Noh, päris laiali pole vast mõtet saata, kuid natuke selgroogu võiks kasvatada.
Onu Ben on küll osutunud parajaks turusõbraks ;-)
ja täna tuleb turul taas kena ralli, intresse alandatakse 1 punkti võrra ja dollar teeb hiljemalt homme uue low... 1,6+
Jajah, ma Postimehe kommentaariruumist lugesin, et sellel nädalal tulevat 1.65 ära. :-D
või tahad sa väita, et FED pole mingit moodi süüdi dollari krashis?
Al-Qaida ja Darth Vader hoopis?
Al-Qaida ja Darth Vader hoopis?
Aga mis meil häda on? Eurode eest saab ju rohkem vägevat ahmeerikamaa nänni osta. eBay või lähed kohale ja on ostuparadiis.... Las põleb! Siinolijad on ju suuremas osas neid protsesse ette näinud ja valmistuvad ostma varsti? Või olen millestki valesti aru saanud?
eraisiku tasandil on hetkel ilgelt tore odavat ameerika(hiina) sodi kokku osta, kuid pikas perspektiivis põhjustab see Euroopa firmade ekspordivõime languse ja sealt edasi tragöödia eraisikute tasandil. põhjustades ECB intressilangetust ja nii kisubki USA kogu maailma endaga koos mutta.
Seega, mis oleks teoreetiline lahendus?!
Retooriline küsimus, aga ikkagi...
Retooriline küsimus, aga ikkagi...
vt. alguses välja pakutud videot.
http://forex.delfi.ee/est/News/NewsView?id=199
Euroopa läheb appi. Kas nüüd peaks muret tundma ka euro pärast ja rahad viima aasia valuutasse?
Kinnitame traksid, sest sellist olukorda pole maakera veel näinud. Veendu et paari aasta jooksul oleks ligipääs toidule, puhtale veele ja autonoomse küttesüsteemiga elamispinnale. Looda et vaja ei lähe, aga parem kui kiruda ennast kui külmas ja näljas.
Euroopa läheb appi. Kas nüüd peaks muret tundma ka euro pärast ja rahad viima aasia valuutasse?
Kinnitame traksid, sest sellist olukorda pole maakera veel näinud. Veendu et paari aasta jooksul oleks ligipääs toidule, puhtale veele ja autonoomse küttesüsteemiga elamispinnale. Looda et vaja ei lähe, aga parem kui kiruda ennast kui külmas ja näljas.
HansaPanda
Andsid hea mõtte mulle - vahetan küttepuid liha, leiva, õlle ja bensiini vastu. Mul pole sel juhul vaja ei eurosid ega kulda :)
Andsid hea mõtte mulle - vahetan küttepuid liha, leiva, õlle ja bensiini vastu. Mul pole sel juhul vaja ei eurosid ega kulda :)
Kuni 1971 kehtis ju selline olukord ja lähiajal tuleb lihtsalt paratamatult tagasi kuna teised ei soovi enam onu Ben-i ja tema inflatsioonireeglite järgi mängida.
Ära soola unusta!
Jim Rogers: "Ben Bernanke is going to sell used cars soon"
http://www.bloomberg.com/avp/avp.htm?clipSRC=mms://media2.bloomberg.com/cache/vggsNLO01KN8.asf
http://www.bloomberg.com/avp/avp.htm?clipSRC=mms://media2.bloomberg.com/cache/vggsNLO01KN8.asf
Jim Rogers on vist liiga palju Cramerit vaadanud, vat kus on nüüd USA patrioot välja tulnud, siin Bernanket kritiseerima, ise istub Singapuris oma suhkru ja nisu kotide otsas, ning õpetab tütrele hiina keelt ja pulkadega söömist. Kui tal nii palju oskuseid on, et FEDi paremini juhtida oskaks, siis mida ta seal aasias passib ? Ei saa üldse aru inimestest, kes nii hirmsalt FEDi kritiserivad, minu meelest teevad nad sellises segaduses piisavalt head tööd, ning need FEDi asjatundjad võiksid ise siis paremini teha, mitte veel õli tulle valada, ning mitte kohaseid märkusi Bernanke suunal öelda.
Jutt ei ole sellest, et FED kuidagi midagi valesti teeb. Jutt on sellest, et FED-i olemasolu ise toob kahju.
Turg, mitte Bernanke peaks selle segaduse ära sorteerima.
Turg, mitte Bernanke peaks selle segaduse ära sorteerima.
Tõsi, selles 12 min Bloombergi intervjuus ei öelnud vist Rogers palju mida ta pole varem juba öelnud. (Peale siis, et ta oli saanud veel tütre).
mitte FEDi olemasolu, vaid rumalad otsused investeerimisel toovad kahju, inimestel tuleks ikka äri teha selle järgi millised on reeglid, ning investeerimisel arvesse võtta ka sellised institutsioonid, nagu FED, SEC, IRS jne. See on umbes sama jutt, et IRS juht peaks IRSi likvideerima, sest see toob kellelegi kahju. ulme:) Ron Paul teeb ikka head lobitööd, mõni arvab isegi, et asjad ongi nii :)