JAHE! Coca-cola diil paavstiga

käivitage MS Word, kirjutage suured

tähed(caps-lock) NYC , selectige ära ja valige fondiks wingdings

NB! Vaadake suurema fondiga
Nali Pärnumaalt

Kaks meest joovad sidrunimaitselist viina. Üks siis ütleb teisele, et peaks tempot tõstma. Teine kohe küsima et miks. Esimene:" Väljas hakkab ka juba pimedaks kiskuma!"
Bush aerobics

http://www.miniclip.com/bushaerobics.htm

Dancing Buch

http://www.miniclip.com/dancingbush.htm
Just a little advice about investing...

If you bought $1000 worth of Nortel stock one year ago, it would now be
worth $49. If you bought $1000 worth of Budweiser (
the beer, not the stock) one year ago, drank all the beer, and traded in the
cans for the nickel deposit, you would have $79. It is therefore
financially prudent in these troubled times to drink heavily and recycle.
C'mon see ei saa nii olla.
Tehke Wordid nagu Graafik soovitas, aga proovige sellega Q33 NYC
See Q33 pidavat olema veel ka lennu number
kuidas suhelda?
Wazzzaap?
midagi veel wordist

did you know if you type the plane number that hit the world trade center
in microsoft word and change the font to wing dings(by the way the plane
number is Q33NY. and you have to type it in caps lock) it will show you
a plane, tower,tower,death symbol, and the star of david
Bin Laden's Special Song

http://www.gotlaughs.com/funpages/bin2.cfm
How to keep an idiot busy

--------

Sometimes, it feels like I can't do anything right. This morning, for example, I dropped my toast on the floor. (Guess which side it landed on.) Then, when I got to work, I realized I'd forgotten my desk keys—again! I was this close to getting seriously down on myself when I remembered something I definitely have done right in my life: I was born in the U.S.A.! Just think where I could've been born: North Korea, Estonia, Cambodia, Burkina Faso. I could be dead by now, killed by starvation, malaria, tidal wave, rebel insurgents, drought, civil war, well poisoning, a land mine... I won't bore you, but the list goes on and on!

---------

http://www.theonion.com/onion3739/hang_in_there.html

oi, oi, kus me elame. masendav.
No aga õigus ju, ta oleks kindlasti surnud metanoolimürgistusse...
The Onion'i artikleid muidugi tõsiselt ei saa võtta, lugege see link läbi - päris lõbus pilt helgest Ameerikast.
lõbus? minuarust üsna nõme... ja ülbe... sõda ja probleemid majanduses ilmselt siiski kärbivad neil tiibu, ma arvan. see tuleb maailmale kasuks.
Kui siiski küsida miks me oleme selles reas, siis õigus on Velikijl: auväärsesesse ritta teiste nimetatud riikidega oleme pääsenud tänu masendavale Pärnu metanoolimürgistusele
no olgem nüüd ausad. me peame ikka iga päev jumalat tänama, et veel elus oleme:) ok, võib olla ei sobiks meid kõrvutada riikidega kus tänaval käib pidev paugutamine, aga ega see elu siin nii roosiline ka pole nagu mõned seda haipida proovivad. isegi kõige rahulikumas linnajaos võib juhtuda, et ärkad öösel üles selle peale, et kusagile lähedusse on otsustanud seltskond rullnokkalisi tulla ja oma pidu edasi pidada. ja nooh, need on ju ikka päris ürginimesed:)
Vati Darsi kyigeparem kild: Read that;

Now, I'm not saying I never complain. There are lots of things that make me mad. Like waiting in line. It drives me absolutely batty! Doesn't it seem like every time you get in line at the post office, the line you pick winds up moving half as fast as the one next to it? But if you switch to the other line, the one you'd been in suddenly starts moving! At times like that, I just close my eyes and think about our country's 3.9 million miles of paved roads, enough to circle the Earth at the equator 157 times.

HA-HA! seismine jyrjekorras on tema jaoks yks suuremaid probleeme ning proovides vyltida seda probleemi ta suleb oma silmad ja mytleb USA 3,9 millionile miilile asfalt teele. HA_HA.
Mul ei ole lihtsalt synu! Kuidas sellise vaatenurga nimi peaks olema? MARURAHVUSLUS?

Selge on see, et ta tyytab kindlustuses, mitte juhtival kohal ning kui ta mytleb asfalt teest ja miilidest, siis peab tema erialal tegemist olema liikuvvahenditega. Lisaks sellele kui ta boss tema peale koguaeg karjub, siis ta ei saa juhtival positsioonil tyytada. Ykki on ta boss GAY male vyi female? Lisaks kyigele ma arvan, et tema arvates asub EESTI kindlasti kusagil Balkanil endises Jugoslaavias. Lisaks kyigele peaks selle lyigu alguses olema NO, mitte NOW.

Ma arvan, et siin pole midagi tegemist feminismiga, aga mine sa tea. HE_HE. Huvitav millised on EESTI vendade ja ydede probleemid, mis neid vihaseks ajavad. Arvan, et keegi sellistele tyhistele asjadele nagu jyrjekorras seismine.

Lypetuseks ytleks, et idioot on kerge olla. Olen seda omal nahal proovinud. Pyris mynus on olla see kes sa tegelikult enda arvates pole. Proovige jyrgi! It doesn't apply to the writer!

Tegemist on ikka 100% blondiinish jutuga küll. Kahjuks ongi keskmise ameeriklase mõttemaailm selline.
Jokkerjoss,
"Now, I'm not saying I never complain." on grammatiliselt täiesti õige ja kõnekeeles tihti kasutatav väljend. Eesti keeles on vasteks midagi sellist: "Pange tähele, ma ei väida, et ma kunagi ei virise."

Aga artikli sisu ja autori intelligentsuse kohta - no comments... :o/