida-kirjutada,teine kord kui ära seletada,kolmas kord kui aru saab.
Nohh,sina Graafik,nagu näha on, ei naera esimesel korral üldse,teine kord naerad,kolmandal korral lubad tunnustuse saata...
:-)
tegin juba omale koju elutoa riiulisse ruumi juurde,igaks-juhuks,kui see tunnustus peaks kunagi tulema.
Tunnustuse kohalesaatmise osas eelistan DHL-i.
kas sa seda lugu tead,mitu korda peab misesile lugu seletama ja mitu korda ta nalja-tera üle naerab.
Kolm korda.Esimene kord naerab ta siis kui lugu rääkida-kirjutada,teine kord kui ära seletada,kolmas kord kui aru saab.
Nohh,sina Graafik,nagu näha on, ei naera esimesel korral üldse,teine kord naerad,kolmandal korral lubad tunnustuse saata...
:-)
scrooge,
äkki täpsustaksid, sest
mõlemad saidid on Intrentis tasuta üleval
(tean, sest kasutan ise mõlemaid)
mõlemad firmad pakuvad CD peal nn. De Luxe versioone umbes 50USD eest.
äkki täpsustaksid, sest
mõlemad saidid on Intrentis tasuta üleval
(tean, sest kasutan ise mõlemaid)
mõlemad firmad pakuvad CD peal nn. De Luxe versioone umbes 50USD eest.
teremere, sa pidavat ju tark poiss olema, kust sul sellised revolutsioonilised ideed (et LHVD peaks uudiste+investeerimisalase+koiksemuuhuvitava saidiga maha saama). Mis??? :)
Väga kole lugu küll. Kas ÄP või BNS, oi oi...
Kuuldavasti pidid siin foorumil investorid koos käima. Olen püüdnud foorumil silma peal hoida, kuid raha tegemiseks vajalike ideed ei ole viimasel ajal kohanud. Enamus teemasid lahkab mingeid pseudo probleeme või siis arutletakse teemadel, mis on lähima viie aasta tulevik. Võib olla ongi selline antud foorumi eesmärk, ei tea.
Tahaksingi kutsuda inimesi tegudele. Tahaks rohkem näha ostu-müügi soovitusi. Kui tehakse mingi ost, siis miks ning milline on nägemus. Ruumorid ja muu selline stuff. Mulle tundub, et selline asi kutsub rohkem investeerima. Praegune foorum on kontori-rotile, kes ei viitsi parasjagu tööd teha aga oma tarkust vaka all ka ei taha hoida. Srry kui kedagi solvasin.
Edu
Kuuldavasti pidid siin foorumil investorid koos käima. Olen püüdnud foorumil silma peal hoida, kuid raha tegemiseks vajalike ideed ei ole viimasel ajal kohanud. Enamus teemasid lahkab mingeid pseudo probleeme või siis arutletakse teemadel, mis on lähima viie aasta tulevik. Võib olla ongi selline antud foorumi eesmärk, ei tea.
Tahaksingi kutsuda inimesi tegudele. Tahaks rohkem näha ostu-müügi soovitusi. Kui tehakse mingi ost, siis miks ning milline on nägemus. Ruumorid ja muu selline stuff. Mulle tundub, et selline asi kutsub rohkem investeerima. Praegune foorum on kontori-rotile, kes ei viitsi parasjagu tööd teha aga oma tarkust vaka all ka ei taha hoida. Srry kui kedagi solvasin.
Edu
einohh wizard.
arvasin lihtsalt,et kuna aktsiaturgudelt lähemal ajal mingit tulusust pole oodata,peaks vast ka LHDV otsima uusi võimalusi elatise teenimiseks....
...nohh,näituseks(et LHVD peaks uudiste+investeerimisalase+koiksemuuhuvitava saidiga maha saama).
arvasin lihtsalt,et kuna aktsiaturgudelt lähemal ajal mingit tulusust pole oodata,peaks vast ka LHDV otsima uusi võimalusi elatise teenimiseks....
...nohh,näituseks(et LHVD peaks uudiste+investeerimisalase+koiksemuuhuvitava saidiga maha saama).
Jah, BNS-i uudistel on tõesti raske lisada väärtust olematule paberväljaandele...
jah velikij, ma ka ei saa aru kuidas ÄOL paberväljannet toetab, varem pidin Äripäeva aegajalt ostma , nüüd saan kõik internetist kätte - tasuta
Mises, su leivaandja ju ÄP? Tea, kas saabki siin Su erapooletusest rääkida?:-)
Aga minu meelest pole see mingi saladus, et mises'e tööandja on ÄP. Ja ega keegi ei oota sealt erapooletut suhtumist oma tööandjasse.
