JAHE! Coca-cola diil paavstiga

Ärgem siis unustagem, et 21. sajandil ei tohi tunnustada teaduslikku fakti "kõik calico kassid on emased" -- see on vihakõne ja opressioon trans-kasside pihta, kes identfitseerivad ennast calico-dena
Selle viimase pildiga seoses: Jääkarupoeg kõmbib koos emaga ringi ja küsib: "Ema, kas ma olen ikka jääkaru või ei ole ?" Jääkaruema ütleb et "Ikka oled. Mina olen jääkaru, sinu isa on jääkaru- järelikult oled sina ka jääkaru. Aga miks sa küsid ?" Poeg vastu: "No kuradi külm on ju !"

Väga andekas paroodia. Paraku, sarjast, üks-silm-nutab-teine-naerab.

1 Like

Veganlus on nõrkadele. Dumpster-diving veganlus on “uus roheline”

Seda prügikastidest toiduotsimist on need kiiksuga tegelased juba ammu harrastanud.
Mingi dokfilm oli ka sel teemal kunagi tehtud.

Mõne aasta tagune Pealtnägija lugu prügisukeldujatest

Mõnel maal on päris huvitavad protsentarvutuse reeglid:

3 Likes

Mõni vanema generatsiooni tegelane ehk mäletab sellist saadet nagu “Meelejahutaja”.
Käis Vikerraadios pühapäeva hommikuti tavaliselt.
Keegi arhivaar on õnneks üles leidnud Rein Tominga esitatud Karl Vaino, Brežnevi ja Gorbatšovi kõned. Kaks viimast eeldavad muidugi vene keelest aru saamist :slight_smile:

2 Likes

Tip on tõenäoliselt täishinnast.

Ja need esinedavad meil rahvast. Vähemalt aus ülestunnistus:

Ei saa hästi pihta. Joller ei ole Gen Z ega isegi mitte Millenial vaid lausa üle-eelmisest põlvkonnast (Gen X).

Jah, seega ei tohiks tal mingil juhul “juhe kokku minna” nii lihtsa küsimuse peale.
GenZ on see, kes meil “sujuvalt interpoleerib”, et liiderlik – liider - juhiomadustega. Malakoloogia - ilmselt on sellel midagi tegemist malakatega. Triboloogia - tirbes - suguharud, küllap on mingi antropoloogia haru. Ehk siis enesekindel, nappide teadiste pealt induktsioon sirgelt valede järeldusteni.

Selge pilt, nüüd saan minagi pihta. Vajas guugeldamist kogu see värk aga tuleb tõdeda, et malakoloogiauuringud on USAs jõudnud lausa valitsuskabinetini välja :slight_smile:

2 Likes

ENSV vibe is strong on this pic.

Suhtkoht. Telekas ei klapi sinna kindlalt, samuti on muusikakeskus pigem sellest sajandist.

6 Likes

Natuke “sisuturundust”

2 Likes

10 Likes

7 Likes