Aga muidu on ÄP ise ju täiesti erapooletu institutsioon! Kõigile pasunasse ja võrdselt! :-)
Aga muidu on ÄP ise ju täiesti erapooletu institutsioon! Kõigile pasunasse ja võrdselt! :-)
Vaatleme seda vana teemat veel korra, seekord läbi kirka huumoriprisma:
---8<---
[ÄP online] 14:21 - Inno Tähismaa tahab asutada oma majandusuudiste portaali
Äripäevas viies aasta töötav uudistoimetaja Inno Tähismaa tahab mais hakata asutama oma majandusuudiste portaali, mille nimi ja rahastajad on tema sõnul hetkel veel lahtised.
Tähismaa sõnul hakkab uus portaal olema tasuline, sihtgrupp on jõukad eraisikud ja firmad. "Hakkan pakkuma pomm-uudiseid Eesti majandusest," lausus Tähismaa.
---8<---
noh, siinsed "jõukad eraisikud", palju maksaksite kohalikku majandusvaikelu puudutava "pommuudise" eest? ;)
sC,
skeptik
---8<---
[ÄP online] 14:21 - Inno Tähismaa tahab asutada oma majandusuudiste portaali
Äripäevas viies aasta töötav uudistoimetaja Inno Tähismaa tahab mais hakata asutama oma majandusuudiste portaali, mille nimi ja rahastajad on tema sõnul hetkel veel lahtised.
Tähismaa sõnul hakkab uus portaal olema tasuline, sihtgrupp on jõukad eraisikud ja firmad. "Hakkan pakkuma pomm-uudiseid Eesti majandusest," lausus Tähismaa.
---8<---
noh, siinsed "jõukad eraisikud", palju maksaksite kohalikku majandusvaikelu puudutava "pommuudise" eest? ;)
sC,
skeptik
Isekeskis sai spekuleerida ka hiljutise autoavarii võimalike põrutavate mõjude üle kõnealusele Äripäeva ajakirjanikule ;)
Aga samas kes teab .. palju edukaid ideid ongi alguses hullumeelsete ning ebareaalsetena tundunud. Aga ega muidugi keegi nendest mitteedukatest eriti rääkida ei tahagi.
Ise küll muidugi "eesti majanduselu puudutavat pommuudist" ostma ei hakkaks. Aga võib-olla palkab Inno suuremate ja huvitavamate eesti ettevõtete koristajad ning hakkab süstemaatiliselt siseinfot müüma? Kunagi ei või teada :)
Aga samas kes teab .. palju edukaid ideid ongi alguses hullumeelsete ning ebareaalsetena tundunud. Aga ega muidugi keegi nendest mitteedukatest eriti rääkida ei tahagi.
Ise küll muidugi "eesti majanduselu puudutavat pommuudist" ostma ei hakkaks. Aga võib-olla palkab Inno suuremate ja huvitavamate eesti ettevõtete koristajad ning hakkab süstemaatiliselt siseinfot müüma? Kunagi ei või teada :)
See idee on Innol vähemalt juba aasta vana, nii et põrutus ei lähe arvesse.
Pealkirjad on tal atraktiivsed, loed uudise läbi ja tunned, et oled mööda pükse saanud.
Pealkirjad on tal atraktiivsed, loed uudise läbi ja tunned, et oled mööda pükse saanud.
hehehe, innuudiste preview'sid veel tuleb:
---8<---
08:00 - Eile USAs taas must teisipäev
Inno Tähismaa
börs
Juba mitmendat nädalat kollitavad USA aktsiaturgu mustad esmaspäevad, teisipäevad ja reeded, eilne kukkumine oli üks viimase aja suurimaid.
---8<---
sC,
aga kolma-neljapäevad on meil valged.
---8<---
08:00 - Eile USAs taas must teisipäev
Inno Tähismaa
börs
Juba mitmendat nädalat kollitavad USA aktsiaturgu mustad esmaspäevad, teisipäevad ja reeded, eilne kukkumine oli üks viimase aja suurimaid.
---8<---
sC,
aga kolma-neljapäevad on meil valged.
Nii naljakas kui ka see pole vastab asi tõele, tegin hiljuti statistikat ja tõepoolest aktsiaturud kukkuvad nädala keskel(K,N) vähem,
kardan vaid, et seda teadmist on raske raha teenimiseks rakendada
kardan vaid, et seda teadmist on raske raha teenimiseks rakendada
TO: sC, Matidele ja teistele tähenärijatele...palun lõpetage oma jama ära.
http://www.obn.ee/index.asp uudistesait, mis asub homsest BNS-ga konkureerima